woman_wonderland @ 16.11.2019 15:01man tāpat :D pat uz ballīti vai kādu iziešanu arī neprasās...pat ja gribētu, nezinu vai vispār kaut ko atrastu savā skapī :D man viss pārgājis uz klasisko
Es viņai reāli dotu 50 gadus. It īpaši skatoties tos Venēcijas storijus.
Viņa piedurās un troļļo daudzahceir @ 16.11.2019 18:04Paskatījos Agnijas Grigules storijus, jo noskatoties "Pēdējā pilīte" sarunu ar viņu, likās, ka tīrigi sakarīga. Paskatoties storijus, domas mainās un nevaru saprast, kas tur par murgiem notiek.
fifa @ 17.11.2019 17:54Didrihsnone normāli savas paketes nofilmējusi storijā, drošvien pati nepamanīja. ?
fifa @ 17.11.2019 18:06Tur kur Nauris sēž tajā krēslā Plazā, viņa rāda, ka viņam vēl palikušas 3min un tur uz zemes Drogu maisiņš ar Bellas ieliknīšiem. Vismaz man tā izskatās ?
fifa @ 17.11.2019 18:06Tur kur Nauris sēž tajā krēslā Plazā, viņa rāda, ka viņam vēl palikušas 3min un tur uz zemes Drogu maisiņš ar Bellas ieliknīšiem. Vismaz man tā izskatās ?
Crystal @ 17.11.2019 18:13Vīriešu uggi ir TIK gejiski, ka pat geji tādus nevelk ?Vismaz pluss šim visam - varu novērtēt, cik mans vīrietis ir vīrišķīgs un prot normāli apģērbties?
Tas Nauris ir tāds saldais ka šķebina pilnīgi.Pormifē @ 17.11.2019 18:18
Es par to pašu domāju, priecājos, ka manējais ir normālis vīrietis - vīrišķīgs!
Crystal @ 17.11.2019 18:37Es saprotu, ka E varbūt arī nav pati apķērīgākā meitene, bet neticu, ka viņai nekad nav radies jautājums par Naura, hmm, interesanto orientāciju. Vīrieškārtas draugu nav, tusē ar meičām, taisās pie spoguļa ilgāk par sievu, tie rozā krekliņi un tad, kad liekas, ka gejiskāk vairs nevar - tadaaa, uggi! Bet varbūt es kaut ko nesaprotu...