Jā. Tizlene. Neviens mēs neko nezinām par nākotni. Tur vēl viena tāda pati komentāros idiote.Mi mi @ 06.11.2024 14:04Taisa nevajadzīgu paniku ?
Mi mi @ 06.11.2024 14:04Taisa nevajadzīgu paniku ?
Sorry, ne tur.Ariete @ 06.11.2024 17:30Tas GG seriāls nav kaut kāds jauniešiem? Ai, pareizi. Mūsu pļenkuce tak 9.klasniece ar 3.klasnieces dibenu un 1.klasnieces smadzenītēm.
Un kur tad viņa skries ar to savu 72h somu? Smieklīga tā 72h soma.Mi mi @ 06.11.2024 13:23https://www.threads.net/@atkal_anete/post/DCBltIJi4f8
Ariete @ 06.11.2024 13:44Elita Drāke ir visu vīriešu bieds. ??
EmilijaArm @ 06.11.2024 18:56
Viņa ļoti lepojas, ka savulaik Jūlis Krūmiņš esot bijis traks viņas dēļ :) Bet šī kā tāda Lāsmiņa neesot devusies rokās, kā tad :) Krūmiņš tak vienmēr bijis pleibojs un maukurs, bet šai labpatīkas domāt, ka viņam baigā love bijusi
varbūt vienkārši arī nevajag pievērst uzmanību nullēm? Pimkārt tādēļ, ka runā krieviski, ir tāds konkrēts lauku olschool ķotkas vibe, ir pirkusi sekotājus un ar neko īpašu neizceļas? Ah jā - tā mute.😬zane.io @ 07.11.2024 01:13Kas tur Alinai Keller par draamu ar kautkaadu nezinamo draugu kas vinai lastus liek?
Kada saprot par kuru personuniet runa?
Nesaprotu kapec Alina man vienmer izraisa taadu nepatiku..
pamanījāt, ka te nesen kāda ierakstīja kaut ko par Maijas plānajiem matiem un šonedēļ jau pieaudzējusi?Krizdole @ 05.11.2024 13:36
Vai tad kaut kad ir bijis savādāk? Viņa taču visu laiku tāda kā nogribējusies kaķene
Chikitita @ 07.11.2024 06:10Es to jautājumu uzdodu par to, kāpēc jāšķir laulība, ja abi sakarīgi, nav atkarība un vardarbība, bērni, jo es šādu jautājumu saņēmu no ļoti daudziem, burtiski kā atrunāšanu.
Kam Tu trīsdesmit + gados bùsi vajadzīgi? Tu zini, ka normālu vīriešu vairs nav? Visi nodzērušies, ļurbaki, nabagi, dīvaiņi! Tu palikt vari viena, jo viss, izšķirsies un vairs nebūs! Un tad es paskatotos uz šādiem pāriem, kuri šķiras, kur nu ir zelta dzīsla, jo man ar vīru ne tuvu, nekad tāda dzīve nebija, skaitija katru centu, ārdījās kad nauda nebija, biju nepietiekoši laba māte un kas, bet te po šķiras...
Chikitita @ 07.11.2024 06:10Es to jautājumu uzdodu par to, kāpēc jāšķir laulība, ja abi sakarīgi, nav atkarība un vardarbība, bērni, jo es šādu jautājumu saņēmu no ļoti daudziem, burtiski kā atrunāšanu.
Kam Tu trīsdesmit + gados bùsi vajadzīgi? Tu zini, ka normālu vīriešu vairs nav? Visi nodzērušies, ļurbaki, nabagi, dīvaiņi! Tu palikt vari viena, jo viss, izšķirsies un vairs nebūs! Un tad es paskatotos uz šādiem pāriem, kuri šķiras, kur nu ir zelta dzīsla, jo man ar vīru ne tuvu, nekad tāda dzīve nebija, skaitija katru centu, ārdījās kad nauda nebija, biju nepietiekoši laba māte un kas, bet te po šķiras...
Chikitita @ 07.11.2024 06:06Ļoti žēl par Pīlēniem, ja tiešām šķiras, man šķita skaists pāris, abi saderīgi. Kas noticis tāds, ka ar 2 bērniem jāšķir laulība? Ja abi ir kārtīgi, veiksmīgi, nav atkarību, vardarbības utt.?