paga, tas droši zināms? Ja, tā, tad es ņemu savus vārdus atpakaļ- nepiedotu! Un rodas jautājums- cik ilgi Dana centās saglābt attiecības, piedodot?Klaviere @ 26.11.2024 14:41Nu, cik zināms, Danas vīrs arī bija viena kārtīgs šļūcējs un neticas, ka viņa nezināja.
Pārsteidz cits. Ok, tās prātā un garā nenobriedušas influencerītes, kas tēlo laimīgo ģimenes dzīvi, tas ir viens, lai spēlē savu spēli. Bet kādēļ tas jādara pieaugušiem un nobriedušiem cilvēkiem? Ok, tavā ģimenē ir problēmas, skaidrs, ka negribas iet un izlikt visu kā ir, jo priekš kam. Bet tad priekš kam piedalīties raidījumos, par šo tēmu un tēlotu laimi un harmoniju? Parādīt vīra sirdsāķītēm, ka mūsu ģimenē viss super? Nesaprotu. Kas nu kas, bet Dana likās pāri tam visam tīri intelektuālā līmenī
To jau nezin, cik sen viss sācis brukt. Nora Svece arī vēl vasarā ceļojumos ar vīru brauca un dārzu iekopa, bet tagad pat nedzīvo tajā mājā.Chikitita @ 26.11.2024 10:4615.septembrī viņi vēl Virsnītes šovā runāja, kaut kas tur noticis nopietns īsā laikā.
Ainulai @ 26.11.2024 14:02
Ļoti negaidīti un skumji… Viņi tiešām radīja pieaugušu, gudru un nobriedušu cilvēku iespaidu, kam ğimene ir vērtība. Vispār zūd ticība laulībām pēc šādiem paziņojumiem. Pēdējā laikā kaut kā īpaši bieži. No vienas puses, tie slavenības jau tādi paši kā mēs pārējās. Pieviltas un piekrāptas, pametas mammas, kurām jādzenā bijušais, lai vismaz kaut kādus līdzekļus saņemtu.
Bet nu reāli, es vairs pat nezinu tādus stabilus, mīlošus pārus, kurus varētu citiem likt par piemēru. Ja nu vienīgi Zeltiņi ienāca prātā. Un Simsoni? Bet par tiem jau arī visādas runas klīst, tā Iveta laikam ir samierinājusies ar tādu likteni. Kaut kā skumji tiešām. Bet varbūt tas ir jaunais normālais?
Ariete @ 25.11.2024 13:57Pati atradu atbildi :
https://behindmlm.com/companies/onecoin/onecoins-kari-wahlroos-dies-in-malaysia/
NikaYt @ 26.11.2024 17:22
Kāpēc Betija FB publicē sēru ziņas ar bez maz mīlas tekstiem, kad vēl nesen stāstīja medijos, cik ļoti viņš viņu sita un par klusēšanu ļāva paturēt mašīnu.
NABADZITE🤣🤣🤣🤣🤣NikaYt @ 26.11.2024 17:27
Izlasiet šo sišanas aprakstu un tad viņas ierakstus FB "it was my honour to be with you" ?
https://www.delfi.lv/life/42051922/sovbizness/55853008/skaudri-beidzies-rigas-ballisu-karalienes-betijas-milasstasts
Savukārt par varmākas nenosūdzēšanu policijai latviete tikusi pie "Bentley" spēkrata. Betija īsumā izklāsta notikumu gaitu: "Viņš mani Rīgā piekāva smagi, bet ne tik smagi kā tagad Malaizijā. No žņaugšanas man ar seju bija mega daudz problēmu, jo tieši iepriekšējā dienā biju sašpricējusi botoksu un fillerus, man puse sejas bija nokarājusies uz žokļa, jo limfa un artērijas bija tūskā. Par to, ka es nesaucu viņu pie atbildības, man uzdāvināja auto," stāsta skaistule, atbildot uz kāda "Instagram" sekotāja jautājumu par to, kā viņa tika pie aptuveni 250 000 eiro vērtā "Bentley Bentayga".
"Viņa taktika vienmēr bija žņaugt – nogrūst uz zemes un žņaugt, lai nepaliktu uzbrukuma pēdas. Bet Malaizijā viņš ar dūri man iesita pa vēderu, un es noģību. Kad atjēdzos un piecēlos kājās, tad sekoja sitieni pa seju. Pēc tam viņš sita pa kājām, lai es nokristu. Kad viņam tas izdevās, tad paņēma mani aiz matiem un sita galvu pret grīdas flīzēm. Kad bija piekāvis mani kā tādu suni, tad paziņoja, ka "tagad esi brīva iet"," baisos notikumus atklāj Betija, pēc kuriem pieņēma lēmumu aiziet no vardarbīgā vīra.
Domas pamest Kari viņai esot bijušas jau pirms pieciem gadiem, bet tad uzzinājusi, ka ir bērna gaidībās. Tāpat Betija uzzinājusi, ka pieredzējušais somu vīrs savulaik sitis arī iepriekšējo sievu: "Pirmajai sievai salauza ribas un uzsita zilas acis. To es uzzināju tikai vēlāk."
Ļoti negaidīti un skumji… Viņi tiešām radīja pieaugušu, gudru un nobriedušu cilvēku iespaidu, kam ğimene ir vērtība. Vispār zūd ticība laulībām pēc šādiem paziņojumiem. Pēdējā laikā kaut kā īpaši bieži. No vienas puses, tie slavenības jau tādi paši kā mēs pārējās. Pieviltas un piekrāptas, pametas mammas, kurām jādzenā bijušais, lai vismaz kaut kādus līdzekļus saņemtu.
Bet nu reāli, es vairs pat nezinu tādus stabilus, mīlošus pārus, kurus varētu citiem likt par piemēru. Ja nu vienīgi Zeltiņi ienāca prātā. Un Simsoni? Bet par tiem jau arī visādas runas klīst, tā Iveta laikam ir samierinājusies ar tādu likteni. Kaut kā skumji tiešām. Bet varbūt tas ir jaunais normālais?
Lanalv @ 26.11.2024 15:37
Vēl šķiet, ka var ticēt Dvinsku un Nīmaņu laulībai!
Palmumāja2 @ 26.11.2024 17:24Beitika, zinu ka te lasi. Godīgāk būtu pateikt, ka nevis gribi atbalstīt LV uzņēmējus, bet nopelnīt 70€x24 ? Tik apgarota, tik palīdzēt gribiša un ne vārda par to, ka tas adventes kalendārs ir maksas pasākums.
NikaYt @ 26.11.2024 17:27
Izlasiet šo sišanas aprakstu un tad viņas ierakstus FB "it was my honour to be with you" ?
https://www.delfi.lv/life/42051922/sovbizness/55853008/skaudri-beidzies-rigas-ballisu-karalienes-betijas-milasstasts
Savukārt par varmākas nenosūdzēšanu policijai latviete tikusi pie "Bentley" spēkrata. Betija īsumā izklāsta notikumu gaitu: "Viņš mani Rīgā piekāva smagi, bet ne tik smagi kā tagad Malaizijā. No žņaugšanas man ar seju bija mega daudz problēmu, jo tieši iepriekšējā dienā biju sašpricējusi botoksu un fillerus, man puse sejas bija nokarājusies uz žokļa, jo limfa un artērijas bija tūskā. Par to, ka es nesaucu viņu pie atbildības, man uzdāvināja auto," stāsta skaistule, atbildot uz kāda "Instagram" sekotāja jautājumu par to, kā viņa tika pie aptuveni 250 000 eiro vērtā "Bentley Bentayga".
"Viņa taktika vienmēr bija žņaugt – nogrūst uz zemes un žņaugt, lai nepaliktu uzbrukuma pēdas. Bet Malaizijā viņš ar dūri man iesita pa vēderu, un es noģību. Kad atjēdzos un piecēlos kājās, tad sekoja sitieni pa seju. Pēc tam viņš sita pa kājām, lai es nokristu. Kad viņam tas izdevās, tad paņēma mani aiz matiem un sita galvu pret grīdas flīzēm. Kad bija piekāvis mani kā tādu suni, tad paziņoja, ka "tagad esi brīva iet"," baisos notikumus atklāj Betija, pēc kuriem pieņēma lēmumu aiziet no vardarbīgā vīra.
Domas pamest Kari viņai esot bijušas jau pirms pieciem gadiem, bet tad uzzinājusi, ka ir bērna gaidībās. Tāpat Betija uzzinājusi, ka pieredzējušais somu vīrs savulaik sitis arī iepriekšējo sievu: "Pirmajai sievai salauza ribas un uzsita zilas acis. To es uzzināju tikai vēlāk."
cik es dzirdēju, vienā intervijā, ka viņi dzīvo katrs savā pilsētā- viens Rīgā, otrs Liepājā un Agnesei labāk patīkot, ka Renārs paliek savā pilsētā un pie viņiem nebrauc. Varbūt tā nebija intervija, bet tas raidījums, ko tagad vada Busulis, bet pirms tam vadīja Mārtiņš Počs. Katrā ziņā, Agnese ļoti nesmuki pateica, vismaz publiskajā teplā varētu, vai nu, paklusēt, vai pateikt kaut ko neitrālu, es nesaku, ka jāmelo, bet tā arī nav forši.Mežezera delīrijs @ 26.11.2024 18:43
Renārs Kaupers ar Agnesi?
Kate9 @ 26.11.2024 17:43NABADZITE?????
Ar sapampušajam arterijam???????
NikaYt @ 26.11.2024 17:22
Kāpēc Betija FB publicē sēru ziņas ar bez maz mīlas tekstiem, kad vēl nesen stāstīja medijos, cik ļoti viņš viņu sita un par klusēšanu ļāva paturēt mašīnu.
Natali @ 26.11.2024 20:00cik es dzirdēju, vienā intervijā, ka viņi dzīvo katrs savā pilsētā- viens Rīgā, otrs Liepājā un Agnesei labāk patīkot, ka Renārs paliek savā pilsētā un pie viņiem nebrauc. Varbūt tā nebija intervija, bet tas raidījums, ko tagad vada Busulis, bet pirms tam vadīja Mārtiņš Počs. Katrā ziņā, Agnese ļoti nesmuki pateica, vismaz publiskajā teplā varētu, vai nu, paklusēt, vai pateikt kaut ko neitrālu, es nesaku, ka jāmelo, bet tā arī nav forši.
es par to , ka arterijas nepamst 🤭yay @ 26.11.2024 20:18
blins, nu nav pelnījusi neviena sieviete, ka viņu pieklopē, bet ja mani pieklopētu es arī par to gribētu bentliju 250k ?