Eksperte @ 18.12.2020 11:42Patiesībā es esmu pārsteigta par šī foruma popularitāti. Skrīnšotu apskatijuši jau 260 cilvēku.
Grenarda @ 18.12.2020 19:56Drausmas, kā mani tracina Deimones instagrams!!! Viņai tur absolūti kaut kāda miskaste, nekādas tematikas, vnk random bildes saliktas. I skropstas, i bērni, i reklāmas, i screenšoti no telefona, i dzīvnieki, i visāda cita draza! Fuj, nekādas estētiskās baudas, kā bomžu profils kaut kāds?
Eksperte @ 18.12.2020 20:41
Bet tad kādēļ ir vajadzība skatīties tādu bomžu profilu? ??♀️
Grenarda @ 18.12.2020 21:20
Bet Tev viņš liekas saistošs? Tur tak absolūtā bezgaumība!
Heyla @ 18.12.2020 21:56Vispār Deimone sevi parāda kā augstu personību, viņas profils neatbilst viņas vārdiem.
Protams, visi veido savu profilu kā vēlas, bēt(!) ja cilvēks tik ļoti vienmēr izceļ naudas vērtību un to cik labi viņš dzivo un tajā paša laikā profils tam visam neatbilst, izskatās reāli smieklīgi.
Eksperte @ 18.12.2020 22:03
Bet ko tad ir jāliek profilā? Gučī, Pradas un Teslas? Jebkurš cilvēks ir cilvēks. Neatkarīgi no tā, ko nēsā, ar ko brauc un ko liek savos Instagrakos.
Heyla @ 18.12.2020 22:27Nu noteiktu visu citu izņemot piedzērušos vai paģirainu seju. ?
Heyla @ 18.12.2020 22:43Par apģērbu oriģinalitāti man grūti spriest, jo neatšķiru fake no oriģinālajiem, bet fakts kā tāds. Ja viņa ir savā ziñā atpazīstama, tomēr ir jāpiedomā ko Tu saki un vai tas viss saskanēs ar visu kopskatu.
Vēl ir atrodamas bildes kur viņa ir piedzērusies, vai arī bijuši storiji. Protams visiem gadās, viss chill, bet tad storijos nepasniedz sevi savādāk.
Ja viņa ir savā ziñā atpazīstama, tomēr ir jāpiedomā ko Tu saki un vai tas viss saskanēs ar visu kopskatu.
Heyla @ 18.12.2020 23:07Nē, Eksperte. Katrs seko tam kuram vēlas un katram ir dotas tiesibas izteikt savu viedokli . Tieši tik viekārši.
Ja Tu esi atpazīstama persona , ar to ir jārēķinas.
Heyla @ 18.12.2020 23:19Un Tev šķiet, ka šobrīd tādu cilvēku nav ? Smagi maldies.. vienmēr atradīsies cilvēki kuri skatīsies uz citiem. Jā esmu viena no tajām, ja es tāda nebūtu , tad man nebūtu Instagrama. Tā ir mūsdienu problēma. Arī skatoties uz citiem, izsakot savu viedokli Tu vari sevi paralēli uzlabot un pievērsties sev un to es arī daru un manu pilnveidošanos tas neietekmē .