man gan patīk Evelīnas pieaudzētiem mati. Izskatās daudz jauneklīgākaGlorijaGrevcova @ 10.04.2024 21:54Jelinska tajā Fashion Week izskatās ļoti labi, nu bet Ķimene kā govju bāba, nav pat svarīgi, cik tur kas brendots, kopskats kā lauku privātmājā izlīdusi no gultas, uzrāvusi botas un dzers kafiju uz terases. Ja pati nejēdz, tad toč stilistu būtu nolīgusi.
Murka236 @ 11.04.2024 00:11Nu drausmīgi nolaidusiees vizuāli tā Anna Valdmane, vispār neatpazīt kā prims 2-3 gadiem. Šausmas, izskatās uz gadiem 35 dzīves nomocīta. Var spriest, ka pēc bildēm, video vēlas iežēlināt savu ex vīru atgriezties, šausmas tāds izmisums viņai.
Murka236 @ 11.04.2024 00:11Nu drausmīgi nolaidusiees vizuāli tā Anna Valdmane, vispār neatpazīt kā prims 2-3 gadiem. Šausmas, izskatās uz gadiem 35 dzīves nomocīta. Var spriest, ka pēc bildēm, video vēlas iežēlināt savu ex vīru atgriezties, šausmas tāds izmisums viņai.
kā viņu ig atrast?chihiro @ 11.04.2024 00:26
Man arī cilvēcīgi žēl, bet liekas, ka viņa pati sev sarežģī dzīvi, piemēram, plānojot apzināti trešo bērnu vai esot nepietiekami piesardzīgai (nesekoju viņai pirms tam, nezinu stāstu), jo tas jau skaidrs, ka ar tik mazu starpību būtu grūti pat, ja bērna tēvs būtu ģimenē. Tad viņa nepieprasa no viņa uzturlīdzekļus kaut minimālajā apmērā (viņš tagad maksā zem minimālajiem), ja nepiekrīt - nevēršas UGF. Es uzskatu, ka bērna tēvam nav jāapvainojas par prasību apmaksāt minimālos. Viņi kopā veidoja šos trīs bērnus un kopā jāuztur. Un nav svarīgi, ka viņš kaut kad palīdz, jo tam vajadzētu būt normai, ka vīrietis maksā uzturlīdzekļus vismaz minimālajā apmērā (bet, manuprāt, jāmaksā vairāk - saprātīgā apmērā, protams, nejau kā Vucēnas gadījumā) un satiekas ar bērniem/palīdz. Vai, piemēram, tagad storijs ar to, ka krūtsbarošana sagādā sāpes - bet kāpēc nevar ar maisījumu? Tikai nesāciet tagad diskusiju, cik tas ir "slikti". Ja viņa uzspļautu visam tam, kā "vajag pareizi" un "lai nesabojātu attiecības ar bērna tēvu", būtu vieglāk.
Viņai ir ģimenes atbalsts, kas ir daudz.
Happyminka @ 11.04.2024 06:16man gan patīk Evelīnas pieaudzētiem mati. Izskatās daudz jauneklīgāka
Kaut kas laikam uz to pusi. Cik esmu manījusi veči bieži stulbi paliek kad ģimenē ienāk dvīņi. Man pazīstamiem 2 pāriem kā parādījās dvīņi tā veči nepilna gada laikā notinās. Daudzi nav radīti tādām pārmaiņām.SarmaD @ 11.04.2024 08:56Kā tā pērļu Anna izšķīrās? Viņai vīrs prosta pie citas aizgāja kamēr Anna stāvoklī?
Magnolija @ 11.04.2024 13:21Annas Rozītes vīram un pašai Annai neredzu nevienu kopīgu foto vairs. Arī tādas sapņu kāzas bija. Ehhh traki.
Vīrs šodien story ielicis, ka jādzīvo tā, lai laime nekad neizzūd, izskatās, ka viņš ir pilnīgi pa gaisu un pie pirmās krīzes ir prom.
Mathilde @ 11.04.2024 13:28
Rozīte ir smuka, bet ļoti tāda vecmodīga. Liekas lēna, prātīga… ir tādi jauni cilvēki ar veca cilvēka dvēseli. Tas šķiet par viņu.
Ja vīrietis ir ar temperamentu, elastīgs, idejām, pieļauju, ka grūti atrast kompromisu. Rozīte neizturēja. Un, ko tagad? Kur atradīs vīrieti? Viņa tomēr mīl šikot un komfortu- māja pie jūras, svētkus taisa aģentūras, ceļojumi bieži utt
Magnolija @ 11.04.2024 13:31https://www.tvnet.lv/7938184/par-krapsanu-pirmaja-instance-attaisnotais-gints-feders-iekulies-jaunas-nepatiksanas
Ok, šo es nebiju pamanījusi, laikam loģiska šķiršanās. Baigais mahinators ?
Mathilde @ 11.04.2024 13:35
ai, kurš šobrīd visu dara 100% limumiski, ja groza lielu naudu?
Ja strādās no 9-17, nebūs ne māja pie jūras, ne brendu somiņas, ne ceļojumi pie žirafēm. Ne jau viņa ar savu dietologa algu to var apmaksāt!
Cita lieta, ja ir tikumiska, bet tad nevajadzēja tērēt vīra naudu.
Te vairāk izskatās, nauda beidzās, vīram problēmas, adios!