aauuu @ 04.04.2024 11:30
Īstenībā, ko piesējies Vizlai? Tas, ka viņa ir izšķīrusies no KP un nevar dzīvot tik šiki vairs, ir kaut kas nosodāms un apsmejams? Nu, netusē vairs tik dārgās vietās. Un? Ko viņai tagad darīt? Pārstāt dzīvot tikai tāpēc, ka dzīvo tagad vienkāršāk?
NIKOLAA @ 04.04.2024 09:56es savā jurista praksē redzu tieši pretējo, visbiežāk sieviete paliek bez nekā, nereti vēl ģimenes dzīves laikā cietusi no emocionālās vardarbības, kas vēl vairāk sadragājis viņas pašapziņu..
Kenty @ 04.04.2024 09:53Man gan tālu līdz pensijai ,veseli 29 gadi vēl.Bet aprēķinot provizorisko pensiju,ar tagadējo algas apmēru, tik slikta nemaz nesanāk,pat pieklājīga sanāk ?ar norunu,ka stāžs būs pilns.Neņemot vērā 3 šo limeni
aauuu @ 04.04.2024 11:30
Īstenībā, ko piesējies Vizlai? Tas, ka viņa ir izšķīrusies no KP un nevar dzīvot tik šiki vairs, ir kaut kas nosodāms un apsmejams? Nu, netusē vairs tik dārgās vietās. Un? Ko viņai tagad darīt? Pārstāt dzīvot tikai tāpēc, ka dzīvo tagad vienkāršāk?
es nesaprotu šitās spriedelētājas, īsti līdz galam neko nezina, bet jau vērpj intrigas.. nu kas ar jums ir cilvēki? Dzīvojat savu dzīvi un mazāk skataties / pētat citus.Inelle @ 03.04.2024 15:56Sveikas meitenes!
Našķoties Zane izskatās nav kopā ar sav vīru ?, ne Lieldienu storijos, ne citos pēdējā laikā.
Dīvaina viņai uzvedība vienmēr bijusi, kurš mākslinieks nav bijis ar dīvainībām.
Varbūt kāda zin?
Odze Odzīgā @ 04.04.2024 13:10Es biju šokā par Simsonu. Es dzīvoju ilūzijās un biju iedomājusies, ka viņi ir tik saticīgi un jauki. Tik skaista ģimene un Simsons tik jauks likās. Bet re kā...
Nav_vispar @ 04.04.2024 15:50Starp citu, šodien Brokas postu noreportoju IG. Nu kas tas ir - ieeju IG un priekšā plika Brokas dirsa! Un man uz to jāskatās?
Kādi jau nu tie veči ir tādi ir, bet nesaprotu tās sievas kuras viņiem ir blakus un visu pacieš. Melders jau tāds pats, bet sievas tikai izvēlās to pieciest. Rezultātā bojā savu veselību un nervus. Cer piesiet ar katru bērnu. Bule ar to bēbi vispār par apsmieklu palika.Odze Odzīgā @ 04.04.2024 13:10Es biju šokā par Simsonu. Es dzīvoju ilūzijās un biju iedomājusies, ka viņi ir tik saticīgi un jauki. Tik skaista ģimene un Simsons tik jauks likās. Bet re kā...
Gardenia @ 04.04.2024 16:27Kādi jau nu tie veči ir tādi ir, bet nesaprotu tās sievas kuras viņiem ir blakus un visu pacieš. Melders jau tāds pats, bet sievas tikai izvēlās to pieciest. Rezultātā bojā savu veselību un nervus. Cer piesiet ar katru bērnu. Bule ar to bēbi vispār par apsmieklu palika.
Tad nu ir tas bezcerīgais variants, ne vienam nav vajadzīgas un vīriem īpaši, pašas apkrāvušās ar mazuļiem. Gala rezultātā ar sadragātu veselību no nerviem īpaši pa sieviešu līniju, bez naudas un ienākumiemDžinga @ 04.04.2024 16:29
Un zinot šādas situācijas te tāpat vēl pietiekami daudz meitenes grib dzīvot mājsaimnieces dzīvi un būt atkarīgas tikai no vīrieša
NIKOLAA @ 04.04.2024 09:56es savā jurista praksē redzu tieši pretējo, visbiežāk sieviete paliek bez nekā, nereti vēl ģimenes dzīves laikā cietusi no emocionālās vardarbības, kas vēl vairāk sadragājis viņas pašapziņu..
Odze Odzīgā @ 04.04.2024 11:33
Es tieši to pašu nodomāju - varētu padomāt, ka kāda šeit būtu citādākā situācijā kā Vizla vai jebkura sieviete, kas izšķirtos no bagātnieka.
Bagāts vīrietis tev negarantē nekādu bagāto dzīvi pēc šķiršanās. Tas nu tā kā būtu jāsaprot.