mokabezpiena @ 05.04.2024 20:34
Godīgi sakot, tā ir viena no visstulbākajām mūsdienu insta/bizness mammu darbībām - dzemdēt strādājot. Un pēc tam strādāt ar bērnu pie krūts, strādāt katru dienu bez brīvdienām, močīt, močīt, močīt. Nu tak atpūties! Tu dzemdē!
pa ko Jūs runājat? 😅u.604737e44a238 @ 05.04.2024 11:02Vai tad visām tagad jābūt uzkačātām pakaļām? Normāls viņai dibens. Ja patīk kačāta pakaļa - kačājiet, ja nepatīk - nekačājiet. Katrai savs. Viņa taču nav nekāda sporta influencere. Protams, ka viņas kontents nav tas pats aizraujošāks, tomēr viņai vismaz ir savs stils, konstanti ietur savu līniju, nevis kā Ceriņa - vispirms gādīgā, perfektā māmiņa, tagad brīvā, seksīgā lauvene. :D
Cocoth @ 05.04.2024 20:51Izskatās, ka vīrs tomēr nav ieradies. Varbūt par to arī bija asaras
chihiro @ 05.04.2024 20:23Cik Annas Pērlei gadu? Un viņai tas bizness labi iet? Ar 3 bērniem un no tēva tikai 100 eur par katru bērnu, nebūs viegli.. es neko par viņu nezinu, tāda jauka meitene izskatās, bet zinzino reklamēšanas dēļ nepiesekošu. :D Tas liekas smieklīgi, ka visas mlm dāmas akcentē, ka tik forši, ka var strādāt no dzemdību nama.. tā bija arī Vucēnai.
Krizdole @ 05.04.2024 17:24
Dibens kā jau tievo dibens ? bet par naudas avotu tiešām interesanti, jo it kā vīrs aizbrauca uz darbiņu, bet tajā pat laikā ir klātesošs visās fotosesijās un reklāmu filmēšanās, katru dienu kafejnīcas, pēkšņi ceļojumi, izdomājām un hops braucam, acīmredzot ļoti labs darbiņš. Un uz Spāniju pie Edgara sencīšiem laikam arī vairs neplāno pārvākties un par sapņa īstenošanos ar iegūto atslēgu arī klusums
chihiro @ 05.04.2024 20:23Cik Annas Pērlei gadu? Un viņai tas bizness labi iet? Ar 3 bērniem un no tēva tikai 100 eur par katru bērnu, nebūs viegli.. es neko par viņu nezinu, tāda jauka meitene izskatās, bet zinzino reklamēšanas dēļ nepiesekošu. :D Tas liekas smieklīgi, ka visas mlm dāmas akcentē, ka tik forši, ka var strādāt no dzemdību nama.. tā bija arī Vucēnai.
aauuu @ 05.04.2024 22:10
zinzino jau nav sūdīgs. Nav slikta reputācija, salīdzinot ar NL.
es arī par to domāju, cita noteikti būtu salūzusi... dvīnēm nesen gadiņš palika un atkal dzemdības... pa vidu vēl šķiršanās...ne visas to visu spētu izturēt.koncha @ 05.04.2024 22:32Man Annas pērli gribas samīļot..tāda malacīte. Pat negribu iedomāties, cik grūti tam visam iet cauri vienai.
kumelite15 @ 05.04.2024 14:43Dzenitei kartejais pasivi agresivais meginajums sevi celt augstak, citus noliekot. Vai tik shis vestijums par 50 letiem peldikjiem nav ari versts uz Danenbergsoni, kura katru nedelu dalas ar jaunam Shein perlem par kapeikam un nupat celojuma tiesi atradija savus peldkostimus? Pati neatbalstu fast fashion un iespeju robezhas (ne pa miljonu) centisos izveleties ilgtspejigus zimolus, kas nesasies ilgak kaa vienu sezonu, bet Dzenites gadijumaa tada dubulta morale sanak, ka noliek tas, kuras perk daudz letus peldkostimus nevis vinjas kruto Esu Te, taja pat laika pashai ir neseni gan haulinji ar Zaras chibam, gan pashai neskaitamas sadarbibas ar fast fashion apgerbu zimoliem. Kruta, ka vinji pashi shuj peldkostimus un tos sporta terpus, bet nesen tacu tirgoja ari butterfly/shein tipa vasaras kleitas un citas lupatas, ko ari shudinajis kads berns treshaja pasaules valstii nevis vieteejaa Olga. Kopuma vestijums labs, bet vinja pati nav labs piemers, ja vieniga ilgtspejiga, vieteji razhota lieta vinas garderobe ir peldkostims un sporta terps, tikmer viss parejais zara un h & m
koncha @ 05.04.2024 22:32Man Annas pērli gribas samīļot..tāda malacīte. Pat negribu iedomāties, cik grūti tam visam iet cauri vienai.
Standby @ 05.04.2024 23:27Iegāju tieši par Bogdāni pajautāt, skatos, ka jau apspriežat. Viens projekts drillēts uz riņķi,nekā jauna un atļaušos teikt, ka nav liela māksla paņemt ikoniskas mēbeles, dārgākās lampas un marmoru un priecāties par projektu. Būs kāds sponsors tām rotām man šķiet.
Par Kristīni D. dibenu ? Tak normāls cilvēks. Tagad dibena kačāšana ir kāds pienākums?! Aizies mode uz šiem kentauriem kādu dienu un būs atpakaļ he*oīna šiks. Nevaru sagaidīt, starp citu. Man labāk patīk tādas trauslas sievietes. Tā pati Jelinska ar visu trenēšanos izskatās tāda.
Mani vairāk tā vīra ienākumi interesē. Kā jau te teica: pārāk klātesošs. Kas tad mums vēl no instavīriem strādā vispār? Strēles vīrs palicis, kas ir prom darbos darba laikā ..
Paturpinot dibentēmu. Man patīk trends uz veselīgām attiecībām ar ēdienu utt., bet kur ir tā robeža starp veselīgi un par daudz apaļumu trenerim? Tieši Anna Apsīte. Ja man jāizvēlās treneris, tad es pie Trishas ietu. Vai arī Anna vairāk ir kā bodybuilder un Trisha bikini modeles tipa?
Atkal @ 05.04.2024 23:37Dzene arī tik tokā un thread visu laiku ceļ kašķus, lai pievērstu sev uzmanību, bet nekas nesanāk. Sekotāji un skatījumi nāk ļoti gausi. Nevienam vairs nepatīk iedomīgās meitenes, kam par visu nosodošs viedoklis.
Ainulai @ 05.04.2024 22:20
Zinzino ir tieši tāda pati MLM shēma kā NL un pārējie čogani.
Drausmīgi pārcenots produkts, kas nes peļņu tiem, kas piramīdas augšgalā.
Dzenītei nepieciešama diagnoze. Viņa te taisijās skriet uz policiju, kad kāds viņai neglauda pa spalvu, bet nu sorry. Viņa pati ir tāda varmāka internetā. Slims sievišķiskumelite15 @ 05.04.2024 14:43Dzenitei kartejais pasivi agresivais meginajums sevi celt augstak, citus noliekot. Vai tik shis vestijums par 50 letiem peldikjiem nav ari versts uz Danenbergsoni, kura katru nedelu dalas ar jaunam Shein perlem par kapeikam un nupat celojuma tiesi atradija savus peldkostimus? Pati neatbalstu fast fashion un iespeju robezhas (ne pa miljonu) centisos izveleties ilgtspejigus zimolus, kas nesasies ilgak kaa vienu sezonu, bet Dzenites gadijumaa tada dubulta morale sanak, ka noliek tas, kuras perk daudz letus peldkostimus nevis vinjas kruto Esu Te, taja pat laika pashai ir neseni gan haulinji ar Zaras chibam, gan pashai neskaitamas sadarbibas ar fast fashion apgerbu zimoliem. Kruta, ka vinji pashi shuj peldkostimus un tos sporta terpus, bet nesen tacu tirgoja ari butterfly/shein tipa vasaras kleitas un citas lupatas, ko ari shudinajis kads berns treshaja pasaules valstii nevis vieteejaa Olga. Kopuma vestijums labs, bet vinja pati nav labs piemers, ja vieniga ilgtspejiga, vieteji razhota lieta vinas garderobe ir peldkostims un sporta terps, tikmer viss parejais zara un h & m
Tagadvainekad @ 05.04.2024 23:13
Nekad nedomāju,ka man kādreiz būs kāda empātija,pret kādu no instagram cilvēkiem! Bet šeit par DZ ,pilnībā piekrītu! Spraudiens viņas trigeriem,pret citiem,kuri neizvēlas viņas produktu! Varbūt tad vajag citu pieeju reklāmai?!! Tā nav vesela saprāta attieksme,noliekot - kurš un kur izvēlas iegādāties! Man ir viens piemērs!!! Pāris gadus atpakaļ iegādājos divus pārus atsevišķos peldkostīmus no Zaful vietnes uz sekundi -( reklāma nostrādāja) Pēc laika,pamanīju ka izrādas Aliexpress tirgo ? (neatceros kā to uzrāvu),biju šokā,bet okei… teikšu tā,tie divi peldkostīmi ,ir saglabājuši izcilu kvalitāti,apmēram 4-5 gadu sezonas ir lietots,gan krāsa gan forma nav mainījusies! Kas zin ,varbūt man paveicās! Samaksāju par abiem 20€ . Gribēju tikai pateikt! Ja esi izcila pārdevēja,tad klusē un strādā pie sava produkta pārdošanas(mārketinga) ,nevis caur puķēm nolikt citu izvēles! Katrs no mums ir tiesīgs pirkt ko grib un KUR grib! Ne visiem ir pa gaumei ,tās personas konkrētais peldkostīma modelis! Labāk tērēt laiku pie stratēģijas,nevis pukstēt par citiem! ?