Čolka ta tur sūds un tālu līdz Edītes Piafas čokai. Bet ko darīt ar tām drausmīgajām notetovētajām uzacīm? Es par uzacīm viņas vietā raudātu nevis par čolku.Lupinlups @ 20.08.2024 15:05es arī gribēju rakstīt, tādu haju sataisa par nezin ko ? Čolka kā čolka, ja dikti pacenstos sanāktu arī tāda frizūra kā pati gribēja. Es viņas vārdu ieliktu pie klientiem, kurus labāk neņemt- mūždien kaut kas nepatīk un visu publiski liek ?
susla @ 20.08.2024 14:21
Baigais neprāts mesties uzreiz kopā biznesā ar jauno štuceri, ja viņš tāds ir viņai. Tas ir beigu sākums konfliktiem un attiecību kraham. Skaidrs, ka mīlas burbulī abi grib, ja ir šis variants, bet tas nav pareizi. No pieredzes. Patiesībā, daudzām pieredzēm.
Būtu labāk baudījusi un neatkarīgi pati savien spēkiem bīdījusi. A tagad šis jau daļā.
Nav_vispar @ 20.08.2024 13:11Pastuhova savos čolkas storijos kārtējo reizi atstāj riebīgas būtnes iespaidu.
law7 @ 20.08.2024 16:25
Spriežot pēc publiski pieejamajām ziņām, tas jaunveidotais bizness priekš vīrieša, kurš biznesā darbojas nopietnā līmenī, ir ļoti mazs bizness. Problēmas vai zaudējumi tik potenciāli mazā biznesā nav nekas, kas tādam vīrietim radītu kaut kādas vispārējas dzīves problēmas.
Ariete @ 20.08.2024 18:16Uresina tāda cūka. Noliek māju, kurā dzīvoja bērnībā. Pus Latvija dzīvo tādās dzīvokļu mājās. Kā nav kauna. Sapņu pārdevēja- MAHINATORE.
es viņu nespēju izturēt, kā man kaitina, ka šai sabiedrības dāmai viss vienmēr ir slikti. Kā viņa arī visu laiku noliek dzimto pilsētu, arī savas maratona darbinieces bieži izņirdz. tiešām prasta vecene.Palmumāja2 @ 20.08.2024 16:27
Viņa vienmēr bijusi tāda baigi prosta bāba, tas runas veids kā tirgus plača bābai. Čolka kā čolka, neko taaadu es tur neredzu. Un tā apaļā meitene ar brillēm ir viņas meita, ja?
pat Amerikā lielākā daļa dzīvo ne gluži tādas arhitektūras, bet līdzīga izmēra platībās un pat kemperos 😁 tagad viņa cenšās ieskaidrot vietējam vidusmēra latvietim, ka daudzdzīvokļu māja, kas nav jaunais projekts ir sūds un nu tiecies pēc McCallisteru avēnijas mājas. 🙄🙄Terra Incognita @ 20.08.2024 18:39
Viņa ne pirmoreiz to blokmāju rāda kā baismīgas nabadzības simbolu. Varbūt amerikāņus ar to var iežēlināt, bet Latvijā taču gandrīz katrs tādā ir kādreiz savā dzīvē dzīvojis. Nu un. Būtu labāk pastāstījusi, kāpēc viņas uzņēmums pagājušogad strādājis ar 80K zaudējumiem un kāpēc neuzmanifestēja būšanu plusos.
Ariete @ 20.08.2024 18:16Uresina tāda cūka. Noliek māju, kurā dzīvoja bērnībā. Pus Latvija dzīvo tādās dzīvokļu mājās. Kā nav kauna. Sapņu pārdevēja- MAHINATORE.
IceCream @ 20.08.2024 21:04
Nevienam personāžam līdzi nejūtu, bet atgādināšu, ka šis forums tā mēdz Andžu izņirgt, ka viņa dzīvo padomjlaika mājā.
Mākoņu Dejotāja @ 20.08.2024 22:00Vizlas profils: pupi, dibens, selfijs, erotiska bilde, dibens, pupi, erotiska bilde, selfijs.
Izskatās, ka ir viņa vēlas atrast jaunu sponsoru.
Tas, jau sen ir skaidrs, ka attīstīties un mācīties negrib.
Tikai interesanti no kurienes viņai nauda?
Jo, pēc storijiem var ļoti labi redzēt, ka nekur nestrādā un naudu nepelna. Kristapa atstāta nauda, taču beigsies ar laiku. Un, ko viņa darīs tālāk?
meitēns protams, cenšas, bet nevienam joprojām “sponsoram” īsti vajadzīga nav 😀😀Mākoņu Dejotāja @ 20.08.2024 22:00Vizlas profils: pupi, dibens, selfijs, erotiska bilde, dibens, pupi, erotiska bilde, selfijs.
Izskatās, ka ir viņa vēlas atrast jaunu sponsoru.
Tas, jau sen ir skaidrs, ka attīstīties un mācīties negrib.
Tikai interesanti no kurienes viņai nauda?
Jo, pēc storijiem var ļoti labi redzēt, ka nekur nestrādā un naudu nepelna. Kristapa atstāta nauda, taču beigsies ar laiku. Un, ko viņa darīs tālāk?