Dita.D @ 08.03.2024 13:06
Viņa tak jaunā aktrise. Spēlēja “apsūdzēti mīlestībā”, tagad arī “nelūgtie viesi 2”
Aciigaa @ 08.03.2024 12:53Kalmanes viduklis pēdējās bildēs/storijos izskatās vnk neglīti. Kādu laiku agrāk viss likās smuki, tiešām skaista meitene ar uzlabojumiem. Bet tagad.. seja arī jau līdzinās transvestītiem, es ļoti atvainojos, protams. Bet kāpēc? ?https://failiem.lv/u/vg24w9dwb9
zane.io @ 07.03.2024 17:49Jezús màt, lúdzut káds evijaifo stilista pakalpojumiem..
nu kà var savilkt tik nesaderigas drèbes kopà uz pasàkumu?
Man liekas vina ir no retajiem influeceriem kura muzigi savelk kopaa tiesi taas kraasas kas vinai pilniibaa nepiestaav un doma ka ir skaisti
Apple of my eye @ 08.03.2024 13:33
Es uz šo arī noskatījos. Man tāds shredded viduklis sievietei vispār nešķiet dabīgs, bet komplektā ar kuplo krūšu un dibena daļu ļoti slimīgi izskatās...
Dita.D @ 08.03.2024 13:08Dzene šūmējas, ka viņas kontents nokritis uz leju, neviens neliek like utt.
Nu, man personīgi, nesaista tādi nonstop ilgstošas ceļošanas video, katru dienu jauna pludmale, jauns akmens vai ūdenskritums.
Tas viss ir interesanti pirmo mēnesi max, pēc tam jau apnīk
Tas ir īsts?🫣Aciigaa @ 08.03.2024 12:53Kalmanes viduklis pēdējās bildēs/storijos izskatās vnk neglīti. Kādu laiku agrāk viss likās smuki, tiešām skaista meitene ar uzlabojumiem. Bet tagad.. seja arī jau līdzinās transvestītiem, es ļoti atvainojos, protams. Bet kāpēc? ?https://failiem.lv/u/vg24w9dwb9
garsigs_persiks @ 08.03.2024 10:32
Būsim godīgi - ja ne Feldmaņa operācija, nevienu tie viņas izaicinājumi neinteresētu, Nesaku, ka, ejot pie viņas, nav rezultātu vai efekta, bet tādu treneru ir pa pilnam. Trisha piesaistīja tikai ar savām balvām, bet pēc šāda uzmetiena good luck viņai turpmāk savākt izaicinājumu dalībnieces. Kur bija problēma visu oficiāli sakārtot? Nav taču pirmo dienu savā profesijā.
Clara @ 08.03.2024 14:54
Būsim godīgi, Feldmaņa krūtis nav balva. Kaut uz to pašu Miglāni paskaties. Staigājoša antireklāma. ?
mokabezpiena @ 08.03.2024 14:19
Jā, man tāpat. Ceļojumu kontents ir interesants max 2 nedēļas manā uztverē. Jo atšķiras no ikdienas. Kad tā ir ikdiena, tad arī visas tās palmu bildes paliek garlaicīgas. Dzīvot tā ir superīgi, nepārprotiet, bet kā satura materiāls - nav relatable un līdz ar to nav interesanti.
Bordo @ 08.03.2024 13:11
Nē, bija kaut kas cits iepriekš. Kaut kas ar bijušo, kā sauca? Nebija kaut kāds mūziķis?
Clara @ 08.03.2024 14:54
Būsim godīgi, Feldmaņa krūtis nav balva. Kaut uz to pašu Miglāni paskaties. Staigājoša antireklāma. ?
garsigs_persiks @ 08.03.2024 13:57
Ja kādreiz viņai vēl bija laba, formīga figūra, tad tagad vispār nav skaidrs, kas kur notiek. Viss iespējamais ir uztūnēts, pārtaisīts, atsūkts un sašpicēts. Pēc sejas arī pēdējā laikā pavisam cits un maksimāli mākslīgs cilvēks, bet laikam jau eskorta bizness to pieprasa...
Gardenia @ 08.03.2024 19:44Kā tā Kača pampst? regulārs alko? Pulveri? Tak jo tālāk jo trakāk! Kādēļ tādā pampumā jātaisa tie rīta stariji? Tak Gobzis kādreiz rakstīja kura tur no viņām ar pulveriem nieres bija sabeigusi? Vai te nav tas pats?