Dadaaa @ 18.11.2024 17:111188 uzcepis rakstu ka Timma uz Rus aizvedis Kristiānu ?
tas nav smieklīgi ☹️ Skaidrs taču, ka tas ir sedakovas dēls, ne jau viņa paša bērns. Viņa bērnu audzina Sanas vīrs, tā kā tizlajam Timmam vairāk interesē par sedakovas bērnu rūpēties.Dadaaa @ 18.11.2024 17:111188 uzcepis rakstu ka Timma uz Rus aizvedis Kristiānu ?
Merilda @ 18.11.2024 17:22
Jau izdzēsts tas raksts, googlē palicis vien raksta nosaukums ? Kāpēc 1188 ir tik stulbi ?
Merilda @ 18.11.2024 17:22
Jau izdzēsts tas raksts, googlē palicis vien raksta nosaukums ? Kāpēc 1188 ir tik stulbi ?
queen2820 @ 18.11.2024 05:22
Piekrītu , izskatās tagad ka reklamē pilnīgi visu sākot ar tualetes poda beržamo un beidzot ar sazin ko .
Merilda @ 18.11.2024 18:56
Ja uzklikšķina virsū, tad neko nerāda.
mon_moiselle @ 18.11.2024 16:58
Man gan izskatās, ka Raklinska tagad dzīvo tajā pašā dzīvoklī kur agrāk, kad dēls bija mazs. Pat tas pats dīvāns un dzīvokļa izkārtojums bildēs
Pareģone @ 18.11.2024 00:00
Viņa galvenais nestāsta par tiem 1800€, par ko šorīt esot bijusi šokā.
Ja viņa interesētos un ieklausītos, tad tā klīnika visus brīdina, ka vēlami visi maksājumi skaidrā naudā. Ja maksā ar karti, tad ir nenormālākās komisijas maksas, ko sedz pircējs.
Tagad neko nestāstīja par to tiešraidē, tikai teica, ja kāds kas tur reāli brauc, tad pateiks ??
Tas nav nekāds noslēpums, pat atceros, ka par brīnumu Didrihsoni pat šo zināja un stāstīja par šo savos storijos pirms brauca uz Turciju. Turcijā visur ir izdevīgi darījumi ar skaidru naudu pie lielām summām.
Mrs.True @ 18.11.2024 20:56
Nevaru iedomāties, cik lielai jābūt summai bezskaidrā naudā ar karti, lai savāktu EUR 1800 komisijās. Muļķīgi, ka viņa izreklamēja live, bet reāli neko tā arī neizstāstīja.
EmilijaArm @ 18.11.2024 17:35
tāpēc, ka tie nav žurnalisti, bet jauniņi profāni bez izglītības. Kāda muļķīte ieraudzīja Timmas storijā tekstu "my boy" un bez faktu pārbaudes palaida rakstu, ka dēls.
Lust @ 18.11.2024 19:42
Nē, citur dzīvo, nav turpat. Un šķīrusies arī nav, kopā pastaigājas pa kluso centru, viss tur labi
SALOMEJA @ 19.11.2024 09:24Vai kāds zina, kas tas par pasākumu, ko 18.11. rīkoja Madara Biedriņa? Skatos, tur Jelinska, Ķimene, Ella. Baigā kompānija :D
Draugu pasākums?
riitarosme @ 19.11.2024 10:29
Benjamina namā svētku vakariņas. Pavāre pati Madara, organizēja un varēja jebkurš pieteikties un nopirkt vietu. Nezinu vai lika publiski, bet man starp paziņām šāds info jau labu laiku atpakaļ bija piedāvāts.
Evelīnai blakus Reno sēdēja, bet neticu ka viņš ir tas kas viņu ved ceļojumos un uz dior veikaliem? viņam jau nu točna tāda nauda nav? ar Šulci viņš šķīries jau kādu laiku, bet vai tagad viņam Evelīna.. nu nezinu.
be.beta @ 18.11.2024 09:14kaut kā šķērmi ap dūšu palika noskatoties Timma story, baigais fāters un atbalsts Anjkas sīcim. nebūtu jau nekas slikts, bet nekad nesapratīšu, kā var no sava bērna pilnībā atteikties, bet svešu bērnu pieņemt kā savējo.
domāju, ka Justīnes vakariņas bija sadarbībaJetta @ 19.11.2024 12:06Es kaut ko dzīvē daru nepareizi. Skatījos Stužukai vajag 20 tk uz mēnesi, lai nodrošinātu pamatvajadzības. Jushkapadruska arī šķita vienkārša meitene, bet dzīvo privātmājā un iet vakariņās par gandrīz 500 eiro. Ok, ne jau katru vakaru, bet tāpat. Tās EHR meitenes arī šķiet dzīvo fancy dzīvi. Tiešām influencēšana spēj būt tik ienesīga?
Benjamina namā svētku vakariņas. Pavāre pati Madara, organizēja un varēja jebkurš pieteikties un nopirkt vietu. Nezinu vai lika publiski, bet man starp paziņām šāds info jau labu laiku atpakaļ bija piedāvāts.
Ainulai @ 18.11.2024 12:44
Mani visvairāk pārsteidza šajā apšaubāmajā naudas kāšanas pasākumā ieraudzīt Diānu Ņikitinu un Divas Ābeles…. Tas liek izdarīt secinājumus arī par viņām. Bet nu kur tam pasākumam jēga, tā arī nesapratu. Visi mētā kaut kādu feikās naudaszīmes un jūtas baigi apgaroti. Tiešām aitu bars.