Ariete @ 16.09.2024 21:17Jeļa pēdējā storijā raksta tā, it kā kaut ko būtu sasniegusi pati. Visu apmaksāja pirmais vīrs un tagad O. Vadīt un atjaunot muižu ja rokās ir miljoni nav nekāda māksla. Ne jau viņi pelna kaut ko ar to. Nedomāju ka var atpelnīt to cik tur ieguldīts.
Fleming @ 17.09.2024 08:32Ja jūs par nevīžīgumu starp influenceriem, tad man pirmā prātā nāk viena foodblogere - tā vienkāršība ir ļoti simpātiska protams, un man nav nekas pret nevīžīgi saņemtiem matiem un negludinātu apģērbu, ja pašai tā patīk, bet tie regulāri netīrie nagi saturā, kur gatavo vai demonstrē ēdienu, ir fuij.
bet, lai vai kā- Kristine savu darbu dara un labi dara, jo cilvēki muižu zina, brauc tur un tērē savu naudiņu. Dzērusi, nogribejusies, prasta vai kā savādāk izpelnījusies - jau kurā lapa par viņu tiek drukāta un cilvēki to muižu zina 👍 Ja vadītāja būtu kārtīga un pieklājīga kundzīte, nevienam nebūtu interesanta tā muiža 😀 arī antireklāma ir reklāma. Tā kā es Kristīnei veltu uzslavas par sasniegto 👍 ja ir tik bieza āda, ka var lasīt šito forumu un dragāt tālāk - 👍apsveicamiMākoņu Dejotāja @ 17.09.2024 12:16
Jeļas galvenais nopelns ir tajā, ka viņa ir kļuvusi par bagāta vīrieša pieguletāju. Oļegs, tai iedeva muižu, lai paspēlējas. Un tā protams pārāk sev noticēja.
Man piemēram viņas vietā būtu kauns. No muižas vadītājas.Tu gaidi lielāku inteliģenci un atbilstošu uzvedību. Bet, nē tā piedzērusies brauc pie stūres, trinās ap Juri kā nogribejusies un visu laiku rāda savu stulbumu visā krāšņumā.
Kārtējā insta dīva, kura visu sasniegusi pati protams ?
toties brauc tādi neintelektuāļi (Kazanovska tipa), kuriem nez kāpēc ir nauda un vēlme pazīmēties 😁 arī mana FB bija draugu video no šī pasākuma, kuri nu nemaz nav tie ar smalkiem augstskolas diplomiem 😁😁susla @ 17.09.2024 11:46
Jeļai nopietni jāpārdomā sava uzvedība kā muižas vadītājai. Cienījami un inteliģenti cilvēki tomēr sāk uztvert nenopietni un par svilpasti. Tā dejošana ar šefpavāru darbalaikā ir apsmiekls pret dzīvesbiedru.
Yes min @ 17.09.2024 12:11
Yes, kā jau te minēja. Tā ir endokrīnās sistēmas slimība, noteikti, ka dzer hormonus. Baigi žēl patiesībā, jo svara pieaugums ļoti manāms un sportiņš var nelīdzēt, lai kā viņa censtos. Bet skaista viņa tāpat ir ļoti☺
Galvenais, lai Sniedzāns nenodara viņai pāri un beidzot uzvedas kā vīrietis. Iepriekš skraidīja no vienas pie otras.
Jā, sievišķīgi izteiksmīgs augums. 👍EmilijaArm @ 17.09.2024 14:38
Viņai apjoma pieaugums gurnos un ciskās - kopā ar jau esošajiem musīšiem tas rada tādu uhhh! sievietes vaibu, kaut kas kardašjanīgs. Protams, ja atkal atgriezīsies modē 90-o gadu kārnums, tad varētu skumt, bet tagad - Sniedzānam noteikti patīk :) Galu galā, nav jau uz vēdera viņai tas ducīgums, bet gurnos.
EmilijaArm @ 17.09.2024 14:38
Viņai apjoma pieaugums gurnos un ciskās - kopā ar jau esošajiem musīšiem tas rada tādu uhhh! sievietes vaibu, kaut kas kardašjanīgs. Protams, ja atkal atgriezīsies modē 90-o gadu kārnums, tad varētu skumt, bet tagad - Sniedzānam noteikti patīk :) Galu galā, nav jau uz vēdera viņai tas ducīgums, bet gurnos.
EmilijaArm @ 17.09.2024 14:38
Lupinlups @ 17.09.2024 14:20bet, lai vai kā- Kristine savu darbu dara un labi dara, jo cilvēki muižu zina, brauc tur un tērē savu naudiņu. Dzērusi, nogribejusies, prasta vai kā savādāk izpelnījusies - jau kurā lapa par viņu tiek drukāta un cilvēki to muižu zina ? Ja vadītāja būtu kārtīga un pieklājīga kundzīte, nevienam nebūtu interesanta tā muiža ? arī antireklāma ir reklāma. Tā kā es Kristīnei veltu uzslavas par sasniegto ? ja ir tik bieza āda, ka var lasīt šito forumu un dragāt tālāk - ?apsveicami
protams, bet Oļegam muiža pieder jau 20 gadus, neviens pat nezina, kas ir viņa iepriekšējās sievas (izņemot Santu), un nevienam neinteresēja viņa pils. Līdz skandalistes izcēla viņu gaismā. Varbūt tas ir abām pusēm izdevīgs attiecību-darījums 😁susla @ 17.09.2024 15:39
Tu tak saproti, ka muižas atpazīstamība ir pateicoties Fiļam un viņa skandāliem, personībai? Plus lielai naudai un iespējām.
Būtu kaut kāds random cilvēks nopircis, tāda Kristīne ne uz pusi neiznestu muižu līmenī, bez veča miljoniem.
Cilvēki seko līdzi miljonāra gaitām, loģiski, ka automātiski muiža līdzi nāk un atpazīstamība.
Lupinlups @ 17.09.2024 15:44protams, bet Oļegam muiža pieder jau 20 gadus, neviens pat nezina, kas ir viņa iepriekšējās sievas (izņemot Santu), un nevienam neinteresēja viņa pils. Līdz skandalistes izcēla viņu gaismā. Varbūt tas ir abām pusēm izdevīgs attiecību-darījums ?
Tio Rio @ 17.09.2024 13:53
Kura tā ir?
Sāksim ar to, ka mēs neviena nezinātu, kas ir Kristīne, ja nebūtu Oļega. 😂susla @ 17.09.2024 15:39
Tu tak saproti, ka muižas atpazīstamība ir pateicoties Fiļam un viņa skandāliem, personībai? Plus lielai naudai un iespējām.
Būtu kaut kāds random cilvēks nopircis, tāda Kristīne ne uz pusi neiznestu muižu līmenī, bez veča miljoniem.
Cilvēki seko līdzi miljonāra gaitām, loģiski, ka automātiski muiža līdzi nāk un atpazīstamība.
Ingamai @ 17.09.2024 17:30Sāksim ar to, ka mēs neviena nezinātu, kas ir Kristīne, ja nebūtu Oļega. ?
yay @ 17.09.2024 18:08Vai SBF ir Kachinjas personīgais raidījums? Man neinteresē katrā sērijā viņas personīgā pieredze un viņas VĪRS.
Ingamai @ 17.09.2024 17:30Sāksim ar to, ka mēs neviena nezinātu, kas ir Kristīne, ja nebūtu Oļega. ?
Džinga @ 17.09.2024 21:45
Jūs pirms tam zinājāt kas viņš tāds ir? ? Es par viņu uzzināju te ?