Molly777 @ 07.04.2024 17:22Runājot par Dzenīti - bez kaut kādiem uzbraucieniem un subjektīviem pārmetumiem, tiešām tīri intereses pec. Ja Tu viņai seko - pasaki kāpēc?
Es agrāk viņai sekoju , jo patika bildes. Kad abi dvīņi vēl bija sīki un un bija arī kaut kāds fitnesa kontents. Ar laiku viņa vnk izbesija. Nekāda oriģinalitāte, bildes supepr puper perfektās kā no pinterest, bet teksti “neesmu jau perfekta mamma/sieviete/, nav perfekta figūra, ir grūti” bla bla. Un reklāmas. Viena pēc otras. Vēl tā sevis tjūnēšana sakās. Atver profilu un tur vnk nekā oriģināla, sieviete vidējā ar filleri, plakstiņu operāciju, kas seko copy/paste visiem trendiem un saplūst ar pārējo influenceru masu.
Citreiz atceros, ka tāda bija, uzmetu aci profilam un jā, nekas nav mainījies.
KristaMilze @ 07.04.2024 17:11Kas @ivetsazo pa drāmiņu viņas ģimenē (par mammu,tēti un viņu)?! ?
KristaMilze @ 07.04.2024 17:11Kas @ivetsazo pa drāmiņu viņas ģimenē (par mammu,tēti un viņu)?! ?
Apple of my eye @ 06.04.2024 23:20
Jā, tikko bija kur siekalojas gar biezpiena plācenīšiem. Viņai kaut kāda mūžīgā cīņa ar ēdienu, izklausās stresaini. Viņas iecienītajā alkoholā taču ir šausmīgi daudz kaloriju - tās ir tukšās kalorijas, kas neko nedod, bet laikam atkarība ir tik stipra, ka nespēj no tā atteikties... Nerunājot par citiem mīnusiem, vīna pudelē ir 600+ kalorijas. Tā ir normāla ēdienreize
Burbulisas @ 07.04.2024 20:26
https://x.com/cardinalisravus/status/1776347836738593072?s=46
Brālis runā šausmas…
slinkiss @ 07.04.2024 21:19
Galvenais ir kcal deficīts- noskrien 600kcal un izdzer labu pudeli vīna vai šampanieša, tā vietā cits apēd kūku ?♀️ es arī esmu tā darījusi, pietaupījusi kcal labam vīnam.
Burbulisas @ 07.04.2024 20:26
https://x.com/cardinalisravus/status/1776347836738593072?s=46
Brālis runā šausmas…
Viņam tiktokā ir ierakstīts, ka viņam ir ADHD.KristaMilze @ 07.04.2024 22:40
Opaa, paldies. Tur jau pat Iveta pati komentāros raksta, ka viņa un ģimene nespēj ar viņu sazināties normāli un ir šaubas par viņu mentālo veselības stāvokli.
Traki.
slinkiss @ 07.04.2024 21:19
Galvenais ir kcal deficīts- noskrien 600kcal un izdzer labu pudeli vīna vai šampanieša, tā vietā cits apēd kūku ?♀️ es arī esmu tā darījusi, pietaupījusi kcal labam vīnam.
Gardenia @ 07.04.2024 21:04Man kaut kā dīvaini izskatās tam Laurim Mičulim piere krunkaina kā veļas dēlis, tagad nesen ieraudzīju to viņa dāmu Romiju fitnesaizaicinājums slimnīcas storijus par pupiem, bļin viņai piere ar visiem filtriem tā pat kā viņam arī kā veļas dēlis. Tas nav no kāda noteikta uztura bagātinātāja? Viņi viņus rij saujām. Ne vienam citam tādas pieres neesmu manījusi?
Molly777 @ 07.04.2024 17:22Runājot par Dzenīti - bez kaut kādiem uzbraucieniem un subjektīviem pārmetumiem, tiešām tīri intereses pec. Ja Tu viņai seko - pasaki kāpēc?
Es agrāk viņai sekoju , jo patika bildes. Kad abi dvīņi vēl bija sīki un un bija arī kaut kāds fitnesa kontents. Ar laiku viņa vnk izbesija. Nekāda oriģinalitāte, bildes supepr puper perfektās kā no pinterest, bet teksti “neesmu jau perfekta mamma/sieviete/, nav perfekta figūra, ir grūti” bla bla. Un reklāmas. Viena pēc otras. Vēl tā sevis tjūnēšana sakās. Atver profilu un tur vnk nekā oriģināla, sieviete vidējā ar filleri, plakstiņu operāciju, kas seko copy/paste visiem trendiem un saplūst ar pārējo influenceru masu.
Citreiz atceros, ka tāda bija, uzmetu aci profilam un jā, nekas nav mainījies.
nē, mēs neabonēsim viņas Patreon. Lai labāk Dzene iet uz darbu!Zane.muah @ 08.04.2024 02:28
Dzenītes IG skatos mazāk, bet viņas Patreon ir lielisks. Ļoti dzīvs, brīvs ar ģimeni un visiem sīkumiem.
Toksiski bija instagram komentāri, tāpēc tur viņa atstāja izlaizītu saturu, lai čūskām nav ko teikt, tagad visi, kam interesē dzīvais un brīvais saturs, saņemt to patreon. Toksikiem paliek tas kas paliek ?
19 gada laika tikai komentāri un visi tikai šajā tēmā!Zane.muah @ 08.04.2024 02:28
Dzenītes IG skatos mazāk, bet viņas Patreon ir lielisks. Ļoti dzīvs, brīvs ar ģimeni un visiem sīkumiem.
Toksiski bija instagram komentāri, tāpēc tur viņa atstāja izlaizītu saturu, lai čūskām nav ko teikt, tagad visi, kam interesē dzīvais un brīvais saturs, saņemt to patreon. Toksikiem paliek tas kas paliek ?
jo visdrīzāk Zane.muah ir pati Dzenīte. Arī pēc laika zonas - LV 2:28, cik tad ir UK? 😅Likums1 @ 08.04.2024 07:3119 gada laika tikai komentāri un visi tikai šajā tēmā!
Nebrinīnītos ja dzene visi tikai par tevi pašu slavinoši. Cik babāli ?