nē, viņa tur saka, ka patiesībās tās nav tās draudētājas receptes (jo tā influencere savā profilā liekot receptes), viena esot no grāmatas (Paulas)kuru uzdāvināja meita un otra no Youtube, bet abas ar pārveidojumiem.Pinko @ 06.02.2024 23:42Vai kāda seko ig kontam @manssapnudarzs? No pedējā storija man nolasās, ka freimaņu paula sviestā sagājusi un draud slēgt manssapnudarzs kontu, apsaukājusies un ko tik vēl ne. Kā tad miss fit madāma-tiešàm tāda rupekle? Pankūku recepte tipa esot izmantota viņas bez atsauces, lai gan manssapnudarzs teic, ka sastāvdaļas mainītas un viena recepte vispar atrasta youtubā, ko freimane škiet nopublicējusi savā pavārgrāmatā?♀️
aauuu @ 06.02.2024 23:42
Nu tu jau te atkal šauj garām:D
Santa un pelēkā pele? Tu tiešām domā, ka O būtu iemīlējies nekoptā pelēkajā pelē? Iedzer vinčiku un atslābsti. Bija viņam šī sieviete viņa dzīvē, tātad viņai piemita kas tāds, kas nav citās. Ko tur szrežģīt.
Pinko @ 06.02.2024 23:42Vai kāda seko ig kontam @manssapnudarzs? No pedējā storija man nolasās, ka freimaņu paula sviestā sagājusi un draud slēgt manssapnudarzs kontu, apsaukājusies un ko tik vēl ne. Kā tad miss fit madāma-tiešàm tāda rupekle? Pankūku recepte tipa esot izmantota viņas bez atsauces, lai gan manssapnudarzs teic, ka sastāvdaļas mainītas un viena recepte vispar atrasta youtubā, ko freimane škiet nopublicējusi savā pavārgrāmatā?♀️
Jeļa lielījās nesen storijos ka viņai jau esot savs īpašums 😁Mrs.True @ 06.02.2024 13:37
Jeļu tiešām nav, ko apskaust. Ja Fiļs viņu nekad neapprec, tad viņa veltīgi būs savu jaunību novergojusi viņam, apmaiņā pret luxury dzīvesveidu. Jo faktiski Fiļa mantojums paliks tikai bērniem. Turklāt pat ne Jeļas bērniem/am. Ja viņa pierunātu, lai Fiļs tos adoptē, tad vismaz viņiem kas tiktu, bet tā... Tukšs numurs.
nē. Ne Freimane. Kāda cita inpļūtencere. Bet interesanti kura?! Dace vispār parasta sieviete, kura tiešām darbojas ar dārziem un parāda savu ikdienu ko dara , kā dzīvo. Un tik vienkārša, kas citiem patīk. Arī es sava dārza idejas un info smeļos no viņas.. man patīk ļoti! Bez tam es varētu būt viņas meita- bet pat mani uzrunā viņas profils. . es vispār šokā ka kādam nav kauna arī šādām sievietēm bāzties virsū ar haštagu pieprasīšanu utt.. es vienkārši nahren pasūtītu tādus. Ļoti labi ka parādīja no kurienes nāk receptes- reāli iesmērēja IN YOUR FACE tai gudriniecei😃Pinko @ 06.02.2024 23:42Vai kāda seko ig kontam @manssapnudarzs? No pedējā storija man nolasās, ka freimaņu paula sviestā sagājusi un draud slēgt manssapnudarzs kontu, apsaukājusies un ko tik vēl ne. Kā tad miss fit madāma-tiešàm tāda rupekle? Pankūku recepte tipa esot izmantota viņas bez atsauces, lai gan manssapnudarzs teic, ka sastāvdaļas mainītas un viena recepte vispar atrasta youtubā, ko freimane škiet nopublicējusi savā pavārgrāmatā?♀️
diez Ķuze( jeb Krūze) tiešām varētu mest acis pa kreisi? Viņa tak tāda paraug pārsieviete iztaisījās vienmēr😃 ..Stalkere Jr. @ 06.02.2024 20:35
Cik gan dzīve interesantas kārtis reizēm iedala..
Kādu laiku atpakaļ klīda runas, ka Mikam ir dēka ar sievas Lauras draudzeni Lindu (tolaik Ķuzi). Pēc šī fakta nākšanas atklātībā abu dāmu draudzība izjuka. Un tagad Mika ex sievai Laurai esot draudzība ar nu jau ex vīra Mika draugu.
Nu santabarbara, jeibogu?
Ariete @ 07.02.2024 03:02Es nekad nesapratīšu kā gudrs, cienījams vīrietis var atļaut tādas lūpas kā mērkaķa dirsu savai sievietei.
Man kauns būtu.
Semmi @ 07.02.2024 06:20nē. Ne Freimane. Kāda cita inpļūtencere. Bet interesanti kura?! Dace vispār parasta sieviete, kura tiešām darbojas ar dārziem un parāda savu ikdienu ko dara , kā dzīvo. Un tik vienkārša, kas citiem patīk. Arī es sava dārza idejas un info smeļos no viņas.. man patīk ļoti! Bez tam es varētu būt viņas meita- bet pat mani uzrunā viņas profils. . es vispār šokā ka kādam nav kauna arī šādām sievietēm bāzties virsū ar haštagu pieprasīšanu utt.. es vienkārši nahren pasūtītu tādus. Ļoti labi ka parādīja no kurienes nāk receptes- reāli iesmērēja IN YOUR FACE tai gudriniecei?
es arī par viņu aizdomājos!!! Vakar instagrama meklēju tādu pankūku torti, bet neko neizdevās atrast, nonācu līdz tai Everitai,domāju vai tik tā nebūs viņa, bet nu tieši tādu torti es neatradu. Dace arī minēja, ka atšķirībā no viņas, daloties bez makas ar receptēm. Tā Everita tak rīko tur kaut kādas tievēšanas un īsti pozitīva un citam labu vēloša cilvēka ieapaidu neatstāj...Japānas princese @ 07.02.2024 08:44Tā ir Everita, kura Dacei brauc virsū. Uzvārdu neatceros. Viņai tievēšanas maratons.
Pilnigi slimi murgi. Tādas receptes kā Everitai ir pilns internets. Pati savu uzturu plānu salasijusi no krievu youtubes.
sandrute @ 07.02.2024 01:12Oļegs Santu ļoti mīlēja. Tāda mīlestība ir tikai 1x dzīve un arī ne visiem dota. Nesaprotu, kaa Santa varēja taa izrikoties, aptirit un uzmest Oļegu? Viņš tomēr tāds vīrišķīgs, pievilcīgs vīrietis. Taa reeta Olegam sulo visu laiku.
Protams, ka nē. Bet ir atšķirība starp procedūrām un mērkaķa lūpām.SarmaD @ 07.02.2024 06:54
Tu savam vīram pirms procedūrām, da jebkādām, arī prasi atļauju?
Sakta @ 07.02.2024 09:49es arī par viņu aizdomājos!!! Vakar instagrama meklēju tādu pankūku torti, bet neko neizdevās atrast, nonācu līdz tai Everitai,domāju vai tik tā nebūs viņa, bet nu tieši tādu torti es neatradu. Dace arī minēja, ka atšķirībā no viņas, daloties bez makas ar receptēm. Tā Everita tak rīko tur kaut kādas tievēšanas un īsti pozitīva un citam labu vēloša cilvēka ieapaidu neatstāj...
Mathilde @ 07.02.2024 00:53
es Santu diezgan redzēju, kad viņa vēl netikās ar savu exvīru. Parasta sieviete, džinsās. Tāds sportiskais, puiciskais, modernais stiliņš ar 0 izm krūtīm un plakanu dibenu. Jā, tāda tipa sievietes var forši uztaisīt, jo tieva, gara, tādām piestāvēs gan skaista vakarkleita, gan saplēsti džinsi.
Atcerējos, viņa kko dīdžejoja arī.
Par izskatu es neko nesaku, katram sava gaume un iespējas. Bet ne jau skaistuma un grācijas nesēja kā Tu te viņu gribi nodēvēt.
Pinko @ 06.02.2024 23:42Vai kāda seko ig kontam @manssapnudarzs? No pedējā storija man nolasās, ka freimaņu paula sviestā sagājusi un draud slēgt manssapnudarzs kontu, apsaukājusies un ko tik vēl ne. Kā tad miss fit madāma-tiešàm tāda rupekle? Pankūku recepte tipa esot izmantota viņas bez atsauces, lai gan manssapnudarzs teic, ka sastāvdaļas mainītas un viena recepte vispar atrasta youtubā, ko freimane škiet nopublicējusi savā pavārgrāmatā?♀️
es zinu, ka no Youtube, Dace pati to teica. Es vienkārši domāju kurš varēja kaut ko tādu rakstīt un skatijos vai tai Everitai instagarama nav tāda līdzīga. Īsti neatradu, bet nu bija aizdoma,ka tā varētu būtu viņa. Gribēju arī Daces kometāros paskatīties vai tur kaut kas nav iedirsts, bet aizmirsu.Japānas princese @ 07.02.2024 11:08
Tā pankūku recepte ir yuotuba, vakar speciāli gāju meklėt. Un pat vairākas.
Everita ari bija zem Daces tām receptēm uzrakstijusi dusmigus komentārus, tā sapratu, ka tā ir viņa. Ka reklamē viņas uztura plănu bez atsauces. Bet nekad neesmu redzejusi, ka Dace to dara. Ielika 2 receptes vienu no grāmatas, otru no youtubes. Nezinu, kas ir patentējis tās receptes, bet Everita diez vai.