Arī tagad viņš nodarbojas ar sātanismu. Vēl trakāks palicis.LuckyStrike @ 26.03.2024 12:30Piekrītu. Atceros, kā šis jaunībā baložiem galvas grieza, vai tml., mākslas vārdā. Bet tagad esot LMA profesors?
Ariete @ 26.03.2024 11:52Kāpēc mākslinieki atbalsta Brekti un viņa dīvainos video?
Uzdirsīšu uz papīra un man arī būs savs stils 👍😂chihiro @ 26.03.2024 14:28
Jo Brekte ir interesants, viņam ir savs stils. Viņš var patikt vai nepatikt, katram jau sava gaume, bet acīmredzot daudzi nespēj palikt vienaldzīgi, kaut par to murāli tie puritāņi bija smieklu vērti.
EmilijaArm @ 26.03.2024 11:59
Tāpēc, ka viņš patiešām ir kruts šī laikmeta mākslinieks. Visos laikos tādi bijuši - neformāļi, kas pārsteidz ar savām performancēm. Septiņdesmitajos gados tāds bija Andris Grinbergs - kaut kādas viņa plikbildes šokēja padomju puritāņus, tagad tādi truleņi šokējas par Brektes murāļiem un citām viņa izdarībām. Labs mākslinieks ir kontraversiāls mākslinieks, kas tur ko nesaprast. Labs mākslinieks izaicina, šokē, liek diskutēt un domāt, un viņiem vienmēr būs kaudze nelabvēļu. Jo dumjie nesaprot.
Paldies, tieši tas ko es arī gribēju pateikt. Viņa darbos es mākslu neredzu (kaut gan esmu arī savādāk domājošs cilvēks). Es tur redzu tikai ķēmus, daiktus, briesmoņus un velnus.Apple of my eye @ 26.03.2024 15:54
Gandrīz visam piekrītu, izņemot izteiksmes līdzekļus. Pēdējās dekādēs šķiet, ka mākslinieki 'izaicina, šokē, liek diskutēt un domāt' tikai caur kaut ko pretīgu, pārlieku seksuālismu, šizo performancēm utt. Tas tāds zems līmenis
Apple of my eye @ 26.03.2024 15:54
Gandrīz visam piekrītu, izņemot izteiksmes līdzekļus. Pēdējās dekādēs šķiet, ka mākslinieki 'izaicina, šokē, liek diskutēt un domāt' tikai caur kaut ko pretīgu, pārlieku seksuālismu, šizo performancēm utt. Tas tāds zems līmenis
mokabezpiena @ 26.03.2024 16:20Man arī Brektes māksla neiet pie sirds, pie sienas tādus darbus negribētu, bet nedomāju, ka viņš to rada ar mērķi “patikt”. Viņam tieši pretēji ir mērķis nepatikt un izraisīt sabiedrībā riebuma sajūtu par tiem darbiem. Lielākoties tiem darbiem ir arī nozīme par to, ka mūsdienu sabiedrība ir pretīga - pedofīlija, vardarbība, reliģiskais aspekts.
Ariete @ 26.03.2024 14:51Uzdirsīšu uz papīra un man arī būs savs stils ??
mokabezpiena @ 26.03.2024 16:13
Mūsdienās ne ar ko citu īsti nevar nošokēt nevienu. Perversija, sātanisms, asinis - tas ir iedarbīgi, uzreiz par to runā, jo ir emocijas. Arī mēs te tagad apspriežam Brekti, tātad ir par ko apspriest. Ja šis būtu bērzu birzi uzgleznojis, neviens par viņu nerunātu. ? Viņš provocē sabiedrību, un tas viņam ļoti labi izdodas. Ar taboo tematiku.
Apple of my eye @ 26.03.2024 18:17
Tieši tā būs māksla, ko cienīšu, ja mākslinieks atradīs veidu, kā pievērst savai domai uzmanību bez pretīguma un izvirtībām. Jo pretīgums un izvirtības jau ir diezgan mainstream
P.S. Tam piekrītu, ka lielā sabiedrības masa ir iebraukusi diezgan lielās auzās - cilvēki ir apjukuši, nelaimīgi, skrien pēc kaut kādiem izdomātiem standartiem un aizlienētiem "mērķiem", nav savas individualitātes, nenormāls stress, slimības, paši nesaprot cēloņsakarības... Bet neredzu, kā tāda Brektes ķeskas palīdzētu šo risināt :D
Odze Odzīgā @ 25.03.2024 20:24
Cik tad gadus nevar trāpīt uz īsto laiku? Atvaļinājumā taču brauca un Katrīne pati stāstīja, ka nesanākot uz OV abiem kopā būt, bet atvaļinājumā taisīšot bērnus, jo tad esot īstais laiks.
Happyminka @ 26.03.2024 20:28Sakat, ko gribat, bet Sanai Ošai ir sapista karma ? https://sports.tv3.lv/futbols/visu-laiku-kuriozakais-gols-latvijas-futbola-aizsargs-oss-pirmajas-sekundes-iesit-savos-vartos/?utm_medium=social&utm_campaign=owned&utm_content=sports&utm_source=facebook&fbclid=IwAR3ACdLksEz2GWXn0poUm_fyu9_SU-Eks_1UOiHl_3a76jC6vCbpXgDxxWM_aem_Adzwskuqr8RmJegDxw59dRVynQ94QI9DLP9sMag66O0XnglYyrzSlIsGbyAmu2NXDTs
Gan jau iznesusi smadzeni
tieši šo nodomāju..Murka236 @ 25.03.2024 21:08Un viss, kas tagad ir Vizlai, ir tikai pagātnes bildes un storiji, kuri ganjau tiks publicēti vēl gads 8 :D:D
Happyminka @ 26.03.2024 20:28Sakat, ko gribat, bet Sanai Ošai ir sapista karma ? https://sports.tv3.lv/futbols/visu-laiku-kuriozakais-gols-latvijas-futbola-aizsargs-oss-pirmajas-sekundes-iesit-savos-vartos/?utm_medium=social&utm_campaign=owned&utm_content=sports&utm_source=facebook&fbclid=IwAR3ACdLksEz2GWXn0poUm_fyu9_SU-Eks_1UOiHl_3a76jC6vCbpXgDxxWM_aem_Adzwskuqr8RmJegDxw59dRVynQ94QI9DLP9sMag66O0XnglYyrzSlIsGbyAmu2NXDTs
Linlī @ 27.03.2024 17:24Neviena nav dzirdējusi ar ko Juris Zundovskis nodarbojas ?
Labi bokseris tas skaidrs, teica ka ir maza firma un Vācijā kaut ko dara
Iepriekš covid laikā ir savs gym bijis
Nu vīns nav īpaši gudrs , tāpēc nesaprotu ko vīns varētu darīt ar ko naudu pelnīt ? sievieti varot uzturēt un tam vajag 10k mēnesi pelnīt, viņuprāt ?
Iepriekš Liepājā bija ugunsdzēsējs