Džinga @ 04.04.2024 16:29
Un zinot šādas situācijas te tāpat vēl pietiekami daudz meitenes grib dzīvot mājsaimnieces dzīvi un būt atkarīgas tikai no vīrieša
bet vaitad tiešàm simsons krāpis savu sievu? Vai atkal viena tā iedomājās un palaida baumas?mokabezpiena @ 04.04.2024 14:59Mans secinājums - tie lielie ģimeņu vērtību sludinātāji, kas sociālajos medijos lielās ar savu mīlestību, ģimeni un bērniem, beigās ir tie vislielākie krāpēji. Un ar tiem pārsaldinātajiem ierakstiem mēģina sev un pārējiem iestāstīt to, kā tur nav. Nezinu nevienu kārtīgu ģimenes vīrieti, kurš visu laiku censtos pierādīt socmedijos savu mīlestību un uzticību. Tie kārtīgie vienkārši paši apzinās sevi, necenšas neko pierādīt. Jo vairāk kāds posto par savām perfektajām attiecībām, jo vairāk ir skaidrs, ka tās attiecības ir tālu no perfektām.
Tuana @ 04.04.2024 19:50
Es vispār nesaprotu, par kādu sasisto sili Vizlas gadījumā var runāt. Man šķiet, ka viņa joprojām dzīvo krietni virs vidējā (ceļo, ēd restorānos, dzīvo Klusajā centrā, apmeklē pasākumus, procedūras, nēsā visas tās dārgas drēbes un rotas utml.), nav arī manīts, ka būtu uzsākusi ko strādāt un laiciņš diezgan jau pagājis kopš šķiršanās. Viņš acīmredzami viņai ir diezgan daudz ko atstājis. Patiesībā daudzi to nemaz nedarītu, jo viņiem nav ne bērnu, ne bija precēti, un vēl atpakaļ dāvināto paprasītu.
Viņa vēl ir tiiiik jauna un ja būs pietiekoši apķērīga, tad šis viss ir ļoti labs pakāpiens.
Gardenia @ 04.04.2024 16:27Kādi jau nu tie veči ir tādi ir, bet nesaprotu tās sievas kuras viņiem ir blakus un visu pacieš. Melders jau tāds pats, bet sievas tikai izvēlās to pieciest. Rezultātā bojā savu veselību un nervus. Cer piesiet ar katru bērnu. Bule ar to bēbi vispār par apsmieklu palika.
Nekas nav palaists garām skaidri zināms fakts.mon_moiselle @ 04.04.2024 19:05Esmu palaidusi ko garām par Simsonu. Kaut kas beidzot nācis gaismā?
Sise6 @ 04.04.2024 21:44Annas peerles Anna aizbraukusi dzemdēt. Klausos storiju un nesaprotu. Viiru saukssu, kad saaksies dzmediibas, tagad no vinna neesot jeegas. Vai tad vinni nav sskkiirussies?
Cranberry20 @ 04.04.2024 22:05
Es arī tikko klausījos un gribēju to pašu jautāt!
Vīrs atvedis hotdogu. Tagad aizbrauca, sauks atpakaļ, kad būs tuvāk finišam.
Kas tur īsti notiek?
Cranberry20 @ 04.04.2024 22:05
Es arī tikko klausījos un gribēju to pašu jautāt!
Vīrs atvedis hotdogu. Tagad aizbrauca, sauks atpakaļ, kad būs tuvāk finišam.
Kas tur īsti notiek?
viņa jau teica, ka bērniņa tēvs piedalīsies dzemdībās un tas ir NORMĀLI, viņa jau nav aizbraukusi krūtis palielināt, bet dzemdēt viņa meitu. Viņai tik ļooti bija jāuzsver ex vīrs? Vai jātur tagad viņš pa gabalu? 😅Sise6 @ 04.04.2024 21:44Annas peerles Anna aizbraukusi dzemdēt. Klausos storiju un nesaprotu. Viiru saukssu, kad saaksies dzmediibas, tagad no vinna neesot jeegas. Vai tad vinni nav sskkiirussies?
Biksheliite @ 04.04.2024 22:18
Vai nav vienalga?
Gaisa jaucēja @ 04.04.2024 22:33viņa jau teica, ka bērniņa tēvs piedalīsies dzemdībās un tas ir NORMĀLI, viņa jau nav aizbraukusi krūtis palielināt, bet dzemdēt viņa meitu. Viņai tik ļooti bija jāuzsver ex vīrs? Vai jātur tagad viņš pa gabalu? ?
Tieši to pašu nodomāju. Kāpēc visiem jāredz viņas dirsa 🤣 Pati sev arī raksta fake atbalsta vēstules, kuras pēc tam liek storijos.Nav_vispar @ 04.04.2024 15:50Starp citu, šodien Brokas postu noreportoju IG. Nu kas tas ir - ieeju IG un priekšā plika Brokas dirsa! Un man uz to jāskatās?
aauuu @ 04.04.2024 20:14
Viņa točna dzīvo un dzīvos virs vidējā. Forša meitene. Un KP tak saprata, ka tos gadus viņa veltīja pilnībā viņam. Tāpēc arī dāsni novērtēja viņu. Lai Laurai veicas! Tiešām forša.
Digimons @ 04.04.2024 13:40es nesaprotu šitās spriedelētājas, īsti līdz galam neko nezina, bet jau vērpj intrigas.. nu kas ar jums ir cilvēki? Dzīvojat savu dzīvi un mazāk skataties / pētat citus.