Mrs.True @ 05.02.2024 17:39
Ir atšķirība filmēties komercfilmā, kuru rāda uz lielā ekrāna, kur ieguldīts režisora, scenārija autora, producentu u.c. darbs, vai ražot jēlus storijus ar plikām plastmasas lellēm WC telpā ar melnām sienām, pretendējot uz sātanistu zemtekstiem (skat. Elīnas 11.01.2024. postu). Katrīne reāli sevi sakompromitējusi, sapinoties ar to ākstu kompāniju.
meitene1989 @ 05.02.2024 19:43minni teksts
Likās jau aizdomīgi,ka Dukure pēkšņi lido uz Parīzi laikā,kad Upeniekam tur izrādēs...un re,ir bildes kopā.
Mercury6 @ 05.02.2024 21:05Kāda varēja izburtot Kramiņas storiju par gripu? Es vispār nesaprotu tās influenceres, kuras ieliek storiju ar tik daudz maza teksta, kurš ir gandrīz vienā krāsā ar fona attēlu. Es izlasīju pirmos teikumus un sapratu, ka negribu mocīt acis, varbūt kādai te ir lielāka pacietība un labāka redze. Bet vai tad visas grūtnieces nevakcinē pret gripu, jo gripas pārslimošana grūtniecībā var ļoti smagi atsaukties uz bērniņu? Par gripu un grūtniecēm pat es esmu dzirdējusi, ka tas ir bīstami un man nav ar tādām tēmām nekāda sakara ? vai tiešām viņa bija tik bezatbildīga, ka riskēja? Šogad, cik lasu, arī gripas epidēmija iet uz urrā. Ļoti žēl un ceru, ka Karlīnai un bērniņam viss būs labi.
Cranberry20 @ 05.02.2024 21:41
Vakcinācija pret gripu ir pēc paša izvēles, arī grūtniecības laikā. Man nevienā reizē to pat nepiedāvāja.
Vienā reizē, kad pie ģimenes ārstes māsiņas taisīju vienu citu poti, tieši dzirdēju blakus kabinetā dakteres sarunu ar pacienti, grūtnieci par gripas poti. Daktere teica, ka iesaka, bet neuzspiež, jo tāpat kā neviens nevar pateikt kādas būs sekas izslimotai gripai, tā arī neviens nevar pateikt kādas sekas pote atstās uz augli.
Par gripas poti runāju arī ar savu bērnu ārsti, kurai jau daudzu gadu pieredze, un viņa teica, ka pati nekad nav potējusies pret gripu, jo neredz tam jēgu, gripas paveidi ir ļoti daudz un pote reti kad pasargās.
Linlī @ 05.02.2024 21:32
Ja viņi ir kopā tad apsveicu
Laura jau sen pelnījusi ko labāku un cerams, ka Upenieks ir labs vīrietis. Vismaz Laura to muļķi nepaņems atpakaļ ? bet viņai arī ātri viss notiek
minni @ 05.02.2024 19:09Francijas Jolantas storijā Laura Dukure un Mārtiņš Upenieks. Kā pāris ciemos vai arī top kāds raidījums?
Es grūtniecības laikā izslimoju gripu 6-7 mēnesī. Paldies Dieviņam viss labi. Puika piedzima drusku ātrāk, bet tur cita vaina. Biju pārsalusi un pasildījos. 3.300 viss kā vajag.Mercury6 @ 05.02.2024 21:46
Skaidrs, paldies par precizējumu, loģiski padomājot jau jā, nevar uzspiest grūtniecības laikā pret ko vakcinēties. Es tikai biju dzirdējusi, ka vakcinē grūtnieces.
Mrs.True @ 05.02.2024 17:39
Ir atšķirība filmēties komercfilmā, kuru rāda uz lielā ekrāna, kur ieguldīts režisora, scenārija autora, producentu u.c. darbs, vai ražot jēlus storijus ar plikām plastmasas lellēm WC telpā ar melnām sienām, pretendējot uz sātanistu zemtekstiem (skat. Elīnas 11.01.2024. postu). Katrīne reāli sevi sakompromitējusi, sapinoties ar to ākstu kompāniju.
be.beta @ 06.02.2024 08:04
daļēji piekritīšu šim komentāram, nevienam no iesaistītajiem šis projekts neglaimo.
Gluzunova normāli dzied, varēja rakstīt savas dziesmas un koncertēt, Dukurs turpināt trinkšķināt ģitāru cafe, un Katrinei tāpat ir 101 projekts ar ko ņemties. ļoti šaubos, ka ar šo viņi var kaut ko nopelnīt naudas izteiksmē.
šis projekts ir prasts, lēts, vulgārs, laikam domāts kā baigi rēcīgs prikols, bet realitātē nekā rēcīga tur nav. vienkārši tizli no sākuma līdz galam.
grūti iedomāties, kas vispār ir šīs "grupas" auditorija? nu kurš tādu murgu skatītos un klausītos?
skaidrs, kapēc tur ir Dukurs, viņam vienkārši ir uzmanības deficīts, iedomājies no sevis baigo gaili, patiesībā pilnīgs duraks. kā tik atver ziņu lapu tā priekšā - Dukurs ar savu mīļoto iepazinās sarunājoties par grupveida seksu!; Dukurs šo debilu un Dukurs to debilu.
šķiet, ka Dukurs sacenšas ar Kivičiem, kurš nu iemantos to skandalozāko slavu kā lielākais idiots un būs visvairāk uz vāka dzeltenajiem.
Miuce @ 06.02.2024 10:26Es tā gribētu dzirdē tā astrologa vārdu, kurš Jelinskai sastāstījis, cik šī saderīga ar Fiļu un kā šiem vajadzēja satikties agrāk ??? Blje, ne vizuāli, ne kādā citā veidā. Vizuāli - tēvs un meita un punkts, tur nekā no pāra nevienā bildē, šiem reāli jāsāk sūkties, lai saprastu, ka romēr pāris, nevis papucis meitu aizvedis šopingā, uz restorānu. Citos aspektos? Šī skrien nu jau gadiem kā zirgs, lai pārliecinātu papiku, cik čakla un izdarīga. Šis ar tādu tēvišķu dāsnumu un mieru ik pa laikam ko nopērk un aizved, nu gluži kā pret meitu, nekādas trakās loves ? Ja astrologs nav mucā audzis un pa spundi barots, tad vārdi, uzvārdi zināmi, nu un salēja medu ausīs ??? Šī svēti tic, tā vietā, lai ieslēgtu loģisko domāšanu un atjēgtu, ka var sarauties un izstiepties, bet nekas vairāk par meita - papucis tur nebūs. Ja būtu tāda zvaigžņu sakritība, jau sen būtu altāris ar baltās kleitas balagānu un nēsātu uz rokām, nevis nodarbinātu kā darba zirgu un svētā mietā noskatītos, kā šī lec no ādas ārā, lai šo apprecētu. Tiešām “noderīgs” astrologs, saņem naudu ar to, ka ir labs psihologs un pamuļķītēm izskalo smadzenes.
Miuce @ 06.02.2024 10:26Es tā gribētu dzirdē tā astrologa vārdu, kurš Jelinskai sastāstījis, cik šī saderīga ar Fiļu un kā šiem vajadzēja satikties agrāk ??? Blje, ne vizuāli, ne kādā citā veidā. Vizuāli - tēvs un meita un punkts, tur nekā no pāra nevienā bildē, šiem reāli jāsāk sūkties, lai saprastu, ka romēr pāris, nevis papucis meitu aizvedis šopingā, uz restorānu. Citos aspektos? Šī skrien nu jau gadiem kā zirgs, lai pārliecinātu papiku, cik čakla un izdarīga. Šis ar tādu tēvišķu dāsnumu un mieru ik pa laikam ko nopērk un aizved, nu gluži kā pret meitu, nekādas trakās loves ? Ja astrologs nav mucā audzis un pa spundi barots, tad vārdi, uzvārdi zināmi, nu un salēja medu ausīs ??? Šī svēti tic, tā vietā, lai ieslēgtu loģisko domāšanu un atjēgtu, ka var sarauties un izstiepties, bet nekas vairāk par meita - papucis tur nebūs. Ja būtu tāda zvaigžņu sakritība, jau sen būtu altāris ar baltās kleitas balagānu un nēsātu uz rokām, nevis nodarbinātu kā darba zirgu un svētā mietā noskatītos, kā šī lec no ādas ārā, lai šo apprecētu. Tiešām “noderīgs” astrologs, saņem naudu ar to, ka ir labs psihologs un pamuļķītēm izskalo smadzenes.
Pilgrim @ 06.02.2024 10:26Uz Santas vāka nupat Vizla, uz Lilit Grigule. Jāsāk pukstēt kā Gobzim, bet nu wtf, tādas vērtības mums tagad? Ierosinu tad martā kādam izdevumam uzlikt to pašu vaild Viktoriju, kad jau, tad jau ?
Atbalstu. Mums ir ļoti izteikts jaunības kults.Mrs.True @ 06.02.2024 12:37
es gribētu uz katra tā vāka redzēt Inetu Ķirsi-Tiesnieci. Nesen viņai palika 58 (!) gadi, bet izskatās kā 18-gadīga. To ar filtriem panākt nevar, kā viņa spēj tā izskatīties. Vismaz tas iedvesmotu citas sievietes vingrot, sportot mūža garumā. Uz ko iedvesmo Vizla, Grigule?...
LuckyStrike @ 06.02.2024 12:48Atbalstu. Mums ir ļoti izteikts jaunības kults.
Nesen uz ielas satiku Ināru Slucku. Vēlāk ieguglēju, cik viņai gadu. Izrādās, 64! Ļoti stilīga, vitāla un inteliģenta sieviete. Lūk, tādas personības es gribētu uz žurnālu vākiem, nevis košas viendienītes.