Naomi* @ 18.03.2024 13:09Nu jau, nu jau, rāmāk, skaistulit. ?
Katrs cilvēks piedzimst tāds, kāds vins piedzimst, Tev atliek kopt un uzturēt to, kas ir un Juris, manuprāt, tiek galā ļoti labi, lai nu kāds, bet nesimpātisks jau nu gan viņš nav, drīzāk krietni virs vidusmēra latvieša.
es neteiktu, ka vins ir manā gaumē, bet nu nejau tapec neglīts. Turīgs gan vins nav, vismaz nāk vins no ļoti pieticīgas ģimenes.Odze Odzīgā @ 18.03.2024 13:23
Šī absolūti gaumes lieta. Man pēc google redzamajām bildēm arī galīgi ne gaumē. Tātad noteikti bagāts. Citādāk jau draudzene nebūtu draudzene. Tas feikais sievišķis ir jāturpina kādam uztjūnēt.
Bet vins tik dīvaini murmina, ka vispār nevar saprast, ko vins saka.Odze Odzīgā @ 18.03.2024 13:23
Šī absolūti gaumes lieta. Man pēc google redzamajām bildēm arī galīgi ne gaumē. Tātad noteikti bagāts. Citādāk jau draudzene nebūtu draudzene. Tas feikais sievišķis ir jāturpina kādam uztjūnēt.
Naomi* @ 18.03.2024 13:50es neteiktu, ka vins ir manā gaumē, bet nu nejau tapec neglīts. Turīgs gan vins nav, vismaz nāk vins no ļoti pieticīgas ģimenes.
“Amors” pa Go3 rāda. Ušakova vienā sērijā, “Slavenības. Bez filtra” teica, ka neesot bagāts, esot parasts latviešu bāleliņš. Bet tas Kristaps arī ir no Liepājas, manuprāt, tas viņai vairāk piestāvētu, nevarētu būt, ka tas nav Juris, bet Kristaps? 🤔Odze Odzīgā @ 18.03.2024 14:11
Kas tas ir par raidījumu, kur tagad šī piedalās? Slavenības?
Viņa izteicās, ka labāk priekšspēle ir tad, kad ieskaita daudz naudas kontā.
Domāju, ka nauda viņam ir. Citādāk nevaru iedomāties šo savienību pēc visa tā, kā viņa sevi pasniedz un ko runā. Kas zina, varbūt dzīvē ir pieticīga mātes meita.
Ariete @ 18.03.2024 12:40Tas Zundovskis gan nav simpātisks. Nu man vispār kačoki nepatīk, bet šitas galīgi nekāds.
Melandža @ 18.03.2024 14:40Skatos uz Griguli un domāju vai drīz vispār no viņas kaut kas paliks. Agrāk apjūsmoju viņas izteikto tievumu, bet shis is next level, tāda stīdziņa. Dažreiz liekas vai viņa nevelk uz kaut kādu anoreksijas paveidu vai vnk lieto narkotikas
MinkaMurrrrr @ 18.03.2024 15:25Kā Jums Dukura video un apraksts ?
Lauras interviju gan vēl neesmu skatījusies, būs laikam jānoskatās ?
Beciņa @ 17.03.2024 19:22
Jo viņai citas svarīgākas darīšanas gan jau. Jo savs mēnesi vecais zīdainis nav gana svarīgs lai gan pati barotu, gan būtu ar to
sen atpakaļ bija tāds raidījums, ko vadīja Daina Jāņkalne, “Sieviete. Personīgi”. Un Grigule pati stāstīja, ka esot sēdējusi uz diētām un svars neesot kritis, jo izrādījās, ka esot problēmas ar vairogdziederi. Tā, ka diētas viņai noteikti ir aktuālas.chihiro @ 18.03.2024 15:21
Manuprāt, tur ir acīmredzami ēšanas traucējumi vai kādi citi veselības traucējumi. Nu nevar tas būt dabiski.
Atceros viņu kā padsmitnieci, protams, bija slaida, bet ne šāda.
Happyminka @ 18.03.2024 13:14biju jau piemirusi šito zebieksti, kas IG izrunāja bērna apgraizīšanu
chihiro @ 18.03.2024 15:29Lauras intervija bija ļoti sakarīga. Pieaugusi, sevis cienoša sieviete. Runasstils te iepriekš bija pieminēts - manuprāt, uztraukums.
Miks un Kalendī ir līdzīgi Kivičiem, tik ētiskāki bērnu sakarā (nu un Kalendī nav bērnu).
Naomi* @ 18.03.2024 15:18“Amors” pa Go3 rāda. Ušakova vienā sērijā, “Slavenības. Bez filtra” teica, ka neesot bagāts, esot parasts latviešu bāleliņš. Bet tas Kristaps arī ir no Liepājas, manuprāt, tas viņai vairāk piestāvētu, nevarētu būt, ka tas nav Juris, bet Kristaps? ?
nu jā… man viņi vispār pēc pāra neizskatas. 😳Vanja @ 18.03.2024 15:38
Nē, tas ir Juris. Kristapa IG NY video var redzēt, ka Juris ir ar Lieni.