turbopeka @ 07.01.2021 22:14Es dzīvē esmu normāla sieviete, vismaz 10 sołus priekšā Jums ! :D
Eksperte @ 07.01.2021 22:19
Tad kāpēc tev šeit jābūt tik reti riebīgai? Tāpēc, ka esi aiz anonimitātes? Tas nepadara tevi glītāku.
turbopeka @ 07.01.2021 22:24Bildee neesmu es, bet mans viirs protams ir redzejis ne to vien, sis gan bija tizli no tavas puses :D
turbopeka @ 07.01.2021 22:26
Bitch u serious ??!!! Tu te raksti vienus no pretigakajiem
Komentariem par visiem ! :d ekspertes kundze :D es gribetu redzet jus visas dzivaja, ja sajusminaties par jelenu. Vai nu esat neglitas un resnas, vai ari no dziliem
Laukiem bezgaumigas mamzeles :D
Komentariem par visiem ! :d ekspertes kundze :D es gribetu redzet jus visas dzivaja, ja sajusminaties par jelenu. Vai nu esat neglitas un resnas, vai ari no dziliem
Eksperte @ 07.01.2021 22:28
Iecitē lūdzu manu vispretīgāko. ?
Taču jāsaka, ka pirms šīs diskusijas tādu Jeļenu nezināju un esmu neitrāla par to, kā viņa dzīvo savu dzīvi. Lai jau dzīvo. Tā jau ir viņas, ne mūsējā. ??♀️
Janāāā @ 07.01.2021 22:34
Citreiz meitenes tieši no laukiem mēdz būt skaistākas par tām, kuras dzīvo pilsētā.?♀️?♀️?♀️?♀️?♀️
Un es nekad nesapratīšu šo salīdzināšanu- Pilsētas meitenes ar lauku meitenēm. ?♀️
P.S. Pēc tavām domām, ja tu esi no laukiem, tātad tu esi neaudzināts, resns, nerūpējies par sevi, neģērbies stilīgi un bla bla bla, bet ja no pilsētas, tad tu esi VISS, pats Dievs.?♀️?????♀️
turbopeka @ 07.01.2021 22:34
Šeit ir nodirstas tiešām normālas meitenes. Tā pati kiviča, Timma , Sauliete, Rozīte, Kramińa and the list goes on. Un te pēkšńi starp šādām tiešām skaistām sievietēm šeit kāda iebāž to paintā “fotošopēto” klaunu, te ir sajūsma un visas apskauž! Nopietni? Vińai vienkarši šeit pat nebutu jabut, nesparotu ko var tadai sekot un sajusminaties, ka kaut kadu tizlu babju nocopejusi, pati sajusma foče lētus žurnalus! Sapratigas sievietes sevi no tadiem žurnaliem
Tur pa gabalu, kamer šī briesmekle sajusminas, jo zin, ka normalu zurnalu nekad nesasniegs , tapat ka normalu virieti nee! Tas ir tikai manas domas, par ko man ta jabruk virsu? Neesmu omanijusi ka kada te bruktu virsu kad visas publiski kivicu nodirsaat :D
blacke @ 07.01.2021 22:32
Man vienmēr liekas smieklīgi,kad kāds Ekspertei uzdirš par izskatu, ķipa ar tekstu "gribētots redzēt kā tu izskaties vai parādi savu bildi", jo šķiet viņa bijusi vienīgā, kas laiku atpakaļ vienā instagram niku diskusijā uzrakstīja savu niku un turpina šeit aktīvi komentēt.
Eksperte @ 07.01.2021 22:52
Jauniņās jau to nezin. Un labi ka nezin. Jautri pārējiem. ?
turbopeka @ 07.01.2021 22:55
Nu neglanaju nekur katru komentaru ari netaisos meklet, bet sis forums sastav no vienas vienigas nodirsanas un sasitumam
Par to ko domaju par Jelenku neredzu pamatu!