core @ 07.01.2021 16:39Simpātiska toč nav. Nesaprotu ko tik daudzas viņu aizstāv
Bet tas viss isti neiet kopa, ka cilveks labak ka nopirkt personigo auto, vai nokartot apliecibu, iziret dzivokli( vai nopirkt)
OROGIANALAAs kolekcijas somas,kuras maksa ap 1000+..reali smiekligi.. bet nu 99% tas somas ir fake😀
VIP @ 08.01.2021 11:23
nu chanel maksā sākot no 5k dolāri, dior sākot no 4k un uz augšu. Nekad, nekad nesapratīšu fake nēsātājus, tā pati didrihsone, nu tas visu kopskatu padara nu tik lētu, jo uz pieres rakstīts, ka nevar atļauties ko tādu.
tad jau tiešām, sakrāt lētākam vidējās klases zīmolam un staigā vesels.
Mandele @ 08.01.2021 09:18Man arī patīk lasīt Ekspertes viedokli. Vismaz kāds, kas māk noformulēt savu domu un izteikt konstruktīvu kritiku, bet vienlaikus arī aizstāvét savu viedokli, bez jēlas , plikas diršanas. You go girl.?
vivii @ 08.01.2021 14:40Manuprāt, tā ir ļoti mietpilsoniska domāšana - uzskatīt, ka turīgi, bagāti cilvēki nedrīkst, negrib un nevar darīt pavisam parastas lietas.
Man ir vairāki , tuvi draugi, kuri ir ļoti bagāti, bet brauc iepirkties uz visparastāko pārtikas veikalu un neseko līdz nekādiem bio-eko utt. trendiem, ēd un gatavo kā parasti cilvēki.
Bet pie veikala piebrauc ar tādu auto, kuru parasts cilvēks neatļautos nopirkt visu mūžu strādājot, jā ir tādi cilvēki.
Man pašai arī patīk braukt ar vilcienu uz Jūrmalu, liekas tāda eksotika, atmiņas utt., bet pēc te paustā viedokļa sanāk, ja es esmu kaut cik turīgāka nekā vidusslānis, man ir Gucci soma, tad es nedrīkstu braukt ar vilcienu, pat ja man tas patīk? :D
Nu nopietni?!
Man personīgi ir pilnīgi vienalga, vai man blakus ir cilvēks ar brenda somu vai nē, man ir svarīgas sajūtas - tas , lai man pašai ir labi un nokļūšana no punkta A līdz punktam B.
Katz @ 08.01.2021 14:56Tu vispār zini, ko nozīmē vārds ietekmele? :D
Tādi slavinoši vārdi neiet kopā ar vārdu ietekmele.
PunktsuzI @ 08.01.2021 16:19Tā. Nespēju noticēt, ka mans pirmais komentārs ever šajā forumā būs šajā diskusijā, bet šo visu lasot, tik tiešām aizdomājos - kāpēc vairums meiteņu aizstāv Jeļenu, neskatoties uz to, ka, iespējams, kāda cita ar līdzīgu ģērbšanās stilu šeit ir kritusi nežēlastībā?
Arī man pašai sev par lielu pārsteigumu Jeļena liekas tīkama, lai gan pilnīgi noteikti neapmeklējam vienus un tos pašus apģērbu veikalus (lai neteiktu vairāk). Manuprāt, atbilde ir sajūtā, ko šis cilvēks rada vairumam vērotāju (IG sekotāju) no malas. Viņa vienkārši atstāj labsirdīga cilvēka iespaidu. Lai gan pati viņai nesekoju, foruma iespaidā pāris reizes aplūkoju profilu un neradās priekšstats, ka viņa nodarbojas ar "heiteru" lamāšanu, jokainu konkursu rīkošanu, valstī ieviestas kārtības pārkāpšanu, nodokļu spekulācijām utt. Viņa vienkārši dzīvo savu rozā dzīvi ar pārāk daudz filtriem un, visticamāk, apšaubāmas izcelsmes somām. Un nevienam neko neprasa. Un tieši par to viņu daža laba tā necieš.