Gardenia @ 14.04.2024 10:50Sieva Olga bērnu māte arī labi apdāvināta jau bankas sākuma laikos bija kādas 10 Hermes birkin somas. Šķiroties praktiski pils Jūrmalā! ? tikai nieki salīdzinot ar Fiļa maka biezumu
sinddyy @ 14.04.2024 11:40Es laikam kaut ko nesaprotu, bet kurā vietā Jeļinska plātās ar kaut ko?
Storiji no Nurmuižas, pēc tam fitness...
Bingo! Tiešām ar Fiļu īsti nekā pēdējā laikā nav tikai pudeles un glāzes pārsvarā ar draudzenēm! Tā bļaušana par vismaz 5 Kaspara mīļākajām var būt saistīta ar viņas ģimenes dzīves iekšieni un Fiļam uzradusies kāda dāma vai pat vairākas?🤔 Tak ja nemaldos nesen viens ceļojums izpalika par kuru pirms tam lielījās, IG neviena storija nebija😅aauuu @ 14.04.2024 11:52
Visus gadus šie abi, Jeļa ar OF regulāri uz restorāniem gāja. Viss tika atrādīts instagramā. Kaut kā pēdējā laikā viss viņiem tur mazāk notiek. Retāk ceļo, nestaigā pa restūžiem kopā. Jeļa trako par bijušo, raksta publiski instagramā viņam veltītus storijus, protams, neglaimojošus. Pati noskrējusies kā suns. Baigi laimīga dzīve ar miljonāru, ne?
sinddyy @ 14.04.2024 12:16Varbūt Fiļam jau apnika regulāra iziešana pa restūžiem un grib mierīgi komfortā sēdēt mājās?
Martinika @ 14.04.2024 11:37
Kristīne Jelinska, tā Tu, kas te iemaldījusies pie rozā lezbietēm? :)
Tāda, ka līdz šim brīdim neliek mieru un sākumā bija citas jaunas ziņas izskatās Tu neredzēji! Arī publiski Krisa pat šogad intervijā nolika Kasparu.sandrute @ 14.04.2024 13:53Tās ziņas, ko Kristīne atskaņo no Jelinsjas jau ir gadu vecas, 2023.gada maijs, kāda jēga tagad vilkt ārā un publiskot vecas ziņas?
No kurienes tādas ziņas vispār, ka Marija šķīrusies?Magnolija @ 14.04.2024 14:01Jelinsku ik pa laikam kaut kur redzu, restorānos, pasākumos, biju arī Nurmuižā. Nu neliekas tik traki, kā te rakstīts. Man Nurmuižā patika, gan spa, gan restorāns bija līmenī, vienīgi pati saimniece varēja vismaz pasveicināt viesus, diezgan iedomīga likās ?
Bet jā, baigā mīlestība starp viņiem nestaroja, ēda vakariņas ar kaut kādu kompāniju, Oļegs runāja ar viesiem , Jelinska daudz bija telefonā. Nedaudz sabojājās iespaids par viņu.
Marija Jansone gan jauka, arī esmu satikusi. Un bez vīra vairākās vietās redzēju šogad atpūtās, diemžēl tiešām laikam šķīrušies. Novēlu viņai satikt kādu jaunu, aktīvu, foršu, pieklājīgu vīrieti.
Martinika @ 14.04.2024 11:34
Vai man' dieniņ'!
Es līdz šim kārtīgi nezināju, kas ir Kristīne Jelinska. Bet vakar vakarā paskatījos (tacu, laikam nevajadzēja)> Bet nu vispār vāks!
KĀ TĀDU MAITU NES ZEME un mīl kāds vīrietis? Kā tādu ciena kāds cilvēks? Tur taču maitu maita spiežas laukā pa visām vīlītēm! Pašai saprāta kā melns aiz naga, bet uztaisās par "pasaules nabu" bez maz, kas citiem mēģina ierādīt vietu un plātās ar dāvinātām lietām.
Šausmas, kas notiek ar to cilvēku? Kas darās viņas šaurajās smadzenēs ar tuneļa skatu?
Kāpēc nevar dzīvot savu "lakšerī" dzīvi un likties mierā?
Bet, laikam jau tā ir - ja pašam neiet, gribās, lai arī citiem neiet.
sandrute @ 14.04.2024 13:53Tās ziņas, ko Kristīne atskaņo no Jelinsjas jau ir gadu vecas, 2023.gada maijs, kāda jēga tagad vilkt ārā un publiskot vecas ziņas?
slinkiss @ 14.04.2024 14:27
Šis gan ir interesanti.
Vispār neko nezinot par cilvēku, kaut ko paskatās, pieļauju, ka IG un ir absolūti skaidrs, ka ir maita un kā tādu zeme var nest? WTF?
Tieši kāpēc maita? Nu man vnk interesē kā vispār neko it kā nezinot, tas tā vienā acu mirklī top skaidrs?
Jelinsku ik pa laikam kaut kur redzu, restorānos, pasākumos, biju arī Nurmuižā. Nu neliekas tik traki, kā te rakstīts. Man Nurmuižā patika, gan spa, gan restorāns bija līmenī, vienīgi pati saimniece varēja vismaz pasveicināt viesus, diezgan iedomīga likās 😄
Bet jā, baigā mīlestība starp viņiem nestaroja, ēda vakariņas ar kaut kādu kompāniju, Oļegs runāja ar viesiem , Jelinska daudz bija telefonā. Nedaudz sabojājās iespaids par viņu.
Marija Jansone gan jauka, arī esmu satikusi. Un bez vīra vairākās vietās redzēju šogad atpūtās, diemžēl tiešām laikam šķīrušies. Novēlu viņai satikt kādu jaunu, aktīvu, foršu, pieklājīgu vīrieti
slinkiss @ 14.04.2024 14:27
Šis gan ir interesanti.
Vispār neko nezinot par cilvēku, kaut ko paskatās, pieļauju, ka IG un ir absolūti skaidrs, ka ir maita un kā tādu zeme var nest? WTF?
Tieši kāpēc maita? Nu man vnk interesē kā vispār neko it kā nezinot, tas tā vienā acu mirklī top skaidrs?
Džinga @ 14.04.2024 13:07
Kas par prikolu ar tām lezbietēm? Vel kaut kad lasīju te
Tuana @ 14.04.2024 14:47
Nu, tad Mariju varbūt piespēlēt Oļegam? :D Joks, protams, bet abi tādi jauki cilvēki :D Gan jau viņš pats zinās, te tik daudz apspriež, ka viņam esot tā Kristīne jāpatriec, pilnīgs sviests. Ja jau tik ilgi kopā, acīmredzot viss tur ir labi. Un jā, man bija piemirsies tas fakts, ka viņa audzina arī bijušā dēlu. Bija pat kaut kādi ceļojumi, kur visi kopā ar Oļegu brauca utml., izskatījās ļoti forši un ģimeniski, domāju, ka abiem puikām nekā netrūkst un arī Fiļs neko nežēlo. (Iespējams, tā domā arī bioloģiskais tēvs, ja tas par alimentu nemaksāšanu ir taisnība). Katrā ziņā, ja salīdzina, viņa tomēr būs galvastiesu pārāka par dzeguzi Kivičlieni, ja lai arī nav tā jaukākā persona un, iespējams, pārlieku mīl šampi.