Tik tiešām, vai tad citur nav kur aizbraukt, ka katru gadu tikai un vienīgi Turcija un tās pašas viesnīcas ( Jā, man skauž, jo nekur neesmu bijusi, nbraucu un neviens mani neved)garsigs_persiks @ 05.04.2024 12:02
Biežo Turcijas/Ēģiptes ceļojumu un fotosesiju sakarā man tikai viena dibena īpašniece nāk prātā ?
Kate9 @ 06.04.2024 09:22Tik tiešām, vai tad citur nav kur aizbraukt, ka katru gadu tikai un vienīgi Turcija un tās pašas viesnīcas ( Jā, man skauž, jo nekur neesmu bijusi, nbraucu un neviens mani neved)
Sonic @ 06.04.2024 09:04Domāju, ka Annai tomēr “vīrs” bija blakus. Vairākās bildēs var redzēt, ka viņu ar meitu fotogrāfē kāds cits. Un kad uzreiz pēc dzemdībām tās bērnu māsas bebeni aprūpē.. domājat vecmāte fotogrāfē vai Anna tikko piedzemdējusi leca pēc telefona un teica , ka viņai jānofočē? Nu nedomāju gan. Tas, ka iedomu vīrs nav bildēs, video, nenozīmē, ka tur nebija. A raudāt pie agoniskām sāpēm, kad dzemdē jau cik tur tās stundas - elementāri. Vnk ķermenis vairs nav spēka un raudiens nāk bezspēka dēļ.
Man drīzāk jautājums kpc Anna saka, ka šorīt pirmā normālā ēdienreize kopš hotdoga (aizvakar), ja viņa vakar pusdienās ēda griķus, kas ir viņas ēdiens? Dramatizē vai jau aizmirsusi? Viņas storijs par griķiem vēl ir redzams
koncha @ 05.04.2024 22:32Man Annas pērli gribas samīļot..tāda malacīte. Pat negribu iedomāties, cik grūti tam visam iet cauri vienai.
īsti nekāda principā ( ganjau skaudība , jo nekur pati bijusi īsti neesmu ), bet ja tā godīgi , tadāboliņš @ 06.04.2024 10:24
Kāda starpība tev ir par to?????
chihiro @ 06.04.2024 10:51Par šo nebūs tāda paša cepiena kā par to Martu utt?
https://www.delfi.lv/life/56017192/intervijas/120006443/cetru-bernu-mammai-renatei-bernus-apgerbt-palidz-pats-dievs
Šī tēma ir krietni interesantāka. Pirmkārt, sievietēm jājūtas tikpat aizskartām kā ar visu iepriekšējo cepienu, jo te meitene pasaka, ka tev būs dzemdēt un par visu pārējo rūpēsies dievs. Tas nav ne tikai aizvainojoši, ka tevi pēc būtības aizsūta uz virtuvi un dzemdēt bērnus, bet arī ticēšana kaut kam tādam var radīt nemīlētus bērnus, pamestus bērnus. Un tas var arī izskaidrot, piemēram, Didrihsones attieksmi pret bērnu. Vai Vucēna, kas vēl nolaidīgāk izturas pret saviem 3, bet kopā grib 5, arī nesauc sevi par ticīgo? Uz kuru sektu viņa iet?
Otrkārt, tēma par Prieka vēsts finansēm. Sanāk, ka Prieka vēsts dalībniece saka, ka viņas 4 bērni staigā firmas drēbēs un botās, bet to nav iegādājusies viņa, bet dievs. Negribas tagad aiztikt Annu, bet vakar, pirmo reizi palasot info par viņu, es atradu rakstu, kur teikts, ka sākumkapitālu viņas skaistumkopšanas darbībai iedeva mācītājs. Anna no Prieka vēsts, pareizi? Didrihsoni. Piparmētras dienasgrāmatu meitene arī, ne? Un vēl bija, kam neatceros vārdus.
Krizdole @ 06.04.2024 11:59
Līga Rīdere arī. Dzīvo glaunā divstāvīgā dzīvoklī, viena ar 4 bērniem, strādā it kā kaut ko no mājām un Dievs visā palīdz ?
chihiro @ 06.04.2024 11:10Vēl pielikšu klāt pie tā mana Prieka vēsts ieraksta. Iepriekš te teica, lai nemālē acis, ka ar bērniem sēžot kāds mācās utt. Rekur, meitene ieguva 4 vai 5 izglītības, kamēr bija ar katru stāvoklī. Un ir strādājusi normālus darbus pirms būt mājsaimniece.
Bet nu, protams, tā ir akadēmiskā izglītība, grūti spriest, kas tur ar prātu notiek, ja šādi runā kā viņa, vai kādi slēptie darījumi tur tiek slēgti ar Prieka vēsti.
Cocoth @ 06.04.2024 11:05Šobrīd izskatās, ka viņa ir vienvietīgajā, nevis ģimenes palātā, kur vīrs nevar uzturēties, tad domāju, ka nav piedalijies
chihiro @ 06.04.2024 10:51Par šo nebūs tāda paša cepiena kā par to Martu utt?
https://www.delfi.lv/life/56017192/intervijas/120006443/cetru-bernu-mammai-renatei-bernus-apgerbt-palidz-pats-dievs
Šī tēma ir krietni interesantāka. Pirmkārt, sievietēm jājūtas tikpat aizskartām kā ar visu iepriekšējo cepienu, jo te meitene pasaka, ka tev būs dzemdēt un par visu pārējo rūpēsies dievs. Tas nav ne tikai aizvainojoši, ka tevi pēc būtības aizsūta uz virtuvi un dzemdēt bērnus, bet arī ticēšana kaut kam tādam var radīt nemīlētus bērnus, pamestus bērnus. Un tas var arī izskaidrot, piemēram, Didrihsones attieksmi pret bērnu. Vai Vucēna, kas vēl nolaidīgāk izturas pret saviem 3, bet kopā grib 5, arī nesauc sevi par ticīgo? Uz kuru sektu viņa iet?
Otrkārt, tēma par Prieka vēsts finansēm. Sanāk, ka Prieka vēsts dalībniece saka, ka viņas 4 bērni staigā firmas drēbēs un botās, bet to nav iegādājusies viņa, bet dievs. Negribas tagad aiztikt Annu, bet vakar, pirmo reizi palasot info par viņu, es atradu rakstu, kur teikts, ka sākumkapitālu viņas skaistumkopšanas darbībai iedeva mācītājs. Anna no Prieka vēsts, pareizi? Didrihsoni. Piparmētras dienasgrāmatu meitene arī, ne? Un vēl bija, kam neatceros vārdus.
Mrs.True @ 06.04.2024 12:40
Visas sektas, draudzes ir tikai bizness. Tie, kas augšgalā, t.sk., mācītāju ģimenes, iedzīvojas, dzīvo labi, bet pārējie- draudze par to maksā. Personīgi zinu daudzus, vārdus šeit nesaukšu, masu medijos daudz par to rakstīts.
ekskjūzmī, bet nosaukt poliestera peldkostīmus par ilgtspējīgiem ir tas pat kā iestāstīt zirgam,ka banāni ir garšīgāki par zāli, āmenTagadvainekad @ 05.04.2024 23:13
Nekad nedomāju,ka man kādreiz būs kāda empātija,pret kādu no instagram cilvēkiem! Bet šeit par DZ ,pilnībā piekrītu! Spraudiens viņas trigeriem,pret citiem,kuri neizvēlas viņas produktu! Varbūt tad vajag citu pieeju reklāmai?!! Tā nav vesela saprāta attieksme,noliekot - kurš un kur izvēlas iegādāties! Man ir viens piemērs!!! Pāris gadus atpakaļ iegādājos divus pārus atsevišķos peldkostīmus no Zaful vietnes uz sekundi -( reklāma nostrādāja) Pēc laika,pamanīju ka izrādas Aliexpress tirgo ? (neatceros kā to uzrāvu),biju šokā,bet okei… teikšu tā,tie divi peldkostīmi ,ir saglabājuši izcilu kvalitāti,apmēram 4-5 gadu sezonas ir lietots,gan krāsa gan forma nav mainījusies! Kas zin ,varbūt man paveicās! Samaksāju par abiem 20€ . Gribēju tikai pateikt! Ja esi izcila pārdevēja,tad klusē un strādā pie sava produkta pārdošanas(mārketinga) ,nevis caur puķēm nolikt citu izvēles! Katrs no mums ir tiesīgs pirkt ko grib un KUR grib! Ne visiem ir pa gaumei ,tās personas konkrētais peldkostīma modelis! Labāk tērēt laiku pie stratēģijas,nevis pukstēt par citiem! ?
baidos, ka vienkārši ar zemu IQ lauku skuķis, kas pielikusi fake pupus un muti uzkačājusi un tagad attention freak. Poliestera peldkotīmus nosaukt par ilgtspējīgiem, jo atšķirība no aļiexpress kleitinām, šuj tante no mikrorajona ir tas patrs kā iestāstīt zirgam,ka banāni ir veselīgāki par zāli, āmenClara @ 05.04.2024 23:43
Dzene ir ļoti toxic
Krizdole @ 06.04.2024 11:59
Līga Rīdere arī. Dzīvo glaunā divstāvīgā dzīvoklī, viena ar 4 bērniem, strādā it kā kaut ko no mājām un Dievs visā palīdz ?
Mrs.True @ 06.04.2024 12:40
Visas sektas, draudzes ir tikai bizness. Tie, kas augšgalā, t.sk., mācītāju ģimenes, iedzīvojas, dzīvo labi, bet pārējie- draudze par to maksā. Personīgi zinu daudzus, vārdus šeit nesaukšu, masu medijos daudz par to rakstīts.