izskatās, ka nekad neesi bijusi attīstītajās valstīs, tur tā ir norma.Atkal @ 09.04.2024 11:38Nē, Amnēzija, man nekas nesāp. Negribu zināt, kas sāp tiem, kam nav bail savu karmu un enerģiju čakarēt uzliekot savu vārdu iesniegumam, lai uztaisītu nepatikšanas pilnīgi svešiem cilvēkiem par #sadarbība. Valstī, kurā trauksme un depresija ir katram piektajam darbiniekam un nav dienas, kad ziņu portālos neparādās jaunas ziņas par pašnāvībām. Ievērojiet visus absurdos noteikumus un turpiniem viens par otru sūdzēties.Valdība redz, ka latviešiem neko labāku nevajag, pati tauta parādīs no kurienes vēl paņemt. Heštegi ibio. ?
Kas Tev viņa māsa, ka visu laiku meties viņu aizstāvēt?SarmaD @ 09.04.2024 14:45
Tā Lelde tev ausī sten par to ex vīru ka tā ņaudi?
Zilais Valis @ 09.04.2024 14:08
Pāris dienas atpakaļ par to pašu iedomājos. Viņai bija jauns reel ar citu čali influenceri . Palasīju komentārus. Lielākoties uzbrūkoši-agresīvi. Daudzi prasa, kur Antons, un, ka ma*ka jau jaunu atradusi. Bet godīgi sakot, nedomāju, ka viņi izšķīrušies. Visas bildes un video ar saldajiem tekstiem joprojām stāv. Un cik atceros, viņi jau to īpašumu pirka divatā. Laikam jau Antonam arī pieder tas Dubaijas īpašums.
Nav_vispar @ 09.04.2024 10:47Es šaubos vai Brante piekristu bērnam... Man liekas, ka viņa ir tāds brīvais putns- kur vēlas, tur dodas un ko grib, to dara. Tas nav nosodāmi, kas tad viņai - pašas meita liela, nav vairs tādu pienākumu. Jautājums par puisi, vai tiešām viņš negribēs savus bērnus. Un jauns tomēr vēl. Turklāt, apprecējies ar rozā brillēm, jo šķiet, ka viņi kopā ir kādu gadu. Turklāt Ieva intervijā kaut kādā minēja, ka pati bija iniciatore.
gii_star @ 09.04.2024 15:32
Viņai vai tad nav menopauze? Kādi 55 gadi izskatās..
Aha izskatās pilnīgi pareizi vismaz uz 55, bet viņai ir tikai 44 gadi!🙈 nez kādu dzīvesveidu piekopa kādreiz ja meitu jau 16 gados dzemdēja? Neaizmirsti viņai vēl ir plastiskās operācijas!gii_star @ 09.04.2024 15:32
Viņai vai tad nav menopauze? Kādi 55 gadi izskatās..
Gardenia @ 09.04.2024 15:43Aha izskatās pilnīgi pareizi vismaz uz 55, bet viņai ir tikai 44 gadi!? nez kādu dzīvesveidu piekopa kādreiz ja meitu jau 16 gados dzemdēja? Neaizmirsti viņai vēl ir plastiskās operācijas!
Acīm virs un zem plakstiņiem. Ne tikai operācija redzes uzlabošanai. Nu un vēl injekcijas. Holivudas smaidu arī ielika. Vienu brīdi kā traka ar tiem uzlabojumiem ņēmās.Nav_vispar @ 09.04.2024 15:47
No kurienes info par plastiskajām? Par acu operāciju viņa ir teikusi, bet kādas vēl?
Nedomāju, ka frizūra pie vainas, tieši seja tāda un krunkas kā cilvēkam kurš gadus 10 uz marihuānu cieti sēdējis, tādēļ arī plastika nelīdz.Nav_vispar @ 09.04.2024 15:42
Brantei ir 43 gadi. Man liekas, ka viņas izskatam neglaimo viņas frizūra, tā dod klāt gadus.
aauuu @ 09.04.2024 15:26
Abi divi ir Dubaijā.Izskatās, ka katram savas dzjēlas tikai.
Viņa dzīve maza un strupa, ar īsām kājām. Manuprāt, īsais augums parasti tieši padara jaunāku, bet seja viņai tiešām uz visiem 50+.Nav_vispar @ 09.04.2024 15:42
Brantei ir 43 gadi. Man liekas, ka viņas izskatam neglaimo viņas frizūra, tā dod klāt gadus.
Gardenia @ 09.04.2024 15:20Dīvaina tā Brante viņai 44 gadi, bet ar visām savām plastiskajām operācijām izskatās vismaz uz 54 gadi. Tā Lasmaņa Una Auziņa savos 52 izskatās kudī labāk. Nu 44 gadīga sieviete parasti tā neizskatās man uz viņu vienmēr skatoties šķiet ka tā persona vismaz gadus 10 sēdējusi uz korķa, marihuānas vai citām narkotikām. Tagad noprecējusi bērnu un tik raksta visur slepus salaulājusies. Tas puisis nav bērns gadu ziņā, bet attiecībās ar Branti gan, viss būs tā kā mamma teiks? Pirmā atzinusies mīlestībā, pirmā gultā ievilkusi, pirmā bildinājusi un pirmā uz zagsu aizvilkusi? Ja puika klausīs un apmierinās mammu tad laulība būs noteikti ilglaicīga. Tie fizmati ir drusku dīvaini nu tas pats Evertovskis.
Tas būs visprecīzākais👌Ambulance @ 09.04.2024 16:22
Precīzāk - nopirka / apgredzenoja sev alfonu , vecā plekste .
Gardenia @ 09.04.2024 15:59Nedomāju, ka frizūra pie vainas, tieši seja tāda un krunkas kā cilvēkam kurš gadus 10 uz marihuānu cieti sēdējis, tādēļ arī plastika nelīdz.
aauuu @ 09.04.2024 15:26
Abi divi ir Dubaijā.Izskatās, ka katram savas dzjēlas tikai.
Es nesaku, ka tiešām kaut ko lieto, var būt kādreiz jaunībā jo viņa jau gadus 15 izskatās padsmit gadus vecāka. Tā zārkā likšanās vispār munuprāt nav normāla cilvēka izgājiens🙈Nav_vispar @ 09.04.2024 16:41
Vot par to marihuānu neticas. Brante tak sevi sludina kā pilnīgu atturībnieci un veselīgā dzīvesveida piekritēju.
Rietumusawle @ 09.04.2024 13:15
Varbūt tad laiks pārdomāt dzīvi nevis skraidīt pa pasauli un tēlot, ka viss kārtība?! Bet tad nebūtu influencere ?♀️
Ambulance @ 09.04.2024 16:22
Precīzāk - nopirka / apgredzenoja sev alfonu , vecā plekste .