Ļoti ticu tas būtu tieši viņas stilā, parauggģimene nesanāca tagad jāveido cits tēls. Labi, ka tas Aivis ņemās ar tiem bērniem👍 lai tik skrien un apliecina, pilnīgi iespējams, ka ar savu gribu ietesīsies atkal sienā. Kāds tas Aivis bija, tāds bija, kāzām gatavs nebija jo gribējās vēl skriet. Tāds arī rezultātspavasarazieds @ 08.04.2024 22:40
Aivi gandriz katru dienu satieku ar abiem berniem. Vins izskatas noskrejies ar tiem abiem berniem? pec ta cik daudz es zinu, man tomer skiet, ka Lelde ir uzkravusi bernus 100% vinam un pati tagad skrien uz visam pusem sevi apliecinat
kasīšciems😀😀😀Gardenia @ 08.04.2024 22:04Tas tikai parāda to, ka bērni bija paraugģimenes aksesuārs! Bērni tagad nav vajadzīgi un kaut kur nogrūsti kaktā. Tagad jāveido cits īpašās, interesantās, neatvairāmās sievietes tēls kurš ir diametrāli pretējs tēlam paraugsieva-māte-laimīgā ģimenē! Skata pēc var vēl Āfrikas bērnus paauklēt? Pie tā deguna es pierast nevaru, nu riktīgs kasīšciems?
pavasarazieds @ 08.04.2024 22:40
Aivi gandriz katru dienu satieku ar abiem berniem. Vins izskatas noskrejies ar tiem abiem berniem? pec ta cik daudz es zinu, man tomer skiet, ka Lelde ir uzkravusi bernus 100% vinam un pati tagad skrien uz visam pusem sevi apliecinat
mokabezpiena @ 08.04.2024 21:36
Daudziem kredītā telefoni, mašīnas, dzīvokļi, studijas. Kāpēc lai ceļojumu nepaņemtu? It īpaši apzinīgi cilvēki, kas gada laikā nomaksā to ceļojumu. Pret ceļojumu kredītu nez kāpēc visiem aizspriedumi, bet pret pārējo ne. ? Teorētiski jebko var ņemt kredītā ar nosacījumu, ka tu vari atdot.
Skaarletaa @ 08.04.2024 22:46Es saprotu tavu domu gājienu, bet ko tieši tas tavā dzīvē mainīs ja viņa pateiks? Šampanieti attaisīsi?
LuckyStrike @ 08.04.2024 15:48Gan jau šim bērni gana lieli, tāpat kā tai krematorija brūtei. Man par svešiem būtu pofig, bet ja darbā visi ņirgtu un ģimenē...?♀️
Gardenia @ 08.04.2024 22:04Tas tikai parāda to, ka bērni bija paraugģimenes aksesuārs! Bērni tagad nav vajadzīgi un kaut kur nogrūsti kaktā. Tagad jāveido cits īpašās, interesantās, neatvairāmās sievietes tēls kurš ir diametrāli pretējs tēlam paraugsieva-māte-laimīgā ģimenē! Skata pēc var vēl Āfrikas bērnus paauklēt? Pie tā deguna es pierast nevaru, nu riktīgs kasīšciems?
Linlī @ 08.04.2024 23:09
Un? Ja Tev vīrs būtu izvirtulis, trijatā sekss ar citu sievieti, video un to zin visa Latvija!
Vai Tu šeit gribētu būt?? Vai tomēr aizbēgt uz kādu laiku , savākties un sevi atrast no jauna, jo tas ir kauna traips
Lai skrien Aivis ar bērniem! Viņš to ir pelnījis, jo izpostīja Leldei un bērniem dzīvi.
Ko tas viņam vajadzēja darīt? Skriet vēl filmēt grupveida seksu? Sēdēt svingera klubos? Meklēt mazas maukas kamēr Lelde sēž mājas un raud, kamēr bērni to redz?
Rietumusawle @ 09.04.2024 00:36
Pati tādu gribēja. Bet bērni nav pie tā vainīgi. Un tagad viņi cieš visvairāk kamēr māte pa pasauli skraida no viena ceļojuma uz otru.
Nav_vispar @ 09.04.2024 08:27Ko jūs domājat par I. Brantes laulībām ar 13 gadus jaunāku vīrieti?
Man liekas, ka Brantei varētu būt diezgan nepanesams raksturs, jo kaut kā atgrūž viņas mākslīgais pozitīvisms.
mokabezpiena @ 08.04.2024 17:54Interesanti, ja Ušakovas lielā mīla Juris SBF stāsta, ka šīs ir viņa pirmās attiecības (ja pareizi sapratu ?). Mans vīrs Juri pazīst, un Jurim ilgstoši pirms tam bija attiecības ar citu meiteni.
Nav_vispar @ 09.04.2024 08:27Ko jūs domājat par I. Brantes laulībām ar 13 gadus jaunāku vīrieti?
Man liekas, ka Brantei varētu būt diezgan nepanesams raksturs, jo kaut kā atgrūž viņas mākslīgais pozitīvisms.