Nē, tādi nemainās. Pāries rozā briļļu periods ar Kristu, atkal viss ieies vecajās sliedēs 😛susla @ 13.09.2024 21:28
Māk, māk, un kā vēl. Riktīgs donžuāns un babņiks ir bijis. Varbūt tagad mierīgāks palicis.
sinddyy @ 13.09.2024 19:45
Vienkārši tagad ir trends, ka sievietes 40+ uzsver savu dabiskumu, atsakoties no mākslīgā liekā meikapa, pārāk glancēti ieveidotiem matiem un uzspīlēti glaunu apģērbu. Tas viss pieder nenobriedušām meitenēm, Austrumeiropietēm, bet ne progresīvām, modernām sievietēm, kuras apzinās savu ES, mīl sevi tādas, kādas ir. Tas pats ar Meirāni.
sveciite @ 13.09.2024 21:19Esmu jau kādu laiku novērojusi, ka našķoties Zanei nekur vairs nefigurē vīrs, pa grīziņu arī viena pati skeito! Varbūt kāda ko zina? Baigi foršais pārītis likās, jācer, ka nav tas, ko domāju
Ainulai @ 13.09.2024 21:40
Tās ir vienkārši nekoptas, nevīžīgas sievietes, kas savu slinkumu noraksta uz “dabīguma” trendu. Man šķiet, ka sievietei tomēr kaut vai minimālā apjomā par sevi ir jāparūpējas un jāsakopjas.
Tās ir vienkārši nekoptas, nevīžīgas sievietes, kas savu slinkumu noraksta uz “dabīguma” trendu. Man šķiet, ka sievietei tomēr kaut vai minimālā apjomā par sevi ir jāparūpējas un jāsakopjas.
Nekā personīga, bet Meirāne man tieši tāda šķiet. Nekopta, nevīžīga. Un Atkal_Anete man šķiet tāda pati ar visu dabīgo sirmumu.Biezlape @ 13.09.2024 21:47
Apskaties uz Meirāni un pasaki kurā vietā viņa ir nekopta, nevīžīga un slinka.
Sassy @ 13.09.2024 20:24Man šodien klačīgs noskaņojums! Tāpēc pajautāšu par diviem pāriem, kurus var manīt gan medijos, gan socmedijos.
Kā jums patīk Stendera bijušā īpašnieka romantiskais gājiens ar zirdziņu, tik drīz bildinot savu jauno sirdsdāmu - jogisti Kristu? Man ir sajūta, ka tam vīrietim ar attiecībām īsti neiet un arī šīs nebūs izņēmums. Tā Krista tāda pasista nedaudz izskatās ar visiem kakao, kristāliem utt? Bet varbūt šis kungs viņu mazliet sazemēs. Katrā ziņā ar kaut kādu jogu vai vegānu viņa vispār aizietu pa pieskari.
Un ko domājat par Renāra Zeltiņa sievas Ievas kļūšanu no pasākumu rīkotājas par influenceri? Man viņa savā vecajā ampluā patika labāk? Līdz ar kļūšanu par Zeltiņa sievu parādījās kkāds tāds zīmulīgāks vaibs. But maybe it;s just me? ?
Hubabuba @ 13.09.2024 22:29
Par Santu gan nepiekritišu. Viņa ir ļoti pat kopta, bet bez pārspīlējumiem. Kaut kas viņā ir īpašs.
Meirāni gan nekad neesmu sapratusi. Arī tagad kad viņa prasa ziedojumu 130€ apmērā, lai atbalstītu viņas darbošanos IG.
Pilgrim @ 13.09.2024 22:33Nekā personīga, bet Meirāne man tieši tāda šķiet. Nekopta, nevīžīga. Un Atkal_Anete man šķiet tāda pati ar visu dabīgo sirmumu.
Neapgalvoju, ka viņas IR nekoptas, bet rada tādu iespaidu.
Viņa cik atceros organizē golfa turnīrus. Iepriekš par viesmīli strādāja Dubaijā un vēl pirms tam par fotografi. Arī tāda ar putniem. Man atkal interese kas par čaļi, gan jau no Latvijas.Ariete @ 14.09.2024 09:11Kāda zina kaut ko par Alisemango? Ar ko viņa nodarbojas? Izskatās labi iekārtojusies Dubajā. Gaida bērniņu, pārdod porsche. Jautājums vienkārši aiz ziņkārības. Man viņa patīk, jo ir dabīga. Nevis uzpūstās lelles.
Rūtas Reinikas vira Jāņa Preisa bērnu mammaSantaC @ 14.09.2024 10:04
Krista Sondore.
Lupinlups @ 14.09.2024 10:14Rūtas Reinikas vira Jāņa Preisa bērnu mamma
Viņa daudziem bijusi draudzene 😁EmilijaArm @ 14.09.2024 10:27
Sondore sen sen atpakaļ bija arī Dombura draudzene, bet laikam ne pārāk ilgi.
Mākoņu Dejotāja @ 14.09.2024 11:08Jeļa tik laimīga un tā uzplaukst, kad Juris ir pie sāniem. Ko galīgi nevar pateikt par Oļegu. ?