GoodForYou @ 12.01.2021 13:25Cutepie, Elīna Lūse, beidz tak melot, ka sev pati apmaksā kaut ko. Pat ja sanācis kaut ko apmaksāt, tad ne ar tiem pieklājīgiem veidiem nopelnītu. Un šķiet pilnīgi stulbi sevi reklamēt šajā forumā, pilnīgs uzmanības trūkums. Ja tu salīdzini savu "patstāvību" ar Jeļenas, man tevi jāapbēdina, Jeļena ir tālu priekšā un tu viņai vispār līdzās nestāvi.
GoodForYou @ 12.01.2021 13:25Cutepie, Elīna Lūse, beidz tak melot, ka sev pati apmaksā kaut ko. Pat ja sanācis kaut ko apmaksāt, tad ne ar tiem pieklājīgiem veidiem nopelnītu. Un šķiet pilnīgi stulbi sevi reklamēt šajā forumā, pilnīgs uzmanības trūkums. Ja tu salīdzini savu "patstāvību" ar Jeļenas, man tevi jāapbēdina, Jeļena ir tālu priekšā un tu viņai vispār līdzās nestāvi.
thrfrweare @ 12.01.2021 11:14Jencītis mācītājs bez teologa izglītības, kas interpretē Bībeli savu manipulatīvo mērķu izpildei.
Cilvēks ir apmāts ar sevi un savu ticību. Es biju izbrīnīta, kad lasīju viņa taisnošanos Facebook profilā par Jaungada pasākuma rīkošanu, ka neko jau sliktu viņi nav izdarījuši, esot ievērota mājsēde un redz policija esot visu balli izbojājusi tai vēl nesākoties. Ballē 50+ viesu ?
Noskatoties “Aizlieto paņēmienu” neticēju savām acīm, ka Agneta Liepājniece arī apmeklē šo draudzi.
GoodForYou @ 12.01.2021 13:19Blacke, nu nejau Jencītis? :D Viņas tēvs ir "mācītājs" sektā vai normāls mācītājs?
Es šokā, nesaprotu, kāpēc cilvēki ar Annu vispār komunicē un iet uz viņas salonu.
GoodForYou @ 12.01.2021 13:58Nemierīgā-es nedomāju par tā vīra dāvanām, bet par tālāku pagātni. :) taču piekrītu, ka nevajag par to runāt, pārāk daudz uzmanības sanāks veltīt, bet cilvēks tieši to arī grib - uzmanību.
GoodForYou @ 12.01.2021 13:58Nemierīgā-es nedomāju par tā vīra dāvanām, bet par tālāku pagātni. :) taču piekrītu, ka nevajag par to runāt, pārāk daudz uzmanības sanāks veltīt, bet cilvēks tieši to arī grib - uzmanību.
Cutepie @ 12.01.2021 14:51Es tikai velos pateikt, ka dažam meitenem var pateikt publisku “FUJ”.. jo loti nesmuki tas viss ir. Ir lieli ceret, ka “karstakas” manaa fanes ir 16-18 gadnieces , jo loti labi zinu, ka šie daži cilveki , kuri megina iztirzat manu dzīvi ir vai nu kads mana bijušais akolas biedrs / buedri un manas “bijusas draudzenes” ar kuram paldies Dievam mani celi ir sobrid skirusies, un es ceru, ka uz VISIEM LAIKIEM .. nenoliedzu,ka sava azote biju lolojusi dažas cusku mammas , kuram biju uzticejusies , un tagad tās ari ir tās pašas lielākas taisnibas sludinatajas Varu pateikt tikai to , ka tas ir looti nesmuki.. AGRAK JAA mani aizvainoja ko seit par mani raksta, vai kads izsaka aavas domas par manu izskatu (negativi) vai vel ko .. bet tagad es esmu sakartojusi savu dzivi , domas.. un mani ne 5 , ne 50 meitenes ne pat 500 no sliedem neizsitis! Un tik loti mani kada ienist no skolas laikiem? Reali skumja sajuta , jo nekad nevienam neko pāri nebiju darijusi...tieši otradak-palidzejusi.. un par draudzenem šaja foruma vispar kluseju.. reali skumji un Zel.. un ari zel ir to meitenu, kas skatas manu profilu un mani ienist del vizuala tela vai dzives stila /limenja...nekad nesapratisu ka var ienist un veleties kaitet nezinamam cilvekam , ar kuru pat vards nav parmits.
Bet meicuki, es tiesam ceru, ka mums visam
Viss bus labi , stipra veseliba un pats galvenais PATIESI DRAUGI❤️
vivii @ 12.01.2021 13:44
Agneta jau no pusaudžu vecuma vazājas pa sektām. Ļoti sen, sen atpakaļ viņa traki ballējās, līdz vienā reizē nonāca līdz slimnīcai, pēc tam viņu vecāki baigi nostrostēja un lika sākt iet uz baznīcu, vismaz tā viņa stāstija tajā laikā, bet zinot viņu un cik traki viņa ballējās savos 14-15 gados, tad ticami, ka tas ko teica ir patiesība - ka vecāki piespieda iet uz baznīcu.
Pēc tam viņa ļoti izmainījās, agri apprecējās (jo tā vajadzēja) utt.
Principā, tā jau jauka meitene, bet visāda draņķība viņai aiz muguras un tagad , ar tām sektām, arī nav labāk. Neuzskatu, ka viņas vecāki viņu baigi izglāba no kaut kā....
Lizavay @ 12.01.2021 15:54
Agneta ir precējusies? :o
vivii @ 12.01.2021 16:19
Bija precējusies, ir arī bērns!
Apprecējās ap 19-20 gadiem, ja pareizi atceros.
Kādreiz viņai bija, arī cits uzvārds, bet tagad ir nomainījusi atpakaļ uz veco. Lūk tādas lietas