Linlī @ 16.03.2024 19:49
Nu viņa bija pilnīgs dēlis, labāk tad taisīt nekā tādai staigāt vēl velkot skaistas kleitas ar izgriezumiem
Linlī @ 16.03.2024 19:49
Nu viņa bija pilnīgs dēlis, labāk tad taisīt nekā tādai staigāt vēl velkot skaistas kleitas ar izgriezumiem
Atkal @ 17.03.2024 09:50viņa vienkārši bija ļoti satraukusies, lai pateiktu taisnību, bet ne tā, lai to vazātu vēlāk pa dzeltenajiem! Viņa gadiem bija kopā ar depresīvu dzērāju, kurš sadzēries ar visām flirtēja. Negrib, lai bērni paliek bez tēva, tāpēc runāja cik mierīgi varēja. Ne visi ir pieraduši un vēlas, lai viņos klausās. Pilnīgi normāla saruna. Miks jau bija tas kurš uzreiz pirmajā mēnesī sāka vazāties pa intervijām.
lauku bāba @ 17.03.2024 10:04
Jā, tas nav par Lauru.. par valodas tīrību..
kokogle @ 17.03.2024 10:12https://www.instagram.com/reel/C4lZ6-vCIQ1/?igsh=MWhpeWk2aGJ4ZTQx
Par dievietēm?
Claire @ 17.03.2024 10:27Dvinskiem meitiņa. Vārds gan savdabīgs - Trīne.
lauku bāba @ 17.03.2024 09:43Skatos Rozes interviju ar Dukuri.. šausmas, kā viņa runā.. nu, kā.. nu, ja..protams.., nu tā.., nu es, eeee, bet nu... kaut kādas un bet, nē, nu jā... kaut kā.. nevienu sakarīgu teikumu nevar salikt kopā bez nu.., jā... ka...nu.. ne... Mani vienu tas kaitina?
p.s. Nē, Dukuri es nenolieku, man viņa simpatizē.. hm.., nu, jā.. eee.. simpatizēja...
chihiro @ 17.03.2024 10:35
Man galīgi nešķita savdabīgs, jo kaut vai Blaumanim bija darbs par Trīni, bet paskatījos pmlp, ka tiešām tikai 27 Trīnes ir.
Man patīk šis vārds, vismaz skaidri izrunājams un lokāms nevis kā Adria un Raena. :D
chihiro @ 17.03.2024 10:35
Man galīgi nešķita savdabīgs, jo kaut vai Blaumanim bija darbs par Trīni, bet paskatījos pmlp, ka tiešām tikai 27 Trīnes ir.
Man patīk šis vārds, vismaz skaidri izrunājams un lokāms nevis kā Adria un Raena. :D
kokogle @ 17.03.2024 10:12https://www.instagram.com/reel/C4lZ6-vCIQ1/?igsh=MWhpeWk2aGJ4ZTQx
Par dievietēm?
IceCream @ 16.03.2024 13:41
Naiva ticība tiesai un taisnībai.
Arī tagad tās meitenes tiek vainotas, Judža sieva tiek vainota, par Dukura sievu Facebook komentāros - skaidrs, ka viņa vainīga, ka šis dzēra, bet šī, maita, tagad publiski runājot. Sieviete VIENMĒR būs vainīga, ja uzdrošinās runāt skaļi par jebko. Skābās večas ar 80 gadu ilgviļņiem un resnie dīvānpirdēji noēd komentāros, institūcijas nereaģē. Rušiņa sievu atceraties. Tad, kad bija beigta un pagalam, tad, nu jā, taisnība varbūt, ka viņai esot bijusi, bet tāpat jau pati vainīga bija.
Nesaku, ka Delveris. Prasīju nez kāpēc viņi atcēla kāzas.MartaElza @ 16.03.2024 18:46
Kāpēc uzreiz Delveris atcēla. Varbūt Selīna pati gribēja pauzi paņemt, daži storiji iepriekš to apliecina, ka jūt gadu starpību, varbūt tāpēc nav pārliecināta.