Aureksi @ 03.01.2021 11:29Nesaprotu ko tā Vucēna visu laiku plātās ar naudu, ko un pa cik nopirkusi. Laikam kaut kādi smagi kompleksi, kas pierāda tikai to, ka viņas vērtības ir materiālās. No malas tas izskatās diez gan amizanti un ar pretēju efektu - lēti
Saimniece110100 @ 03.01.2021 11:41Gan jau, ja nebūtu iespēja atrādīt instagram par kādu summu nopirkusi kursus, tos nemaz nepirktu ?????
C00L Dzipsy @ 03.01.2021 12:11Vucēna pati tik ļoti ir apsēsta ar savu šugardadismu..
Laikam atradusi šo forumu.. tagad par katru šeit ievietoto komentāru savos storijos atskaitās.. ?
Un tas viņas brauciens.. uz nedēļu.. lai visu laiku sēdētu viesnīcā, ēstu viesnīcā... WT?! ?
Tagad jāievēro karantīna.. ?
Shayk @ 03.01.2021 10:18Ta zestj pulvera dieta, kas ilgst nedelu maksa 93 euro, wtf?
Shayk @ 03.01.2021 15:07Man vienalga cik cilveku grupa, es tos pulverus nekad neestu. Es par tiem 93 euro labak kvalitativu partiku noperku, istu edienu.
Simbinja @ 03.01.2021 15:40Nu pēc tam ārsti pelnīs no tām 160 stulbenēm ?
Shayk @ 03.01.2021 15:45Ir kaut kur realas atsauksmes no cilvekiem pec to pulveru lietosanas? Ta pati Baiba Jansone aizgaja no NL un saka nodarboties ar TROPIC, bet kluse kapec aizgaja.
Shayk @ 03.01.2021 15:45Ir kaut kur realas atsauksmes no cilvekiem pec to pulveru lietosanas? Ta pati Baiba Jansone aizgaja no NL un saka nodarboties ar TROPIC, bet kluse kapec aizgaja.
vivii @ 03.01.2021 17:52
Es, personīgi, būtu ļoti uzmanīga ar tiem tievēšanas līdzekļiem, jo arī man palika slikti no Drainiem.
2019.g. vasarā nolēmu izmēģināt un jau pēc stundas sāka ļoti spiest ap sirdi, sajūta bija tāda it kā būtu sadzērusies ļooooti daudz kafiju, pēc tam sāka reibt galva un sākās vājprātīga caureja visas dienas garumā ????
Nākamajā dienā atkārtoju to pašu un piedzīvoju to pašu, pagāja mēnesis un izdomāju vēl reiz pamēģināt, jo no sākuma negribējās ticēt, ka efekts ir tiešām tik traks :D
Nu lūk, atkal piedzīvoju to pašu ?
Pēc tās reizes devos pie ārsta un ārsts arī pateica, ka nekas labs tur nav, atūdeņo visu organismu utt. Apmēram tāpat kā tā kafijas diēta, kas izraisa caureju un dehidrē organismu, tas pats ar drainu un tāpēc ir efekts. Atskirība ir tāda, ka ir daļa cilvēku, kuriem organisms ir pieradis pie kofeīna, bet par cik es gandrīz vispār nedzeru kafiju vai citus tādus izstrādājumus, tad man palika tieši tik slikti kā aprakstīju, jo tā ir ļoti laba un pareiza organisma reakcija pret kaut ko sliktu.
blacke @ 03.01.2021 20:26
Es netirgoju un neaizstāvu NL, bet arī es esmmu lietojusi draineffect un man tādu sajūtu vai blakus parādību kā aprakstīji nebija, tā kā es pieņemu,ka tas ir kā kuram cilvēkam, kāds kuram organisms.