Kur to izrāvi? Viņa Ēgiptē ar savu veci.Gardenia @ 13.02.2024 13:32Tindemarka esot pamesta! Pati vien vainíga, atradusi arí ar savu pagātni šovā līst. Gobziz var teikt droši Trāpīts grimst? precīzāk jau nogrima!
oj, varbūt kaut ko tad pārpratu🤔Šorīt kaut kur internetā bija kaut kāds raksts ielikts vai tik ne žurnāls kas jauns vai privātā dzīve. Tur vēl vaļera bija riktīgi par pensionāru nosaukts. Godīgi man nebija visu cītīgi izlasīt laika:(Ariete @ 13.02.2024 14:57Kur to izrāvi? Viņa Ēgiptē ar savu veci.
Rosèy @ 13.02.2024 14:43Nu nezinu.. man nepatīk šie norejošie komentāri par Ceriņas degunu. Galvenais jau lai viņai pašai patīk un ir apmierināta :/
Neesat nekādas draudzenes, lai celtu Ceriņas pašapziņu, bet vai vajag šādi gremdēt?
Ingamai @ 13.02.2024 13:18Negribas neko sliktu teikt, bet tas deguns izskatās kā tiem tēliem no Grinča Kasīšciemā. ??
Gardenia @ 13.02.2024 12:48Tur jau tā lieta tak ceriņu nekas nemainīja, ne laulība, ne bērni. Tagad viss tiek likts uz degunu? tas jau ir vislielākais puerādījums, ka dzīvo un dzīvos ar Ceriņu? Tik vot reāli ceriņš viņai instagramīgo laulību sačekarēja? tad tik tuvākie zmaidīja, tagad puz LV par apsmieklu palika? Man jau daudzus gadus atpakaļ stāstīja, ka valdonīgā Lelde no Ceriņa nekad nešķirsies, ja no vienīgi ceriņš pats pametīs! Tur ir totāla necieņa pret sevi plus stulbums?
Nastja32 @ 13.02.2024 16:16
Nu bet deguns ir neveiksmīgs, saki ko gribi. Varbūt kāda lieku reizi aizdomāsies un nesabojās savu seju. Turklāt ne jau degunu Ceriņa taisīja, bet gan lāpīja savas pašapziņas problēmas.
Kurpīte @ 13.02.2024 17:17
Neveiksmīgs ir tavs komentārs. Man no dabas ir tāds deguns, vienmēr skatoties “kasīšu ciemu”, pasmaidu, ar domu “o manējie”. Ļoti patīk un nekad nedomāju to mainīt. Kad piedzima bērns, uzreiz jau dzemdību zālē pamanīju, ka arī pārmanotijis no manis. Likās tik forši ? Tapēc ne viss ir balts vai melns. Tiešām var būt, ka cilvēkam patīk un ir apmierināts ar “uzrauto” degunu.
Magnolija @ 13.02.2024 17:13
Tu jau 10x atkārtojies. Kas Tev pret Ceriņiem? Personīgi pazīsti un ļoti nepatīk? ?
Par degunu piekrītu, ka šaujat pār svītru. Ar veco vai jauno degunu, bet Lelde ir skaista sieviete.
Savam vīrietim jā, ok. Bet tās, kuras papleš kājas videočatā, vai iet līdzi bārā sastaptam ārzemniekam, ir vnk maukas bez jebkādas morāles. Un ar seksīgumu tam nav nekāda sakara.Ariete @ 13.02.2024 18:26Skatos te lielākā daļa pārdzīvo par kailfoto. Man vispār nebūtu kauns ja manu nopludinātu. Mēs esam tādi dabīgi un seksu mums arī gribās. Ja mani bijušie nopludinātu, man absolūti vienalga.
Izskatās ka lielākā daļa svētules. Tāpēc vīri krāpj jums ? Vīriešiem vajag mau*u gultā un sievietēm arī to vajag!!!!
nu diezvai tavai mammai, labākajai draudzenei un darba kolēģiem patiktu redzēt kāda tu kaila vai arî apmierini sevi kaucot. Ir lietas, kurām jāpaliek ir pie sevis! 🙂Ariete @ 13.02.2024 18:26Skatos te lielākā daļa pārdzīvo par kailfoto. Man vispār nebūtu kauns ja manu nopludinātu. Mēs esam tādi dabīgi un seksu mums arī gribās. Ja mani bijušie nopludinātu, man absolūti vienalga.
Izskatās ka lielākā daļa svētules. Tāpēc vīri krāpj jums ? Vīriešiem vajag mau*u gultā un sievietēm arī to vajag!!!!
Tuana @ 13.02.2024 18:04
Gardenia vispār ir insaidere it visur, pārzin detaļas gan Porzinģu ģimenēs, gan Ceriņu, gan Kazanovsku, gan Fiļa utml. Kas ko ir domājis un stāstījis radiem un tuvākajiem draugiem, kāda ir katra vēsture gadu dekādes atpakaļ un ne tikai baumu līmenī, bet tā, ka viņa patiešām ZIN. Manuprāt, viņa ir kaut kāda slavenība vai vismaz miljonāre, visās aprindās draugi, visur informatori, visur bijusi tuvumā. Gobzems varētu viņai tikai ūdens glāzi pienest!
Tuana @ 13.02.2024 18:04
Gardenia vispār ir insaidere it visur, pārzin detaļas gan Porzinģu ģimenēs, gan Ceriņu, gan Kazanovsku, gan Fiļa utml. Kas ko ir domājis un stāstījis radiem un tuvākajiem draugiem, kāda ir katra vēsture gadu dekādes atpakaļ un ne tikai baumu līmenī, bet tā, ka viņa patiešām ZIN. Manuprāt, viņa ir kaut kāda slavenība vai vismaz miljonāre, visās aprindās draugi, visur informatori, visur bijusi tuvumā. Gobzems varētu viņai tikai ūdens glāzi pienest!
Ariete @ 13.02.2024 14:57Kur to izrāvi? Viņa Ēgiptē ar savu veci.