Gudrāk būtu paklusēt.Melandža @ 29.01.2024 14:59Tā Sendija pārspējusi pati sevi. Garā atskaite sev pašai. Pirmo reizi redzu, ka cilvēkam tā sakrājies, ka jāatskaitās mums kuras tik klačojas forumā bez īstam bildēm un vārdiem. Sendija šis izskatās pazemojuši...pasai sev.
Melandža @ 29.01.2024 14:59Tā Sendija pārspējusi pati sevi. Garā atskaite sev pašai. Pirmo reizi redzu, ka cilvēkam tā sakrājies, ka jāatskaitās mums kuras tik klačojas forumā bez īstam bildēm un vārdiem. Sendija šis izskatās pazemojuši...pasai sev.
mokabezpiena @ 29.01.2024 16:23
Nu nez, man arī gribētos pateikt savu patiesību, ja par mani tiešām sūdu runātu, par eskortnieci sauktu utt. Atbalstu, ka te apspriestās personas atspēko baumas, nekas pazemojošs tas nav.
mokabezpiena @ 29.01.2024 16:23
Nu nez, man arī gribētos pateikt savu patiesību, ja par mani tiešām sūdu runātu, par eskortnieci sauktu utt. Atbalstu, ka te apspriestās personas atspēko baumas, nekas pazemojošs tas nav.
Tad ko tu ibio te nāc ja te ir getliņi?SarmaD @ 29.01.2024 14:29Sendija vai Sandija vai kā tevi tur sauc, tas viss garais penteris šitajā midzenī ir prosta musarā izmests laiks. Es nezinu kas tu esi un ko tu vispār dzīvē dari bet es točna zinu ka sieviete ar labu pašapziņu nenāks uz šito Getliņu poligonu skaidrot lietas būtību.
Kada tad tu izciliba esi? Visus nodirst zini tikai !SarmaD @ 29.01.2024 16:43Aizgāju apskatīt to profilu. Divas prostas lezbes, neko būtiski dzīvei pienesošu tajā profilā neredzu.
Kalnos @ 29.01.2024 16:41Tad ko tu ibio te nāc ja te ir getliņi?
SarmaD @ 29.01.2024 16:39
Atbalsti, lai būtu par ko turpināt runāt, ķengāt, spriedelēt. Esi domājusi kapēc pasaulē zināmi cilvēki reti atspēko baumas? Un citi to nedara vispār.
Kalnos @ 29.01.2024 16:46Kada tad tu izciliba esi? Visus nodirst zini tikai !
Un insta un būtisks dzīvei pienesošs? Tev viss ok?
Parādi tos DZIVEI BŪTISKI PIENEŠOŠU PROFILU INSTA!!!!!!!
SarmaD @ 29.01.2024 16:56
Pirmais ko es tajā profilā redzu ir muļķīgi Tiktok klipiņi. Labums no tā nav nekāds, līdz ar ko sekot kam tādam ir bezvērtīgi. Bet es vispār nepatērēju tiktok, tapēc varbūt nesaprotu to, ko citi patērē ikdienā un kam seko. Man ir svarīgi kāda informācija man ir savā joslā tapēc sekoju tam, no kā varu paņemt. Varbūt citiem ir otrādi, citi miksē savu saturu lai būtu gan ko ņemt, gan atslēgties no ikdienas ar muļķībām.
mokabezpiena @ 29.01.2024 17:01
Kāds labums tad no foruma jeb “getliņiem”?
Kalnos @ 29.01.2024 17:17Tik tok lieto ari daudz firmas, labdarības organizācijas , pasaules slaveni aktieri! Bet ok kam es to akaidroju?
Ad ko te nāc un tenko ? Katru dienu te dirst visiem virsu ! Tad visas dumjas un prastās bez hobijiem,tagad getliņi!SarmaD @ 29.01.2024 17:10
Tā ir tā mana atslodze. Paskatos uz to kā dzīvo un domā citas, pasmejos.
Ar Getliņiem es vispār domāju tenkošanas tēmas. Viss pārējais te ir +/- ok
Ko tu labu pati atnes pasaulei instagram? Ņemot vērā ka tev pat hobiju nav vispār?SarmaD @ 29.01.2024 17:20
Tev tas interesē, tu tam arī seko. Neviens tev neliedz. Man tās lezbes liekas manam timeline nederīgas, es vienkārši to pateicu skaļi. Ja kādam liekas savādāk, droši var sekot viņām. ??♀️