Hubabuba @ 02.11.2024 09:45
Es ar pabrinijos. Ja nav photožops tad visu cieņu. Kā tādas rokas var dabūt?
Claire @ 02.11.2024 09:27AF Anete ielikusi baigo bildi.. neticu, ka nav forošopēta
Greetaa @ 02.11.2024 12:16
Restorāna storija var redzēt, ka nav tādas rokas, likās aizdomīgi un pirksti kaut kā dīvaini arī likās stāv no tāluma.
Uztaisīju skrinsotu un pietuvinot var redzēt, ka tas ir mākslīgais intelekts, jo AI nemāk uztaisīt normalas cilveku rokas un pirkstus, es nemaku ielikt bildi, bet izdariet tāpat vai ieliekat un paskatieties uz tiem pirkstiem! Es esmu šokā ka Anete ar mākslīgo intelektu sev šādi uzkačā ķermeni. Likās patiesa un dabīga it kā.
krixis3 @ 02.11.2024 10:50Nu viņai jau tas vēders nebija tik milzīgs. Nebija jau 120 kg smaga un tagad 70. Viņa tur kādus 10 kg tik nometa. Un regulāri sporto. Kāpēc ne?
Scandinavian @ 01.11.2024 20:35
Kas ir viņa māsa?
Palmumāja2 @ 02.11.2024 13:35Es noticēju un aizsūtiju viņai DM tipa “woow, cik super izskaties! Vai tas ir no keto?” Un viņa man atbildēja “Paldies! Bet vai izlasīji manu pēdējo ierakstu? Tā ir AI ģenerēta bilde. Bet nu man ir uz ko tiekties līdz pavasarim. Gribu maijā izskatīties šādi!”. Uzķēros! ? Nu skaidrs, ka nevajag visam ticēt, bet tā bilde uz ātro izskatās ticama.
sivenssivenamdraugs @ 02.11.2024 13:46
Tie, kuri nelasa viņas postus, tie nezina. Tas nav arguments un tā vienalga ir maldināšana.Jo pie storija nav norādes. Posts ir posts un storijs ir storijs. Piekam postā pavisam cita stila veidotas Ali bildes.
Ja gribēja turpināt tēmu, lai netici visam, ko redzi internetā, tad pie šīs bildes būtu tāda norāde. Tādai bija jābūt. Punkts.
Ir cilvēki, kuri skatās TIKAI storijus.
McSara @ 02.11.2024 15:06
Uuuuij kā Anete lasa forumu! Smieklīgi, ka vajag kaut ko kādam pierādīt!
Es nemaz i nešaubos. Ja es zinātu, ka ir kāda diskusija, kur mani apspriež vai man zināmos, es taču arī lasītu. Atšķirība tikai tajā, kura reaģē, kura ņem kaut ko vērā, kura cepjas un kura tēlo, ka nelasa 😂Palmumāja2 @ 02.11.2024 15:17
Tak viņas visas lasa! Tipa “sekotāji atsūtīja skīnšoti” Aha, kā tad! Pasas visas te dienām sēž un visu lasa ? Nezko viņas bez mūsu padomiem darītu vispārībā.
Runāja, ka ASV cietumā sēžot.Mia6 @ 02.11.2024 15:03Kāds zin kā iet tagad modelei Inesei Misānei? Dzivoja kkur arzemes .. nav nekas sen dzirdēts
Greetaa @ 02.11.2024 17:26Tik un tā nesapratu to Anetes “prikolu.”
Postā ir AI ģenerētas bildes, bet nav šī konkrētā bilde un pie storija arī nav norādīts, ka izveidots ar AI. Ļoti ērti attaisnoties, ka citi nepamana, bet pati pierakstījusi klāt standarta tekstu un skaidrs, ka daudzi notic. Dīvaina darbība jebkurā gadījumā ?
sivenssivenamdraugs @ 02.11.2024 18:13
Te jau tas stāsts. Uzkačā feik iespaidu par sevi tām, kuras viņai tic un uzticas. Nekur storijā nav minēts, ka viņai nav tādas rokas un vēders. Nekur! Tas, ka vienā postā izvietojusi dažas pilnīgi citas mākslinieciska rakstura bildes un pierakstījusi, ka tās ir ALi, nenozīmē, ka tagad var maldināt storijā. Ja viņa netirgotu tās savas programmas, būtu pilnīgi pofig, kā nobriedusi sieviete sevi uzķūnē fiziski un izvieto melīgu iespaidu par sevi. Taču viņa sev kačā klientes. Un tas nav pieņemami. Randomā sevi ielikusi pelcītī, ka dosies uz baseinu. Nulle info par to, ka tāda viņa nav realitātē. Anete, nesmuki. Vilšanās.