Mrs.True @ 19.02.2024 21:52Kurusova izskatās drausmīgi pēdējā video instagramā. Seja kā 55+ gadu vecai, citās bildēs krūtis bez krūštura kā nošļukušas spaniela ausis. Kas ar viņu ir noticis??? Lūdzu, tikai nesakiet, ka anoreksija tā sabojā izskatu...
chihiro @ 15.02.2024 00:23
Tikai.. gandrīz visas sievietes, ko atmasko Gobzems, nav ne politiķes, ne kādā citā ietekmīgā sfērā. Pat nav lielās influenceres. Ko viņas publicē savā mazpazīstamā profilā, cik saldu mīlas dzīvi, kāda tur citiem darīšana.
ārprāc, tikko apskatījos! Tā ir viņa? Vai man, vai man 🥺 veselības problēmas vai tiešām anoreksija?Mrs.True @ 19.02.2024 21:52Kurusova izskatās drausmīgi pēdējā video instagramā. Seja kā 55+ gadu vecai, citās bildēs krūtis bez krūštura kā nošļukušas spaniela ausis. Kas ar viņu ir noticis??? Lūdzu, tikai nesakiet, ka anoreksija tā sabojā izskatu...
LaRo @ 19.02.2024 23:37
Jā,un par savu brālēnu kurš arī ir gejs,kuru sieva pieķēra gultā ar citu veci un izšķīrās. Uzņēmējs,arī zināms cilvēks,kāpēc par to geju Gobzems nestāsta,Teterovski publiskoja,tad lai par brālēnu arī pastāsta.
aneto @ 19.02.2024 23:46ārprāc, tikko apskatījos! Tā ir viņa? Vai man, vai man ? veselības problēmas vai tiešām anoreksija?
Laavii @ 20.02.2024 10:09es nezinu kapēc, bet šķiet ka kdzeniti pašu neglaimo viņas radītie peldkostīmi...
Joru @ 19.02.2024 22:10
Bet tomēr biznesa klasē lido viņa… ne mēs te ?
kinderbueno @ 20.02.2024 12:25
Un ko dod šī biznesa klase, ja dziļi sirdī esi nelaimīga sieviete?
aneto @ 19.02.2024 23:46ārprāc, tikko apskatījos! Tā ir viņa? Vai man, vai man ? veselības problēmas vai tiešām anoreksija?
galvenais biksītes sabāzt dibenā, for whatever reason 😁 nesaprotu to. Kāpēc tad nevelk vnk stringus?Krizdole @ 20.02.2024 11:32
Nepavisam neglaimo, jo tās biksītes velk līdz nabai ?♀️ un izskatās kā tās vienreizlietojamās, ko kosmētikas kabinetā dod vilkt, veicot kādu procedūru
Mrs.True @ 20.02.2024 10:06
Vai par Raimondu Dūdu ir runa? Tur tieši tāds scenārijs bija. Varbūt sakritība...
Džinga @ 20.02.2024 13:19
a kā tu zini kāds dziļi sirdī ir svešs cilvēks? jāsmejas :D :D
nu ko jūs, tas tač skaidrs 😂 Kubasova arī ir dziļi nelaimīga, tāpat visas citas glītās un turīgās dāmas. Laimīgas ir tikai te mītošās, ne-lūzeres, kam alga virs 3k un vīrs kā no Playgirl kalendāra 😂 bet kad sanāca reiz ar dažām satikties “pa darīšanām”, pretī bija skumja paskata pumpainas jaunietes un pelēkās sievietes.Džinga @ 20.02.2024 13:19
a kā tu zini kāds dziļi sirdī ir svešs cilvēks? jāsmejas :D :D
Pilgrim @ 20.02.2024 15:57nu ko jūs, tas tač skaidrs ? Kubasova arī ir dziļi nelaimīga, tāpat visas citas glītās un turīgās dāmas. Laimīgas ir tikai te mītošās, ne-lūzeres, kam alga virs 3k un vīrs kā no Playgirl kalendāra ? bet kad sanāca reiz ar dažām satikties “pa darīšanām”, pretī bija skumja paskata pumpainas jaunietes un pelēkās sievietes.
Bet uzd*** tām, kurām veicas- jā, to protam!
Pilgrim @ 20.02.2024 15:57nu ko jūs, tas tač skaidrs ? Kubasova arī ir dziļi nelaimīga, tāpat visas citas glītās un turīgās dāmas. Laimīgas ir tikai te mītošās, ne-lūzeres, kam alga virs 3k un vīrs kā no Playgirl kalendāra ? bet kad sanāca reiz ar dažām satikties “pa darīšanām”, pretī bija skumja paskata pumpainas jaunietes un pelēkās sievietes.
Bet uzd*** tām, kurām veicas- jā, to protam!