Ariete @ 22.11.2024 09:44Pat ja tā bijis, tev nav nekāda daļa gar to.
BellaCiao @ 21.11.2024 21:11
Sūds ar Dāvidu, pastāstiet labāk kāds ir Jushkas fenomens? Tie viņas gatavotie ēdieni nav nekāds šedevrs, prasti ikdienas ēdieni, kādus gatavo katra mājsaimniece ar ļoti aizņemtu ikdienas rutīnu, bez nekāda noformējuma. Gaume arī viņai nekāda labā nav. Kāpēc viņa ir tik populāra?
Tonya @ 22.11.2024 10:48
Tieši gribēju kaut kad rakstīt par viņu. Es itkā vēl viņai tik tokā sekoju, jo iepriekš tas saturs bija tieši tāds - par ikdienas ieteikumiem, atsauksmes no dažādām parastām kafejnīcām kas man noderēja, kad gribējās, kur piemēram darba dienas vakarā aizbraukt, ātri uzēst.
Bet pirms kāda laika sāku ievērot cik viņa ir asa atbildot uz kādiem jautājumiem vai komentāriem. Arī nevainīgus jokus nesaprot, visiem diezgan nejauki atbild. Tas kaut kā ļoti atgrūž, liekas ne pārāk patīkams cilvēks. Un arī pēdējā laikā tiešām nekā interesanta saturā nav. Frikadeļu zupa un kā pagatavot Vici pelmeņus.
. Piekrītu. Kkas nogāja greizi, likās, ka dziedot pats sevi nedzird. Gan jau atslēdzās tā uzparikte ausī ko mūziķi liek.sivenssivenamdraugs @ 22.11.2024 09:45
Viņa dziedājums bija nebaudāms. Man palika kauns.
Kirbis32 @ 22.11.2024 12:49Skatos EHR Sintijai Feldmaņa pupi kā lokatori uz savu pusi katrs,slikts darbs,abām meičām nepārāk labi
Kirbis32 @ 22.11.2024 12:51Kāda zin ,kurš bija Intrishas bijušais??
Krizdole @ 21.11.2024 21:30
Var tikai pabrīnīties par Dzenītes skaistuma fenomenu. Nesaprotu, kur tur var ko "reāli skaistu" saskatīt? Ne kādreiz, ne tagad, ne pēc skata, ne pēc figūras. Ir sportiski tieva, bet kājas īsas attiecībā pret augšdaļu, gurni šauri, sievišķīgi skaisti tas galīgi nav. Un par lūpām smieklīgi, katru reizi kā redzu viņu izteikti šķobot tās savas pa pusi seju garās lūpas, nāk prātā vīra izteikums par patiku uz orālo un tad jau kā reiz, tik kā tās zobu gumijas nesaķeras ?
Sunlight @ 22.11.2024 07:13
Jā, man tas pats. Vairs neklausos ne viena, ne otra mūziku.
Vispār, Aišpurs uzstājās “Latvijas lepnumā” pirmdien. Tas bija vāks. Ja citi mūziķi, izrādot cieņu pret nominantiem, bija klasiski un svinīgi ģērbti, tad viņš šausmīgā paskatā sēdēja uz beņķa un brēca. Galvā novalkāta cepure, garās zeķes, kedas… Fuj.
Fantasia @ 22.11.2024 13:08
Man liekas nav bijis.
Viņa "Četri uz koferiem" arī kategoriski ar vīriešiem negribēja vienā istabā gulēt,liekas ka viņai viņi kā suga riebjas.
Magnolija @ 22.11.2024 13:58
Kur tas redzams?
Standby @ 22.11.2024 14:45Var ierēkt par Dzenīti, bet #visitDubai sponsorētā reklāma tikai viņai esmu redzējusi ? te bija jautājums, vai ar influencēšanu var tik labi nopelnīt. Domāju par šo Dzenīte vairākus tūkstošus nopelnīja.