Palmumāja2 @ 25.04.2024 18:07Kā jums patīk jaunais ietekmeļu tops 2024?
Neatradu ne Jeļu, ne Ceriņu. Vilšanās…
Joru @ 25.04.2024 18:31
Valuta vispār ir ļoti pretīga persona!! Tas iedomīgais runas veids ar visiem un tāds pasaules nabas sindroms!!! Visslikti.lv nonstopā. Kaut ko pozitīvu dzirdēsi tikai par viņas kursa meitenēm (un tādā lišķīgā balstiņā tikai Instagram storijos) un tiem, kas dod preces reklāmai. Bet kursos arī mēdz šausmīgi augstprātīgi izturēties pret audzēknēm, kuras nav superbiezas vai kurām nav uzņēmums. Un aiz muguras nodirst VISAS- arī biezās un uzņēmējas ?
Man kaut kā no viņām neviena nešķiet ietekmele.Palmumāja2 @ 25.04.2024 18:07Kā jums patīk jaunais ietekmeļu tops 2024?
viss cool, bet kā, piemēram tāda @kristiiined dabon tik daudz like tik random bildēm? Kurā whatsapp grupā japiesakās, lai man laikotu kaut kādas kruščovkas vai rimi fona bildes? nu šitik foršiņās ar 400 like stilīgs outfits, protams, kaut kādā raganu izbuškā a ļa raša https://www.instagram.com/p/CzB8QLDo5Pm/?hl=en plus kur netaisīt tādas skropstiņās, Paldies Deniss Š, bet tev stils un gaume vispār palika vai kā?Palmumāja2 @ 25.04.2024 18:46
Nominantus var redzēt Golin Riga storijos.
Palmumāja2 @ 25.04.2024 18:07Kā jums patīk jaunais ietekmeļu tops 2024?
blondi69 @ 25.04.2024 19:28viss cool, bet kā, piemēram tāda @kristiiined dabon tik daudz like tik random bildēm? Kurā whatsapp grupā japiesakās, lai man laikotu kaut kādas kruščovkas vai rimi fona bildes? nu šitik foršiņās ar 400 like stilīgs outfits, protams, kaut kādā raganu izbuškā a ļa raša https://www.instagram.com/p/CzB8QLDo5Pm/?hl=en plus kur netaisīt tādas skropstiņās, Paldies Deniss Š, bet tev stils un gaume vispār palika vai kā?
varbūt iztulkosi savu "zelta loceklis mērcējis savu locekli "😬 dārgā senlatvietDžinga @ 25.04.2024 19:54
ko es tikko izlasīju?
kas pa lētu uzvādu 😁 cerams, vecāki šo izdomāja 90tajos, kad valūtas veikali bija kruta😜 ps dievinu īkšķus uz leju, spiežam!Martinika @ 25.04.2024 19:12
Valuta vidusskolā bija pilnīga nūģene un nekāda meiča. Pēc tam "sakāpa galvā". Tagad katru reizi viņu skatos un domāju - wtf...dīva :)
Bet tā jau - lai jau meikapojas. Ja patīk un sanāk.
blondi69 @ 25.04.2024 20:11kas pa lētu uzvādu ? cerams, vecāki šo izdomāja 90tajos, kad valūtas veikali bija kruta? ps dievinu īkšķus uz leju, spiežam!
Gardenia @ 25.04.2024 18:41Mīļās Dievietes, vai kāda zina tam pašam Laurim Mičulim kāda uzņēmuma nosaukumu? Var būt kāda bija ko sūtījusi? Es viņam nevaru atrast vispār nevienu firmu, bet savos tiktokos no sevis baigo biznesmeni grieza un stāstīja, ka viņam daudzas firmas esot! Iespējams tos savus pulverīšus pa tumšo visu laiku griezis? Šogad gan viņa Romija ir 2 kantorus atvērusi, Fitness un Fitnesa uzturs. Tas laikam noteikti dēļ tā, ka atver savu pulverīšu ražošanu un jāizņem dažādas atļaujas. Tas čalis konkrēti nav lohs! Viss atvērts tikai uz Romijas vārda, tātad viņš droši var sataisīt sūdus, bet jāatbild būs Romijai??
Atbildēšu ar tavu izcilo teicienu " Pašai vēmiens no sevis nenāk? Cik drausmīgi nelaimīgam ir jābūt cilvēkam, lai šādi izpaustos."Ainulai @ 25.04.2024 20:53
Diezgan žēlīgi ir vērot, kā tu centies būt baigi humorīga un smieklīga, bet tāds skābs purkšķis vien sanāk katru reizi. Labāk necenties, tev galīgi nesanāk #facepalm
blondi69 @ 25.04.2024 21:23Atbildēšu ar tavu izcilo teicienu " Pašai vēmiens no sevis nenāk? Cik drausmīgi nelaimīgam ir jābūt cilvēkam, lai šādi izpaustos."
blondi69 @ 25.04.2024 20:08varbūt iztulkosi savu "zelta loceklis mērcējis savu locekli "? dārgā senlatviet
Sarma, bļin, 😴😭😀SarmaD @ 25.04.2024 21:24
Bet tiešām, tev visos komentāros ož pēc izmisuma.
tā jautājuma zīme teikuma galā ir iespaidīga, bet nevietā, džingulīt. manu draudzeņu fonds ir aizpildīts ar augstāka iq personībām🤠Džinga @ 25.04.2024 21:28
Nomierinies, tas bija citāts no cita šejienes spožā prāta ?
Jūs abas varētu būt draudzenes
Par to laikam nepadomāju😅 kad uzzināju ko tie pulvērīši ar cilvēkiem dara🤔Ambulance @ 25.04.2024 20:57
silikona pupus , tāpat vien , neviens nesponsorē
bet vaitad Keimiia nav Laura meita? Viņa pati to ir minējusi storijos. Nu, ja Laurim ir 30, bet Keimiia labi pāri 20, tad man ir slikti ar matemātiku. Atvainojos ja kautko esmu sajaukusi.GlorijaGrevcova @ 25.04.2024 14:09
Tikko apskatījos, nu tiešām uz 50, min uz 45. Vai nu tur ir gēni galīgi pakaļā, vai tiešam kaut kas ilgstoši lietots.
Kas tā ir par Keimiia? Man tak vairākas stundas miera nebija šodien kamēr atradu lursoftā viņa personas kodu! 190992 Laurim tikai 31 gads! Dāma arī krietni jaunāka nekā es domāju 36 gadi. Nebiju iedomājusies, ja Pulveri enerģijas dzērieni un slikti ēdieni tādas sekas atstāj! Nevar būt viņam tik liela meitaSkaarletaa @ 25.04.2024 22:18bet vaitad Keimiia nav Laura meita? Viņa pati to ir minējusi storijos. Nu, ja Laurim ir 30, bet Keimiia labi pāri 20, tad man ir slikti ar matemātiku. Atvainojos ja kautko esmu sajaukusi.
viņi ir māsa un brālis. Laura ārējais izskats vistiešākajā saistīts ar steroīdu lietošanu, piemēram tīņu vecuma starp puikam ir kāds kurš izskatās daudz vecāks par lielāku daļu zēnu konkrētajā vecuma grupā: zemāka balss, spēcīgāka miesas būve, būtiski izteiktākas vīrišķās iezīmes, visticamāk, jo ir stipri augstāks testosterona līmenis kā citiem. Laura gadījumā viņš lieto testosteronu apmeram 10 gadus ( pats teicis), devās kuras pārsniedz dabiskos līmeņus iespējams kādas 10x.Skaarletaa @ 25.04.2024 22:18bet vaitad Keimiia nav Laura meita? Viņa pati to ir minējusi storijos. Nu, ja Laurim ir 30, bet Keimiia labi pāri 20, tad man ir slikti ar matemātiku. Atvainojos ja kautko esmu sajaukusi.