Lavie @ 12.11.2024 01:10Meitenes, vai tikai man šķiet, ka Dakterei Janai Janovskai, kas sludina veselīgu tievēšanu, pašai ir ēšanas traucējumi vai arī talkā nācis Ozempic? Pēdējā gada laikā tas svara zudums ir īpaši izteikts un kaulainība tāda, kā lietojot jau iepriekš minēto preparātu. Bez jebkādas skaudības.. bet par labu veselību šāds izskats nesignalizē, turklāt, visdrīzāk viņas padomi sekotājām ir maldināšana...
https://failiem.lv/u/4p28vzjqj8
Sassy @ 12.11.2024 07:30Bet vispār es te ienācu paklačoties par Bazaarjankas jauno laulību ? Šamais vakar apņēmis jogīnī Kristi ar plato smaidu par sievu mazāk nekā gadu pēc iepazīšanās. Kaut kur manīju, ka bijusī sieva un Stendera partnere Zane taisījusi abiem kāzu kūku.
Kādas prognozes par šīs laulības ilgtspēju? ? ( Ķibilda atraisni tak pa vidam vēl paspēja pamīcīt…) No malas man tā Krista atgādina sievieti, kas mīl par daudz, ar visām no tā izrietošajām sekām.
Es vispār vienu brīdi tieši nodomāju, ka nekur nav nekāds viņas attiecību statuss… bērni ir, māja arī šika… kāda zin, kas ir vīrs/draugs?Yes min @ 12.11.2024 10:47
Nezinu, kur pazudusi, bet kad vēl lika storijus, vienā storijā baigi likās, ka zem svārkiem manāms vēderiņš parādījies. Bet ticēt man nevar.Vienai jau te piedēvēju grūtniecību, kas bija vienkārši neveiksmīga kleita ?
Es nedomāju, ka IR TIK TRAKI.lauku bāba @ 12.11.2024 09:44
Normāla aitu cirpšana - nopērc vairumā par 2 eiro - pārdod par 44.. Pipec kaut kāds :D
https://www.alibaba.com/product-detail/Eyelash-Enhancing-Serum-Growth-Treatments-Wholesale_1600905517233.html?spm=a2700.details.you_may_like.2.76e93210YMg3AJ
https://livlycosmetics.com/products/skropstu-serums
Mashka Kakashka @ 12.11.2024 13:08Bet ne jau nopirkt par 2 eiro un pārdot par 44 eiro. ? Tā ir cilvēku appi***, tirgot lētu produktu par tādu naudu.
brunettte @ 12.11.2024 12:02Es vispār vienu brīdi tieši nodomāju, ka nekur nav nekāds viņas attiecību statuss… bērni ir, māja arī šika… kāda zin, kas ir vīrs/draugs?
Krizdole @ 12.11.2024 11:07
Tāda stilīgā dāma-karaliene un kas tik vēl ne un uzvelk tik neglaimojošu baltu kleitu ar tukšu, atkarājošos dekoltē ?
Bilabong @ 12.11.2024 10:36
Ai nu beidz - viņa pati ir ārsts. Izraksta recepti un nopērk. Čakarējas klāt tad, ja ar valsts komensāciju grib nopirkt, bet ja par pilno summu pērk, tad neviens neskatās pakaļ - aptiekās ir 1 mg un pērc uz nebēdu
Mrs.True @ 12.11.2024 14:49
Kurš katrs nevar to recepti Latvijā izrakstīt, - ģim.ārsts teica, ka tikai endokrinologs varot.
Ja nu vienīgi šī ar pazīšanos ir dabūjusi gatavu. Bet arī tādā gadījumā ir jālieto ozempic ārsta uzraudzībā, jo devas tur mainās pa mēnešiem. Ir jau tādi, kas sapērk ozempic telegramā un tad meklē visur ārstu, kas šos konsultēs par pareizu lietošanu:)))
Redwine @ 12.11.2024 14:54
Bija Aizliegtais paņēmiens par šo . Ir kur var brīvi dabūt šo recepti . Nekas neiespējams tas nav
vajag gan jau tikai sastāvdaļām . quote=3487124]LivaLauva1 teksts @ 12.11.2024 10:14 Madara Ari perk sastavdalas ne jau razo fabriká laukos 😌woman_wonderland @ 12.11.2024 13:02Es nedomāju, ka IR TIK TRAKI.
Viņai gadījumā nevajag CE zīmi - Eiropas sertifikāciju, lai vispār pārdotu?
pati sev raksta . Draudzene raksta vienalga kurš / ozempix ir gandrīz visam slavenībām . viegli un ātri , a sekas tas jau pēc tam 🤨 . Un nu jau ir jauni preparāti . Līdzīgi šimMrs.True @ 12.11.2024 09:54
Ja Ozempic, tad jautājums, kur viņa to Latvijā ir dabūjusi. Bez diagnozes neviens endokrinologs neizrakstīs recepti tāpat vien. Ja nu vienīgi kādā telegram grupā nopirkusi un lietojusi uz savu galvu.
ilūzija @ 12.11.2024 16:47vajag gan jau tikai sastāvdaļām . quote=3487124]LivaLauva1 teksts @ 12.11.2024 10:14 Madara Ari perk sastavdalas ne jau razo fabriká laukos ? pati sev raksta . Draudzene raksta vienalga kurš / ozempix ir gandrīz visam slavenībām . viegli un ātri , a sekas tas jau pēc tam ? . Un nu jau ir jauni preparāti . Līdzīgi šim
Lavie @ 12.11.2024 01:10Meitenes, vai tikai man šķiet, ka Dakterei Janai Janovskai, kas sludina veselīgu tievēšanu, pašai ir ēšanas traucējumi vai arī talkā nācis Ozempic? Pēdējā gada laikā tas svara zudums ir īpaši izteikts un kaulainība tāda, kā lietojot jau iepriekš minēto preparātu. Bez jebkādas skaudības.. bet par labu veselību šāds izskats nesignalizē, turklāt, visdrīzāk viņas padomi sekotājām ir maldināšana...
https://failiem.lv/u/4p28vzjqj8
kādu laiku jau vēl palidos pirms nāks kritiens. Jankam visas dāmas palīdz stutēt viņa biznesinus, tikai Ķibilda atraitne laikam bija no citas drēbes un viņam īsti ne pa zobam. Jogas meitene (ok, sieviete!) liekas daudz piemērotāka — to viņš ilgāk noturēs. Bet sajūta no malas skatoties, ka tur tikai čaula no veča, ne iekšiņa. Laiks rādīs, bet novēlu Kristai laimi. Viņas ex un bērnu tēvs jau tik sen ir stabilās attiecībās ar Reinika māsu. Tikai viņa viena kà pirksts apkārt mētājās.Nastja32 @ 12.11.2024 11:11
Abi izskatās samīlējušies kā tīņi. Bildes smukas, kopā labi izskatās, bet vai ar to pietiks ilglaicīgai laulībai? Šaubos! Man viņi abi liekas tādi izteikti emociju cilvēki un pa gaisu. Tiklīdz rozā brilles nokritīs, sastapšanos ar realitāti tās attiecības diez vai iztures.
Mrs.True @ 12.11.2024 14:49
Kurš katrs nevar to recepti Latvijā izrakstīt, - ģim.ārsts teica, ka tikai endokrinologs varot.
Ja nu vienīgi šī ar pazīšanos ir dabūjusi gatavu. Bet arī tādā gadījumā ir jālieto ozempic ārsta uzraudzībā, jo devas tur mainās pa mēnešiem. Ir jau tādi, kas sapērk ozempic telegramā un tad meklē visur ārstu, kas šos konsultēs par pareizu lietošanu:)))
Džinga @ 12.11.2024 16:48
Vai tad ir kaut kādas baigās sekas? Ir neērtības lietošanas laikā, gremošanas traucējumi laikam un vēl kaut kas, bet pa lielam jau visi lieto, nomet svaru, dzīvo laimīgi :D