VivaD @ 21.01.2024 18:29
Ja runa ir par TIK publiskām personām, kā šīs treneres, kuras ir ļoooti daudzu jaunu meiteņu role model, tad pi* gan. Sekoju Sendijai jau sen, un daļēji iedvesmojos no viņu ceļojumu bildēm, domājot, ja daudz, daudz mācīšos un sākšu strādāt prestižā uzņēmumā, man būs tādi paši un tikpat bieži ceļojumi, un tam nevajadzēs nevienu vīrieti, tikai godīgu darbu.
Tad pirms kāda laika viņas veidoja 1-2 stundu garas tiešraides veltītas katra ceļojuma sīkākam izklāstam un cenām. Uztrāpījos vien uz diviem, bet izrādījās viens ceļojums viņām izmaksāja par vairākiem tūkstošiem vairāk nekā man šķita, jo viņas neizvēlas budžeta viesnīcas, restorānus un transportus. Un tiešraidē par Ibizas ceļojumu stāstīja, kā tusēja dārga festivāla vip ložā ar superdārgiem ēdieniem un dzērieniem, un tas viss, jo ''paziņa'' to viņām tāpat vien sagādāja un nosponsorēja. Ļoti izklausījās pēc eskorta brauciena, tādēļ personīgi jutos piečakarēta, ka es pie tām bildēm iepriekš siekalojos ?
Man tomēr ir svarīgi zināt, kura dārgais dzīvesveids vai ceļojumi ir no seksa vai narkotiku industrijas, jo tad man ir skaidrs, ka šo cilvēku bildes vai dzīvesveids nav jāņem ''vērā'', un lai kā es attīstītos, tāds dzīvesveids man nebūs sasniedzams, ja negribu iet to viņu izvēlēto ceļu. Bet ja izrādītos, ka trenere, kas it kā iedvesmoja ar 12 stundu godīga darba dienu augļiem, tomēr piepelnās ar vīriešiem... Nuu, tas nav ētiski no sievietes, kura sevi uzstāda par citu meiteņu iedvesmotāju.
Es gan tomēr gribu ticēt, ka var skaisti dzīvot tikai ar smagu darbu bez kājstarpes iesaistīšanus, un šīs ir tikai nepamatotas baumas.
Ja runa ir par TIK publiskām personām, kā šīs treneres, kuras ir ļoooti daudzu jaunu meiteņu role model, tad pi* gan. Sekoju Sendijai jau sen, un daļēji iedvesmojos no viņu ceļojumu bildēm, domājot, ja daudz, daudz mācīšos un sākšu strādāt prestižā uzņēmumā, man būs tādi paši un tikpat bieži ceļojumi, un tam nevajadzēs nevienu vīrieti, tikai godīgu darbu.
Tad pirms kāda laika viņas veidoja 1-2 stundu garas tiešraides veltītas katra ceļojuma sīkākam izklāstam un cenām. Uztrāpījos vien uz diviem, bet izrādījās viens ceļojums viņām izmaksāja par vairākiem tūkstošiem vairāk nekā man šķita, jo viņas neizvēlas budžeta viesnīcas, restorānus un transportus. Un tiešraidē par Ibizas ceļojumu stāstīja, kā tusēja dārga festivāla vip ložā ar superdārgiem ēdieniem un dzērieniem, un tas viss, jo ''paziņa'' to viņām tāpat vien sagādāja un nosponsorēja. Ļoti izklausījās pēc eskorta brauciena, tādēļ personīgi jutos piečakarēta, ka es pie tām bildēm iepriekš siekalojos ?
Man tomēr ir svarīgi zināt, kura dārgais dzīvesveids vai ceļojumi ir no seksa vai narkotiku industrijas, jo tad man ir skaidrs, ka šo cilvēku bildes vai dzīvesveids nav jāņem ''vērā'', un lai kā es attīstītos, tāds dzīvesveids man nebūs sasniedzams, ja negribu iet to viņu izvēlēto ceļu. Bet ja izrādītos, ka trenere, kas it kā iedvesmoja ar 12 stundu godīga darba dienu augļiem, tomēr piepelnās ar vīriešiem... Nuu, tas nav ētiski no sievietes, kura sevi uzstāda par citu meiteņu iedvesmotāju.
Es gan tomēr gribu ticēt, ka var skaisti dzīvot tikai ar smagu darbu bez kājstarpes iesaistīšanus, un šīs ir tikai nepamatotas baumas.
Freimane2 @ 29.01.2024 13:23
Didras kosmetoloģe sajukusi. Izlabota asimetrija? Kas par bedrēm zem virsējas lūpas. Ak Dievs, kurš vēl pie viņas staigā?
Kristai ir brīvi pieejama bērnu adrese un atrašanās vieta, bet kaut kā “pa labam” pati neraujas viņus satikt, kā tik “nozagt”. Var nepatikt Gobzis un visas tās samazgas ko viņš raksta par visiem, bet Krista ir īpašs ekseplārs. Šausmīgi pietiesībā. Mammuška entos gadus ar auklēm un mājkalpotājām, bet beidzot parāda savu patieso seju.
kinderbueno @ 29.01.2024 13:12Kāds varētu man pateikt, kāpēc vispār iedomājas, ka kādam cilvēkam (influencerim, sabiedrībā zināmam, turīgam vai kādam ko aprunājat) ir jānāk šeit un jāattaisnojas?
Sendija, es protams neesmu tavā vietā, bet es nenāktu šeit un neattaisnotos NEVIENAM. Tā ir Jūsu dzīve, jūsu maks un Jūsu izvēle. NEVIENAM NE PAR KO NAV JĀATTAISNOJAS, KUR NU VĒL SVEŠIEM CILVĒKIEM.
Freimane2 @ 29.01.2024 13:35Vizla Santas intervijā par attiecību izbeigšanu - man nav nekādu pretenziju. Viņš ir lielisks.
Pff, protams, viņš tak viņai nopirka dzīvokli, mašīnu, gan jau vēljoprojām ko iemet ??
SendijaGo @ 29.01.2024 13:43
Sveika. Pirms gada "heitam" veltīju dienu, šodien arī veltīšu. Gan jau 2025.gadā 1x kaut kas atlidos atkal. Mana teksta mērķi ir vairāki:
1. Aicinājums Jums nākotnē kaunināt "baumotājus", jo viņiem nav drosme mums paprasīt pašiem. UN MĒS ŠO ATĻAUJU DODAM. Tas ļaus arī Jums filtrēt max baumas no realitātes (vismaz par mums).
2. Visiem Jums atstāt garšu ar teicienu "Panākumi ir kā grūtniecība. Visi Tevi apsveic, bet neviens nezin cik reizes drā**a". Dievietes gadījumā gan varētu skanēt savādāk.
3. Apgaismot ilūziju cilvēkus ar " bagāto vecāku, mantojumu, eskortu" izdomājumiem uz sava negatīvā redzējuma rēķina. Tas ir tas, kā vērtē sevi. Lai redzētu labas lietas- vajag kādam pakrist apakšā.
4. Apstiprināt visiem, ka visu var sasniegt pats, kas liek justies neērti cilvēkiem, kuru vienīgais hobijs ir slinkot & aktīvi dirst. (neaizmirsti ielikt īkšķi uz leju)
5. Un JĀ. PASTĀSTĪT MŪSU STĀSTU. Ja jau tas ir tik aktuāls. Jo ja es šo nepateikšu: nevarēšu iedvesmot vismaz 1 sievieti, KA spēks ir Tevī, nevis Tavā kājstarpē. VARBŪT caur manu tekstu kāda sadzirdēs, iegūs pārliecību, ka : es arī tā varu, tas nav par daudz dzīvē prasīts! LAI ŠIS TEKSTS IR REALITĀTE "domājot, ja daudz, daudz mācīšos un sākšu strādāt prestižā uzņēmumā, man būs tādi paši un tikpat bieži ceļojumi, un tam nevajadzēs nevienu vīrieti, tikai godīgu darbu."
Šī gan ir pēdējā ziņa. Paldies visām, kuras ir par mums, paldies visām, kuras ir pret mums. Tiekamies INSTAGRAM, kur ir reālas bildes, vārdi. Es ar lielāko prieku padalīšos ar jebkuru savu dzīves stāstu!
SarmaD @ 29.01.2024 14:29Sendija vai Sandija vai kā tevi tur sauc, tas viss garais penteris šitajā midzenī ir prosta musarā izmests laiks. Es nezinu kas tu esi un ko tu vispār dzīvē dari bet es točna zinu ka sieviete ar labu pašapziņu nenāks uz šito Getliņu poligonu skaidrot lietas būtību.
kinderbueno @ 29.01.2024 13:12Kāds varētu man pateikt, kāpēc vispār iedomājas, ka kādam cilvēkam (influencerim, sabiedrībā zināmam, turīgam vai kādam ko aprunājat) ir jānāk šeit un jāattaisnojas?
Sendija, es protams neesmu tavā vietā, bet es nenāktu šeit un neattaisnotos NEVIENAM. Tā ir Jūsu dzīve, jūsu maks un Jūsu izvēle. NEVIENAM NE PAR KO NAV JĀATTAISNOJAS, KUR NU VĒL SVEŠIEM CILVĒKIEM.
nu gribās viņai ar kādu parunāties😉Melandža @ 29.01.2024 14:59Tā Sendija pārspējusi pati sevi. Garā atskaite sev pašai. Pirmo reizi redzu, ka cilvēkam tā sakrājies, ka jāatskaitās mums kuras tik klačojas forumā bez īstam bildēm un vārdiem. Sendija šis izskatās pazemojuši...pasai sev.