SantaC @ 18.04.2024 11:21Tā Ķimene ir tik iedomīga mātīte. Viesmīlis viņai patīkot, jo viņam mati esot kā viņam sunim. Par cik maltipoo skaitās high maintenance kopšanā, tad viņa hinto, ka viņam jāiet pie friziera. ? Cik reizes viņa vēl to atkārtos.
Vecākā meita tāda pati odze aug.
Nastja32 @ 18.04.2024 14:18
Tie Ķimenes šopinga storiji… nu skaidri redzams, ka vienalga, cik cilvēkam naudas, bet ar gaumi švaki. Savelk dārgaa, tizlas lietas, kas uz viņas izskatās lēti.
Sanda Krasta novecos skaisti…atlaidīšot sirmos matus, nebūšot vairs ne pieliktu skropstu, ne nagu. Nu tad vrb silikons arī jāņem ārā.
https://www.1188.lv/zinas/salcevica-par-laulibas-skirsanu-un-tad-es-ieskatijos-vina-telefona/29565Mc.Queen @ 18.04.2024 14:22Kas ar Salceviču?
Tērvetniece @ 18.04.2024 14:50https://www.1188.lv/zinas/salcevica-par-laulibas-skirsanu-un-tad-es-ieskatijos-vina-telefona/29565
Mrs.True @ 18.04.2024 14:48
Ķimene daudzās fotogrāfijās ir nenormāli līdzīga Evai Sietiņsonei. It kā būtu pēc sejas plastiskās operācijas ar mērķi būt par Evas dubultnieci.
Krasta jau piesekojusi sirmai blogerei ar miljons sekotaajiem , uzsitusi augshaa jaunu profilu - Saac runaat ! Un nu tik buus 😄 buus atkal Copy paste! 😄👌Nastja32 @ 18.04.2024 14:18
Tie Ķimenes šopinga storiji… nu skaidri redzams, ka vienalga, cik cilvēkam naudas, bet ar gaumi švaki. Savelk dārgaa, tizlas lietas, kas uz viņas izskatās lēti.
Sanda Krasta novecos skaisti…atlaidīšot sirmos matus, nebūšot vairs ne pieliktu skropstu, ne nagu. Nu tad vrb silikons arī jāņem ārā.
yay @ 18.04.2024 10:26
nuu tad jau no kā tur krīt tie kg? Es ļoti līdzīgi ēdu tavam piemēram, bet nu nekrīt man svars. Nu labi man nav īsti liekais svars, tikai gribētu kādus 3-5kg mazāk.
es sekoju tai džusei ig, es ēdu pat, man šķiet, labāk :D
Mathilde @ 18.04.2024 15:52bet kurš to Ķimeni sponsorē?
Nu nevar ar parastu frančīzi tā šķiesties ar naudu… tēvs uztur?!? mīļākais?
Ainulai @ 18.04.2024 16:43
Šis ir tik rēcīgi! Tipa ēdot gaļu atsevišķi no maizes, gaļā un maizē būs mazāk kaloriju??? Kas tā par pseidozinātni? Jebkurš uztura speciālists šo teoriju apgāzīs acumirklī ? Ko viņa pīpē, tā sieviete?
SantaC @ 18.04.2024 16:43
Man liekas, viņa dzīvo vecāku mājās. Reālu tēriņu nav, visu var notriekt lupatās.
Viņai tie bērni no viena vīrieša, kāda zin?
Mrs.True @ 18.04.2024 14:48
Ķimene daudzās fotogrāfijās ir nenormāli līdzīga Evai Sietiņsonei. It kā būtu pēc sejas plastiskās operācijas ar mērķi būt par Evas dubultnieci.
aauuu @ 18.04.2024 17:13
Nedzīvo vecāku mājā vairs. Īrē dzīvokli centrā. Meitas no viena veča, dēls laikam arī.
Tas, ka viņai ir papiks, ar kuru dodas uz ārzemēm papriecāties, prom no svešām acīm, tas arī skaidrs. Un laikam latvietis, jo šodienas storijā filmējot teica, cik noprotams, savam papikam, latviski, ka filmē tagad.
Lai jau izklaidējas, brīva sieviete tomēr. Galvenais, lai papiks nav precējies un šie abi mīļākie, ka tusē pa ārzemju viesnīcām kopā:D