😧😧😧🤭🤭 taisnibaGrenarda @ 07.01.2021 20:56Turbopeka
Tu esi veca, jēla sapuvusi smirdīga resna govs, saprati, mau***ka??????? Tu pat 100 gramua neesi Jeļenas vērta!!! Tu skauģene pretīgā dirsa aizspraud ciet savu starpeni ar lietussargu un padrāz to! Tu nah***uj nevienam te nwko nepiwrādīsi, tikai to, ka TU ESI PRETĪGA SKAUĢE!!! EJ PAKARIES, SŪDU VABOLE!!! TĀDAS KĀ TU VAJAG SADEDZINĀT UZ UGUNSKURS. UN TAD ES SKAĻI SMIEŠOS, KAD GRIEZĪŠU ĀRĀ TAVAS AKNAS, SAPRATI, CŪKA???? AIZVER MUTI TU PRETĪGĀ GOVS!!!!
PATEIKŠU TEV GODĪGI UN ATKLĀTI!! TEV SKAUŹ VISS, ABSOLŪTI VISS, KAS IR JEĻENAI, JO TU ESI BOMZENE, IELENE UN NEKO DZĪVĒ NESASNIEDZI. TU APSKAUD JEĻENU PAR PANĀKUMIEM, PAR SKAUSTU VĪRU, PAR SKAISTU DZĪVI, JO PATI VIENMĒR GRIBĒJI TĀDA B7ŪT!! ES TEBVI ATPAXINU, LOSENE, TU VISU LAIKU UZ JEĻENU SKATĪJIES KÀ UZ SAVU SĀNCENSI JAU NO PAŠAS BĒRNĪBAS! ES ZINU KAS TU ESI PRETEKLE, es tevi ĻOTI LABI PAZĪSTU!
SKAUD LĪDZ TAM BRĪDIM, KAMĒR IZDEGS TWV ACIS NO SKAUDĪBAS, PLŪDĪSI TU ASINĪS UN AIZRĪSIES AR SAVĀM ASINĪM! SADEDZ TU MA**KA, PAKARIES NOSLĪKSTI, NEDZĪVO!!!!! SAPRATI????????
turbopeka @ 07.01.2021 20:39
Nav vair ko pateikt?
Par ko jelenu varetu apskaust? Par turku? Man ir skaists latviesu viirs, diemzel jelenas deformeta seja bija trauceklis vinai atrast kaut cik gliitu virieti muusu platuma graados.
Neviena normala sieviete neskaudiis kaadu , kura gul ar turku!
Par istabeli pie vecakiem? Par sabojatu seju? Letam plastiskajam? Izplukusiem matiem? Varetu askaust jauno sievu, vai kaadu modeli, bet ne jau so atbaidoso sievieti...
te pirms kada laika tika dikti apspriesta sintija jeb dare-to-love un tad neviens nespiedza, par to ka vinai beerns un kaa var ta runat, seit kaut kada wanna be zvaigzne /baarbija nopirkusi sekotajus , un par vinu jajusmo?! Vina jau gadiem, gadiem censas klut slavena , tapec ari katru dzeltenas preses lapu bilde un izliek kaa daargumu :D sorry bet vina ir tada modele, ka vinas bildes var točońā pie poda likt, lai uz poham vieglak vemt.
Mjau777 @ 07.01.2021 21:02
Lenciks dzivo viena istaba pie vecakiem, brauka ar sabiedrisko, tapec var atlauties fake chanel sominjas ❤️?
Grenarda @ 07.01.2021 21:32
Cerams, ka Turbopele jau ir beigta, un viņu rok iekš zārka dziļi jo dziļi zemē, lai nekad vairs netiek uz šo pasauli un nekad neredz dienas gaismu. Tādām gnīdām šai saulē nav vietas. Ceru, ka viņai arī ir jau izdurtas acis un asiņo. Tu vairs nekad neredzēsi dienas gaismu, saprati tu gnīda???
Cerams, ka Turbopele jau ir beigta, un viņu rok iekš zārka dziļi jo dziļi zemē, lai nekad vairs netiek uz šo pasauli un nekad neredz dienas gaismu. Tādām gnīdām šai saulē nav vietas. Ceru, ka viņai arī ir jau izdurtas acis un asiņo. Tu vairs nekad neredzēsi dienas gaismu, saprati tu gnīda???
Eksperte @ 07.01.2021 21:34
Tev arī nevajag kaut kādus nomierinošos iedzert, saulīt? Šitā cepties dēļ anonīma komentētāja nav veselīgi. ?
turbopeka @ 07.01.2021 20:23nee normali ir precetirs ar turku leetaa kleitaa tikai tapec ka esi stavokli :D
akdievs es šiet neiesaistos, bet palasot tu nervus ed ara. Tik pretiga esi. Negribu pat izteloties kada esi dzive. Pretekleneturbopeka @ 07.01.2021 22:08Man ir sajuta , ka jelena seit raksta no vismaz 3 profiliem ??