Gardenia @ 23.01.2024 20:36Cik precīzi pateikts, bet kurš dīvainis viņu ņem privātajos pasākumos??
Diemźèl te daudzas netiek klāt Gobža IG, tā, ka būtu forši ja padalītos ar Gobža info😉Dragoste @ 23.01.2024 21:17Kāds jums viedoklis par to Oskaru Reiteru? Īpaši pēc Gobzema story? Normāli iegrābās Kubasova ar viņu. ?
Un tā draudzene blondā pēc Gobzema teiktā salaiž ar viņas vīru (bijušo). ?
Allii @ 23.01.2024 21:15Diez kā Vizla saņēma savas fotosesijas bildes, ja jau lukomskis liek atstrādāt lai tās dabūtu ??
Mrs.True @ 23.01.2024 20:32
Ar seksu, viduvēju izskatu un mazliet smadzenēm jebkura no mums varētu publisku karjeru medijos uztaisīt. Vajag tikai atslēgt iekšējo inteliģenci, kauna sajūtu un uz priekšu:)
Tu domā, ka tiem naudas nav? Ceriņi, Duļevsku, Melderi utt. Viņi tak labi ar korporativčikiem pelna īpaši neiespringstot. Domā viņiem 10 tkt. Ir baigais piķis? Žēl protams, bet tas viņiem nekas dižs nav neaizbrauks pāric ceļojumos un miers.Mathilde @ 23.01.2024 21:27Paga, bet kas ar Nikas vīru?
Cik tad Gobzis prasa par mutes turēšanu? No kurienes viņiem visiem
nauda, da ne jau 150 € prasa
Mathilde @ 23.01.2024 21:27Paga, bet kas ar Nikas vīru?
Cik tad Gobzis prasa par mutes turēšanu? No kurienes viņiem visiem
nauda, da ne jau 150 € prasa
Mrs.True @ 23.01.2024 20:32
Ar seksu, viduvēju izskatu un mazliet smadzenēm jebkura no mums varētu publisku karjeru medijos uztaisīt. Vajag tikai atslēgt iekšējo inteliģenci, kauna sajūtu un uz priekšu:)
Gardenia @ 23.01.2024 21:22Diemźèl te daudzas netiek klāt Gobža IG, tā, ka būtu forši ja padalītos ar Gobža info?
Tu domāji viņš to šovu taisa par proeku sev un mums? 😂 Tas ir tikai naudas jautājums, citas intereses nav! Vai tad neredzi, ka kaķi aiz astes velk, iesāk daudzus mēšus iepriekš un tad spēlējās kā kaķis ar peli es par viņa upuriem kuriem kājas kopā neturās un delfīni peld pa priekšu. Gan jau katram sava cena, īpaši nolaist arī nevar uzzinās citi vairāk maksāt negribēs. Domāju vidēji uz kādu desmitnieku tas velk. Īpaši ceriņš tagad ir spilgts piemērs pārējiem.madam_lily @ 23.01.2024 21:44
Šis kaut kur jau ir apspriests? Viņš domā pieprasa naudu par mutes turēšanu un storiju dzēšanu? ??
Gardenia @ 23.01.2024 22:00Tu domāji viņš to šovu taisa par proeku sev un mums? ? Tas ir tikai naudas jautājums, citas intereses nav! Vai tad neredzi, ka kaķi aiz astes velk, iesāk daudzus mēšus iepriekš un tad spēlējās kā kaķis ar peli es par viņa upuriem kuriem kājas kopā neturās un delfīni peld pa priekšu. Gan jau katram sava cena, īpaši nolaist arī nevar uzzinās citi vairāk maksāt negribēs. Domāju vidēji uz kādu desmitnieku tas velk. Īpaši ceriņš tagad ir spilgts piemērs pārējiem.
Dragoste @ 23.01.2024 21:17Kāds jums viedoklis par to Oskaru Reiteru? Īpaši pēc Gobzema story? Normāli iegrābās Kubasova ar viņu. ?
Un tā draudzene blondā pēc Gobzema teiktā salaiž ar viņas vīru (bijušo). ?
Es jau vairs viņa IG neredzu, žēl gan. Purvā klusums. Sarakstīties ar viņu nesarakstos😂, kā jau klauns vienmēr bijis šovu labu taisa😂 varētu viņu uz burku vai slavenībām paaicināt vismaz uz dažām reizēm kā KrūmiņJūli vot tas būtu šovs👍 Tagad jau tikai naudu šantažē ārā no staiguļiem un staigulēm. Nekādu piedošanu viņam bez maksas nenolūgsies, bez maksas nekad neko un ner nav darījis.yay @ 23.01.2024 22:12
Man vairāk besī tas viņa rakstīšanas stils.
Nē nu var jau būt, ka man smadzene nevelk
*****oij sorry, ne uz to komīti atbildēju