Krizdole @ 11.03.2024 22:42
Nu nav nereāli tā izskatīties pēc 3 vai pat pēc 4 bērniem, ja pēc ķermeņa uzbūves esi caurbira un vēl attiecīgās vietās saliek silikonu - Strēle, storyaboutus Elīna, Dvinska arī pavisam noteikti ātri atkal būs smalka
Mangosaldejums @ 11.03.2024 18:45Es atvainojos, bet Dzenītei tās pēdējās bildes ir pilnīga erotika. Vēl viena māte, kas profilā savieno bērnu tēmu un plikumus. Smukas bildes, nav nesmukas, bet kāds ir to mērķis un ko ar to grib pateikt ņemot vērā, ka sekotājas ir tomēr pārsvarā mammas? Tāda tīksmināšanās - tipa man 3 bērni un redzi kā es labi izskatos - tas ir nereāli tā izskatītied pēc 3 bērniem lielākajai daļai sieviešu. Kāds tieši ir šo apspīlēto, izstiepto krūšgalu un līdz padusēm savilkto, dibenā iebāzto biksīšu foto ir mērķis? Varianti?
Kantra @ 12.03.2024 00:02
Viriets līdz uz Maldīvam, sapratu, viņa viena?
Apple of my eye @ 12.03.2024 00:10
Tur jau blakus bērni nestāvēja. Domāju, ka sieviete nepārstāj būt sieviete (un sieva) pēc bērniem.
Tai pašā laikā es laikam tādas bildes vienkārši vispār soc. tīklos neliktu, lai gan varētu (pirms kāda bļauj, ka man gan jau nesmuks augums). Man pašapziņa ir ok un uzmanības netrūkst arī bez izspiedušiem krūšu galiem :D Nerunāsim par visādām Kalmanēm un Vizlām...
Bet šeit jau man liekas tieši grib paķert uzmanību, lai PELNĪTU (taču šeit runāja, ka naudas jautājums varētu būt aktuāls)
cik viņai jābūt tievai ,intresanti zināt,kā skeletam?lai liktu garšīgas receptes.Tas ir viņas komforta svars, pēc mazā piedzimšanas.Viņa pašos pirmsākumos bija nometusi pietiekami daudz svara,kad blogu sāka,un nav dzinusies pēc tievuma,bet pēc veselības.Kantra @ 12.03.2024 07:43Meitene valajeva.eluzabete, kas izdeva pavārgrāmatu, piozione sevi baigi veselīga utt.
Viņa taču apalite, kopumā tāda puicisla
chihiro @ 11.03.2024 15:24Laurai Brokai jānodala sevi kā māte un kā seksuālās veļas un dejas vēstnesi. Tiešām ir ļoti jocīgi, ka seksuāli dejo un aizmugurē bērna pods vai bērna gultiņa. Vai viens storijs apakšveļā, bet nākamais ar bērnu.. Viņai tie seksuālie video izskatās tādi lēti - pat ja nav bērnu lietas fonā, tad dzīvnieku trauciņi, sekcija utt. Kaut tā pati Alise Mičule sen iepriekš dejoja līdzīgām kustībām mājās, bet viņai viss izskatījās gaumīgāk pasniegts.
DoxyPenelope @ 11.03.2024 17:23
Tomam Baronam ir insults pēc pārdzīvota uzbrukuma, ne salietojies narenes. Tā roka viņam vienmēr kratās, paskaties video ar viņu. Viņš viņu vēl nedaudz slēpj vai uzliek uz kājas, lai mazāk kratās un ir pamanāma. Arī pasniegšanas brīdī domāju,ka cilvēks speciāli pieturēja savu roku, lai mazāk citiem ar to piesaistītu uzmanību.
Video vari šeit pačekot (uzgriezt uz 19:45): ?t=1185
Bet Krīvēns kā jau Krīvēns.. kas vēl ir jauns :D Lai pats sev dara pāri, ja grib. Man vairāk aizķēra viņa necienīgā attieksme pret Duļevsku un komentārs "tu mācēsi izlasīt?" pie laureāta paziņošanas?
Kantra @ 12.03.2024 07:43Meitene valajeva.eluzabete, kas izdeva pavārgrāmatu, piozione sevi baigi veselīga utt.
Viņa taču apalite, kopumā tāda puicisla
Mangosaldejums @ 11.03.2024 18:45Es atvainojos, bet Dzenītei tās pēdējās bildes ir pilnīga erotika. Vēl viena māte, kas profilā savieno bērnu tēmu un plikumus. Smukas bildes, nav nesmukas, bet kāds ir to mērķis un ko ar to grib pateikt ņemot vērā, ka sekotājas ir tomēr pārsvarā mammas? Tāda tīksmināšanās - tipa man 3 bērni un redzi kā es labi izskatos - tas ir nereāli tā izskatītied pēc 3 bērniem lielākajai daļai sieviešu. Kāds tieši ir šo apspīlēto, izstiepto krūšgalu un līdz padusēm savilkto, dibenā iebāzto biksīšu foto ir mērķis? Varianti?
Vanags @ 12.03.2024 10:24
Nu jau, nu jau... Cik tievai tad ir jābūt sievietei?
Man, piemēram, tie ķermeņi, kam āda pār kauliem pārvilkta neliekas ne skaisti, ne veselīgi un noteikti tādām smilgām pat nesekotu.
Pilnīgi normāla sieviete ar absolūti normālu ķermeni.
Tās visas "veselīgās" ar silikona pupiem un līmi pierē iešpricētu mani nekad neuzrunātu kā veselīga dzīvesveida piekritēju.
"Ēdu veselīgi, bet tad aizeju sūdus sabliezt savā ķermenī."
LuckyStrike @ 12.03.2024 10:27Kurš to Porzee mersi tagad tirgo, viņš pats vai Vizla?
Bordo @ 11.03.2024 23:27
Martā, kad vēl ir mīnusi laukā? ? Viņa laikam nezina, ka vispār šobrīd ir uv indekss 1 vai 2, pie tāda diezgan grūti nosauļoties, zeme šobrīd vēl tālu no saules
šis taču ir sarkasms, vai ne? Ja nipeļi nespiežas ārā, nafig vispār būt instagramā.Vanags @ 12.03.2024 10:39
Tagad laikam tu neesi bijis ceļojumā, ja tev nav bilde ar krūšu galiem un šitajām sarautajām apenēm. Masveidā šis.
kinderbueno @ 12.03.2024 12:38
Es pati esmu smalkas miesas būves, man liekās pretīgi, kad tādi cilvēki kā Tu, tik nievājoši izsakās par tiem, kas pēc būtības ir smalki un nemaz nevar pieņemties tā svarā. Es būdama smalka, nerakstu ka man liekās pretīgi skatīties uz tām kurām speķis cauri ādai spīd un pakaļ ļum kā gaisu izlaidis balons bez stingruma, kāpēc tavuprāt, Tu nevarētu būt pieklājīga sieviete un vienkārši pateikt ka Tevi neuzrunā slaidi cilvēki bez nievājošas attieksmes, itkā Tev pašai sāpētu citu tievums. Tas vairāk retorisks jautājums!
Savva @ 12.03.2024 14:36Ielieciet sludinajumu ar porzinga mersi.