Tuana @ 20.03.2024 00:21
…jo izskatīgās un gudrās to dara anonīmi - šeit, hehē;)
ko citu var gribēt no alfa tēviņa, kurš esot precēts ir Tinder un Facebook Dating AppEuphrasia @ 20.03.2024 01:01Nesekoju šai diskusijai pārāk regulāri, līdz ar to nav ne jausmas vai par šo jau esat runājušas vai ne, taču šodien Twitter uzpeldēja šis ieraksts, tāpēc nevaru nepadalīties. Kristaps Zutis izsakās par nesen notikušo skandālu saistībā ar pasniedzēja uzmākšanos studentēm. Nu, bāc, tāds alfa tēviņš, ka lai Dievs nogrābstās. Būtu vismaz pareizrakstību iemācījies. ?https://twitter.com/godisqueer_/status/1768690332122705950/photo/1
A nav nekā cita. Mūsu pīļu dīķī normālu influenceru ir tik maz, ka nav, par ko runāt. Te vispār kaut kādu Selīnu un viņas veci apsprieda, pat nezinu, kas tie tādi. Drīz par kaimiņu Daci kāds rakstīs, kuru neviens cits nepazīst 😁Ariete @ 19.03.2024 23:40Cik ilgi vēl par Leldi un Dukuriem? Tiiiik boring ?
Maija Pienene @ 19.03.2024 16:30Es reāli raudu par Leldi. Viņa manās acīs bija viena no skaistākajām LV sievietēm. Un kas tagad? Parasta meitene, es pat teiktu viduvējība. Nu kāpēc? Jā, šeit pierādās sieviešu kompleksi - citu acīs bija īsta sieviete dieviete, bet pati acīmredzot kompleksoja. Nu kā? Akd, neticu, ka pašai patīk. Nav vairs nekā no iepriekšējās elegances.
Kādas skatījas "Vakariņš ar savējiem"? Tur Adriana Miglāne,es biju pārsteigta cik viņa nevīžīga un netīrīga škiet. Matos spīdēja pielikto matu šķipsnu līplentas!? Es nezinu kas tas ir, nekad nav bijuši pieliktie mati.
Naomi* @ 19.03.2024 22:59Gāju skatīties Leldes degunu- nesaprotu, ko var izdomāt! Skaista sieviete, deguns piestāv sejas vaibstiem, ja viņai tāds būtu no dabas, visi šie komentāri nebūtu, piesiešanās ir tikai tāpēc, ka vajag obligati par visu izteikt viedokli un tad ir brīnums, kāpēc sievietes nespēj sevi pieņemt un vienmēr grib kaut ko mainīt/uzlabot savā izskatā- nomest svaru, jaunas krūtis utt. Tieši sievietes ir tās, kuras otru sievieti kritizē par izskatu, tāpēc nekad neticēšu, ka eksistē tāda sieviešu solidaritāte!
Kurpīte @ 19.03.2024 23:41
Domāju eksistē sieviešu solidaritāte. Vnk te pārsvarā tās negācijas gāž tas pats kontingents, kas fb komentē rakstus ar tādiem pašiem tekstiem. Un, kad tur apskatās tos profilus, tad var redzēt tās inteleģences neskārtās sejas ? Nekad nēesmu redzējusi, ka fb komentāros gānītos izskatīgas un gudras sievietes.
Liani @ 20.03.2024 10:35Man Ceriņa tagad ļoti atgádina aktrisi Ievu Florenci.
Fitnessbabe @ 20.03.2024 10:48Šitas bija domāts tai Pienenei?
davaj,peace un foršu dienu💪☀️Maija Pienene @ 20.03.2024 12:11
Oi nē, neesi izlasījusi kārtīgi. Es kā reiz nevienu nenoliku, tikai izteicu savas domas. Viss. Punkts.
Jauku dienu visām! Liekam mieru Leldei. Ja godīgi, pat nesekoju viņai. Man ir svarīgākas lietas dzīvē ko darīt, kā sekot līdzi visādām ietekmelēm. Nenoliegšu, jūsu iespaidā dažas paskatos :D