Naomi* @ 30.03.2024 11:12ļoti interesanti šo lasīt, kad viņa vadīja “NeMakslīgais intelekts” es skatījos un domāju, ka viņai ļoti dīvaini resns kakls ir, nedabiski izskatījās un tagad jūs sākat, ka balsenes operācija. ? arī pamaniju, ka viņa vairs neizklausijās pēc sevis, kad Katrīne intervēja, viņa vispār tāda ļoti rezervēta bija.
Te nu gan es nepiekrītu tas, ka viņa vina nodirš vairāk kā visu Latviju tas ir baigi labi? Visi, nesmuki, neglīti, resni, pārēji uz galvu stulbi, bet viņai ar galvu viss labi tādēļ viņai nav jāstrādā! Viņa ar saviem tiktokiem gribēja par zvaigzni kļūt, zvaigzne ir dzimusi viss kārtībā, dabūja ko gribēja👍 kādēļ viņai tad katrs nevarētu sniegt atbildi? Es piemēram uzskatu, ka tas ir forši, ka par viņu pasmejās, gan lielie instagramšķi, gan tiktokeri. Protams tas bija tikai laika jautājums, ka visie šie sūdi uzpeldēs un vēl ar uzviju! Skaistai martai tas ķermenis nemaz zem drēbēm nav tik skaists lai viņa ietilptu tanī kategorijā, kur nav jāstrādā! Ne jau viens tiktoks tāds bija, visi tādi bija ar nostāju priekšgalā, ka viņa viena gudra🙈chihiro @ 30.03.2024 12:19Pilnīgi slimi, ka viena vai dažu tiktoku dēļ cilvēki sāk mobingot meiteni un viņas ģimeni, un ka dažas te par to ir sajūsmā.
Meitene, protams, muļķe, ka pievērsa sev uzmanību, zinot, ka par viņu šādi kompromāti, bet tas nedod tiesības citiem viņu mobingot.
Par to, kādus cilvēkus izaudzinājuši, būtu jāpadomā arī tiem mobingotāju vecākiem.
Tiešām dzēsts un ne viens vien koments, acímredzot kāds tiešām negrib lai visi pēc kārtas atrod gudrās martačkas nerātnās rotaļas daudzos cēlienos😂 Martačka daspēlējās pirmo reizi redzu, ka tieši veči uztaisa tādu haipu. Ja pareizi sapratu viņam vienas nepilnas dienas laikā kā 5 stabi piesekoja, bet komentāru vispār tūkstošu jūra.huitzitzilin @ 30.03.2024 13:09Uhh, interesanti. Gardenia vakardienas komentārs ar tiktokspeci telegram ir izdzēsts. Atbalsts laikam negribēja traumēt citus ar Martas viģikiem :D Kā arī tiktokspeci TM nevar vairs redzēt
Gardenia @ 30.03.2024 12:39Te nu gan es nepiekrītu tas, ka viņa vina nodirš vairāk kā visu Latviju tas ir baigi labi? Visi, nesmuki, neglīti, resni, pārēji uz galvu stulbi, bet viņai ar galvu viss labi tādēļ viņai nav jāstrādā! Viņa ar saviem tiktokiem gribēja par zvaigzni kļūt, zvaigzne ir dzimusi viss kārtībā, dabūja ko gribēja? kādēļ viņai tad katrs nevarētu sniegt atbildi? Es piemēram uzskatu, ka tas ir forši, ka par viņu pasmejās, gan lielie instagramšķi, gan tiktokeri. Protams tas bija tikai laika jautājums, ka visie šie sūdi uzpeldēs un vēl ar uzviju! Skaistai martai tas ķermenis nemaz zem drēbēm nav tik skaists lai viņa ietilptu tanī kategorijā, kur nav jāstrādā! Ne jau viens tiktoks tāds bija, visi tādi bija ar nostāju priekšgalā, ka viņa viena gudra?
Skarbi, bet ir saņēmusi pēc nopelniem un žēluma pret viņu ne kripatas. Kāda starpība viņa savu darbu var arī no Zimbabves darīt😂 visus tak par muļķiem uzskatīja. Visi iesmejot par viņu un atbildot uz viņas tiktokiem tik reitingu pacēla.👍 Tagad vispār puiši mēslu vezumu izraka. Kas zin kas vēl uzpeldēs🤔mokabezpiena @ 30.03.2024 14:03
Tak bija par live tiktokā, kur viņa savu princeses nestrādātājas naratīvu izplatīja. Pati viņa vien vainīga, nav ko gudri dirst, ja nevar atbildēt par bazaru, tā teikt. ?
chihiro @ 30.03.2024 12:19Pilnīgi slimi, ka viena vai dažu tiktoku dēļ cilvēki sāk mobingot meiteni un viņas ģimeni, un ka dažas te par to ir sajūsmā.
Meitene, protams, muļķe, ka pievērsa sev uzmanību, zinot, ka par viņu šādi kompromāti, bet tas nedod tiesības citiem viņu mobingot.
Par to, kādus cilvēkus izaudzinājuši, būtu jāpadomā arī tiem mobingotāju vecākiem.
vivii @ 30.03.2024 20:12
Es teikšu tā, tāds hajs var notikt tikai Latvijā ?
Tikai LV visiem rūp ko domā citi un tie, kam ir vienalga, tiem ir jākaunās.
Kā reiz, šobrīd esmu Latvijā un smieklīgākais ir tas, ka tik daudzi runā par to nabaga skuķi, it kā tas būtu kaut kāds mega notikums.
vivii @ 30.03.2024 20:12
Es teikšu tā, tāds hajs var notikt tikai Latvijā ?
Tikai LV visiem rūp ko domā citi un tie, kam ir vienalga, tiem ir jākaunās.
Kā reiz, šobrīd esmu Latvijā un smieklīgākais ir tas, ka tik daudzi runā par to nabaga skuķi, it kā tas būtu kaut kāds mega notikums.
SantaC @ 30.03.2024 20:49
Protams, salīdzinot ar Vācijas 83m iedzīvotājiem un Latvijas zem 2m, būs sajūta, ka par to runā visi. Latvija, it sevišķi Rīga, ir ļoti maza.
tik tokā to sauc par "pļaušanu"šķiet.Par šo meiteni man vienaldzīgi,ātrāk no algoritma dabūt ārā.Bet kad "pļāva" Lauriti(puisi ar cerebrālo trieku,kurš nekustās)kurš neko nebija nevienam izdarijis,tad gan uzšaut tiem gribējās.Sevišķi Skuķenei vienai.Lorra @ 30.03.2024 20:26Tas kā Marta izteicās bija ļoti nesmuki un nepareizi. Es nevarēju saprast tikai vienu, kādēļ viņa atļāvās iznākt publiski ar tik skaļiem apgalvojumiem, ja viņai ir ko slēpt? Ja pret viņu ir kompromāts, tad kādēļ riskēt? Mūsdienās ir ļoti viengli atrast info. Internets neko neizmirst. Bet, uzskatu, ka liela daļa parspīlēja, jā viņas ego un iedomība ir debesīs, bet šādi noniecināt? Taču vajadzēja būt gudrākiem, ne ar ko tie veči no viņas neatšķiras. Tā ņirgāties par meiteni.. No vienas puses jau viņai ar to bija jārēķinās, pirms sākt tādu nodarbošanos , bet no otras puses, tie pieaugušie vīrieši tagad smejas kā pusaudži. Šādi arī meiteni var novest līdz mentālām problēmām, vai ja vājāka psihe, tad bēdīgākam rezultātam. Visam tomēr ir robežas .
Stiklaskatiens @ 29.03.2024 14:51Kāpēc resnus un nesmukus cilvēkus biedētu fakts, ka ar viņiem tagad kàds nerunās?
Kenty @ 30.03.2024 21:02tik tokā to sauc par "pļaušanu"šķiet.Par šo meiteni man vienaldzīgi,ātrāk no algoritma dabūt ārā.Bet kad "pļāva" Lauriti(puisi ar cerebrālo trieku,kurš nekustās)kurš neko nebija nevienam izdarijis,tad gan uzšaut tiem gribējās.Sevišķi Skuķenei vienai.
Es live neskatos,man ļoti nepatīk,vīrs klausījās pāris live.Un sekoja tam puisim ,algoritms tad met visu ko.Paklausijos nelabi palika.Savu algoritmu cenšos noturēt uz mājas lietām,receptēm,Bet tāpat izmet ik palaikam dumībaschihiro @ 30.03.2024 21:24
Šis viss atgādina ask.fm, kur mobings beidzās ar pašnāvību.
Es tiktokā gandrīz neesmu, bet, kad ieeju, tad spiežu uz laiviem un brīnos par to, cik nelabvēlīgi cilvēki tur sēž, turklāt daudzi ir gados - runā ar lamuvārdiem, dzer..
Valdet @ 23.03.2024 19:38Ko jūs sakat par Līvu Gobu? Es ilgi nemaz nesekoju, piesekoju un vēroju - man viņa simpatizē, tiešām skaista meitene, bez tur pārspīlētiem uzlabojumiem un tāds patīkams vaibs, nav augstprātīga. Piem, Taizemes video ļoti forši bija. Cik viņai gadu? Zinu, ka kristiete, daži dīvaini aizspriedumi viņai, bet visumā tas nav uzbāzīgi vismaz man līdz šim ?
Lorra @ 30.03.2024 20:26Tas kā Marta izteicās bija ļoti nesmuki un nepareizi. Es nevarēju saprast tikai vienu, kādēļ viņa atļāvās iznākt publiski ar tik skaļiem apgalvojumiem, ja viņai ir ko slēpt? Ja pret viņu ir kompromāts, tad kādēļ riskēt? Mūsdienās ir ļoti viengli atrast info. Internets neko neizmirst. Bet, uzskatu, ka liela daļa parspīlēja, jā viņas ego un iedomība ir debesīs, bet šādi noniecināt? Taču vajadzēja būt gudrākiem, ne ar ko tie veči no viņas neatšķiras. Tā ņirgāties par meiteni.. No vienas puses jau viņai ar to bija jārēķinās, pirms sākt tādu nodarbošanos , bet no otras puses, tie pieaugušie vīrieši tagad smejas kā pusaudži. Šādi arī meiteni var novest līdz mentālām problēmām, vai ja vājāka psihe, tad bēdīgākam rezultātam. Visam tomēr ir robežas .