Grenarda @ 05.01.2021 19:56Da tā Turbopeka tak galīgi slima, sataisījusi te viena aktiera teātri, tik tagad redz, ka viņa ir mazākumā ar savu žulti ? Es varētu oponēt katram viņas vārdam, tik negribās rokas smērēt, ar šo iesaistoties demagoģijā.
Un, godīgi sakot, izanalizējot katru viņas sarakstīto frāzi, tā ir 100% skaudība (Esmu psihologs pēc izglītības, un uzreiz skenēju rakstības stilu, manieres un saturu).
Jeļena, ja Tu šo lasi, tad neņem galvā to slimo! Tu esi super, un jūs ar puisi esat ļoti skaists pāris. Lai jums dzīvē veicas!
turbopeka @ 05.01.2021 20:29
Nu ko tu te płūti ! ? Psihalogs loll! :D ka tad paihologam
Nav ko darit un seit sez un aizstav kaut kadu tragikomediju :d
Jus te vispar nolasijusas vajpratigas :D visus nodirsat bet par kaut kadu tocna slimu baabu fanojat :D kurai nav ne gaumes ne smadzenes :D covid plosas bet si stavokli budama vandas rinki, lidinas, taa jau kauli un aada, apdraud beernu reali ... bet jums ir par ko fanota par letam
Voesnicam un letam lupatam :D nodirsat didrihsoni bet sitaa vispar ir maksliga kaa gunijas lelle :D
Grenarda @ 05.01.2021 20:37
Ooo, pamodusies? Patiesība acīs kož?
Nu bet, a viņa tev kaitē kaut kādā veidā, ka aizlidojusi? Viņas dzīve, lai dara, ko grib.
Un, kas slikts dzīvot viesnīcā? Ja ir nauda samaksāt par viesnīcu, lai tak dzīvo, kur grib! Starp citu, esmu skatījusies Gossip Girl, un Čaks Bass arī visu laiku dzīvoja viesnīcā ? Kura nu vēl ir gumijas lelle ?
Slima izskaties tu viena šeit! Salīdzinājusi vēl Jeļenu ar Didrihsoni ? Jeļena savos 32 gados izskatās 10 gadus jaunāka par tavu veceni Didrihsoni, kurai 25, vai cik tur.
turbopeka @ 05.01.2021 21:05Leetaa viesniicaa? :D nu tak tas ir tikai manas domas par so jaunkundzi , kontaanjacepjas? Nepatik un nepatiks man vina , ko man tagat darit? :D
tad neņem galvā to slimo
turbopeka @ 05.01.2021 21:05Leetaa viesniicaa? :D nu tak tas ir tikai manas domas par so jaunkundzi , kontaanjacepjas? Nepatik un nepatiks man vina , ko man tagat darit? :D
Grenarda @ 05.01.2021 21:20
A kā tu zini, ka viesnīca lēta? Nekad viņu neesmu redzējusi lētos apartamentos ? Starp citu, kā tu vispār zini, ka viesnīcā? Viņa vienmēr apkārt filmē mežu vai parku. Viesnīca mežā atrodas? ?
Tieši tāpat, kā tev viņa nepatīk un npatiks, man viņa patīk un patika, un es viņu aizstāvēšu ?
Un vēl vairāk gribu tevi pakaitināt:
1) Atzīsti, ka viņa izskatās daudz labāk, nekā tā pati Didra
2) atzīsti, ka viņa pati var nopelnīt sev uz ceļojumiem un šmotkām, un operācijām;
3) atzīsti, ka viņa, kā tu minēji, no "pelēkās peles" kļuva par cilvēku, kuru tu tagad visu dienu apspried;
4) atzīsti, ka tev vienkārši nepatīk, ka viņa var atļauties vairāk, nekā Tu;
5) atzīsti, ka viņas "kauli un āda" ir labāki par taukiem un celulītu,
6) un visbeidzot, atzīsti, ka tev ir skaudība pret viņas attiecībām ar turku!!! Un to var īpaši labi manīt, kā tu visu laiku noliec viņu attiecības. Un būsim atklāti, tas čalis tiktiešām ir skaists, un varbūt tāpēc tev grauž, ka viņš izvēlējās Jeļenu nevis tevi? ?