Meija @ 20.11.2020 18:49Madarai Kivičai ielikts storys ar SUPERNATURAL. Fake tan, fake lips, fake all = supernatural.
Amii @ 19.11.2020 21:04Man izskatās, ka Lienei visu laiku pie saknēm ir taukaini mati. Vjek
Amii @ 20.11.2020 16:12Man ļoti patīk Saila Plociņa. Forša, saskanīga ģimene viņai. Tādā vecumā ar vīru jau var atļauties tik labu māju nopirkt.
Queen4u @ 20.11.2020 21:01
Neviens mēs nezinām kā tur ir patiesībā?♀️??
Creepy vai necreepy, bet viņa izskatās briesmīgi.
sla @ 20.11.2020 23:10
Zinot to, ka viņa var atļauties vislabākos stilistus, vizāžistus, terapeitus, psihologus, bet izskatās viņa messy, redzams, ka kaut kas nav tā. Viņa drošvien dzīvo uz smagiem antidepresantiem, viņas 'komandai' vispār nospļauties par viņas dzīvi un mentālo veselību. Būtu sakopusies, nomainījusi makeup, būtu old Britney. Bet nu dzīve viņai diemžēl nav, viņa ir tikai tēls.. žēl viņu
Queen4u @ 20.11.2020 23:21
Jā, tā būtu, ta diezvai viņai blakus būtu tāds sexy čalis.
Antwoord @ 20.11.2020 21:03Apskatījos Sailas profilu, iepriekš par viņu nebiju dzirdējusi. Izlasīju šeit par māju "tik jaunā vecumā", skatos bildes un nesaprotu - apmēram 35gadīga sieviete.. nē, protams, arī 35 gados nav viegli nopirkt māju, tomēr tik jauna arī nav. Tad paskrolloju uz leju un šoks bija, ka viņai ir 25. Manuprāt, izskatās reāli vecāka un tieši vizuāli profils vispār neiedvesmo. Kāda viņa ir pēc rakstura, kāds saturs profilam - to, protams, nezinu un par to nerunāju.
man piemēram viņas meitas neliekas nekādas skaistules, bērni kā bērni, bet lai teiktu ka smukas.. Nu nee. Pati staigā pa sporta zālēm bet meitas tikai pamst lielākasQueen4u @ 20.11.2020 21:03
Vienalga izskatās pec filtra uz sejas.?
Imasom @ 21.11.2020 00:16man piemēram viņas meitas neliekas nekādas skaistules, bērni kā bērni, bet lai teiktu ka smukas.. Nu nee. Pati staigā pa sporta zālēm bet meitas tikai pamst lielākas
Saulietei skaistas meitas, vecākā es domaju jau dzekiem ir siržu lauzēja:))
Ibmetīns @ 21.11.2020 01:13Bērnu - pie tam māsu - izskatu un vēl "apaļīgumu" apspriest un salīdzināt. Duras, goda vārds - prātiņ, nāc mājās. Meitenes, jaunietes, sievietes, jums viss kārtībā? Ķengājiet pieaugušus cilvēkus, jo viņi paši spēj aizstāvēties, bet nu bļin BĒRNUS!! Jaunas meitenes, kurām tik jūtīgos gados viss ir tik nestabils, nenobriedis un trausls. AITAS JŪS ESAT! Kad pašām būs bērni, redzēsiet, cik briesmīgi jūs patlaban darāt!
C00L Dzipsy @ 21.11.2020 01:21
Briesmīgi dara ietekmeles, kuras publisko savu mazo bērnu katru soli storijos... pašas bāž kameru saviem bērniem sejā un publisko desmit storijus dienā kā ēd, vingro, ģērbjas, peldas... lai tad neblisina acis ka viss tiek aprunāts...
Ibmetīns @ 21.11.2020 02:21
Tas vispār nekādi neattaisno to, ka tu INTERNETĀ ANONĪMI NOLIEC BĒRNU!! Labāk par sevi sajuties, lielā varone?!