Arabesq @ 16.01.2024 12:10Ak dievs, kā besī tādas pašpasludinātās “elegances” un lēdiju ekspertes kā tā Nasirova, ko nupat ielikāt ? Kuras apgalvo, ka “sievietes ratiņus nestiepj”.
Haha, tagad ņem, stibī, Vita! ?
Londine @ 16.01.2024 07:24Sanda Krasta noteikti domā, ka kustas skaisti, dejojot. Man tas, ko viņa sauc par elastīgām kustībām, izskatās jēli un kaitinoši, nevis elastīgi.
Nu paga, bildēs arī Ceriņu pāris entos gauds bija visi 4 :DVārdotāja @ 15.01.2024 18:05Jūs te kaut kad rakstījāt, ka Andža palikusi viena ar bērniem, bet tomēr ir visi četri..
Vilmara @ 16.01.2024 11:49Beitika publicējusi foto melnā veļā un mēģina ar vizuālu vēstījumu sevi ar varu motivēt tievēt, izmantojot sadarbību ar Madaru, bet kā nesanāk, tā nesanāk... Joprojām neatzīst sev, ka nav jau to resursu tievēšanai, ja raujas uz visām pusēm.
Tomēr taisnība tiem, kas stāsta, kad sakārto galvu un dienas režīmu, tad arī izdodas notievēt.
aauuu @ 16.01.2024 15:17
Ar Beitiku viss būtu vienkāršāk, ja nebūtu Madara. Viss, kas Beitikai iesākumā ir jādara, lai iekustinātu taukus un svara krišanos ir katru dienu 7 km, intervāla ēšana, veselīgs kaloriju deficīts ( ēdot sabalansētas un pilnvērtīgas maltītes). Kad tas ir iesākts un svars sācis kristies, tad varbūt Madaru varētu piesaistīt. Godīgi sakot, neesmu dzirdējusi, ka kāds Madaras uzraudzībā būtu nometis svaru. Viņa kaut ko ļoti dara nepareizi. Nu nepietiek tikai ar veselīgām ēdienreizēm, veselīgajiem našķiem utt. un regulāru sport, lai zaudētu svaru. Ir nepieciešams kaloriju deficīts, bet izskatās, ka viņa to vispār nestāsta un tas nenotiek. Tā nabaga Beitika tiek mocīta un viss svara zaudēšanas process viņai vēl vairāk grūtāks. Vispār, ko jūs domājat par Madaru, kā treneri? Es nespēju uzticēties trenerim, kurš vārdu treniņš saka ar diviem N - trenniņš. Nu tā griežas ausīs!!
Ar Beitiku viss būtu vienkāršāk, ja nebūtu Madara. Viss, kas Beitikai iesākumā ir jādara, lai iekustinātu taukus un svara krišanos ir katru dienu 7 km, intervāla ēšana, veselīgs kaloriju deficīts ( ēdot sabalansētas un pilnvērtīgas maltītes). Kad tas ir iesākts un svars sācis kristies, tad varbūt Madaru varētu piesaistīt. Godīgi sakot, neesmu dzirdējusi, ka kāds Madaras uzraudzībā būtu nometis svaru. Viņa kaut ko ļoti dara nepareizi. Nu nepietiek tikai ar veselīgām ēdienreizēm, veselīgajiem našķiem utt. un regulāru sport, lai zaudētu svaru. Ir nepieciešams kaloriju deficīts, bet izskatās, ka viņa to vispār nestāsta un tas nenotiek. Tā nabaga Beitika tiek mocīta un viss svara zaudēšanas process viņai vēl vairāk grūtāks. Vispār, ko jūs domājat par Madaru, kā treneri? Es nespēju uzticēties trenerim, kurš vārdu treniņš saka ar diviem N - trenniņš. Nu tā griežas ausīs!!
Arahne @ 16.01.2024 15:30Jēziņ, Andžai taaaads uzmanības deficīts. Viņas Gvido viņu entās reizes piekrāpis, tagad sievai izsaka komplimentus un Andža ģībst. Vēl jāpārpublicē katrs Gvido pirdiens ??♀️
Inna86 @ 16.01.2024 16:02
Andža vispār neko nav mācījusies. Atkal abi bērni laulības gultā un vīrietis nostumts labi tālu.
Arahne @ 16.01.2024 15:30Jēziņ, Andžai taaaads uzmanības deficīts. Viņas Gvido viņu entās reizes piekrāpis, tagad sievai izsaka komplimentus un Andža ģībst. Vēl jāpārpublicē katrs Gvido pirdiens ??♀️
Standby @ 16.01.2024 16:09
Es nezinu, kas tur viņiem bija, bet viņi acīmredzot saglāba ğimeni, par ko man liels prieks. Adriu gan no gultas jādzen, sorry. Liela meitene jau.
Mathilde @ 16.01.2024 16:08
Vīrieši nāk un iet, bet bērni paliek.
Zīdainīši, mazi bērni tik ātri izaug, lai paguļ. Ja vecis gribēs iet, aizies, un nekāda gulta, ne skapis viņu nenoturēs.
Vilmara @ 16.01.2024 15:36
Par Meieri viss skaidrs - ja klienti viņas uzraudzībā netievē, tad nav ievērots kaloriju deficīts.
Treneriem mēdz klibot pareizrakstība, bet svarīgāk ir, vai klienti saņem pareizas norādes un sasniedz rezultātus. Man vienīgā autoritāte ir tikai Ineta Rijniece, pie kuras tiešām visi zaudē daļu no svara jau 1.mēnesī, bet tālākais atkarīgs tikai no pašiem. Turklāt visas viņas izstrādātās mazkaloriju ēdienu receptes ir pieejamas internetā bezmaksas.
Zobenzobu tīģeris @ 16.01.2024 16:30
Ar šādu domāšanau vispār nevajag veidot attiecības. Ir jābūt attiecībām ar saviem bērniem, nenoliedzami, bet attiecībām ar vīrieti arī ir jābūt. Bez tām, tie bērni nerastos.
Arī vīriešiem nepieciešama uzmanība no sievietes, sievas, draudzenes.. Vecumdienās, kā reiz ar to vienu būs jāpavada laiks, jo Dievs dod, ka bērni pie mammas brunča nesēdēs, bet aizies savās dzīvēs.
Zobenzobu tīģeris @ 16.01.2024 16:30
Ar šādu domāšanau vispār nevajag veidot attiecības. Ir jābūt attiecībām ar saviem bērniem, nenoliedzami, bet attiecībām ar vīrieti arī ir jābūt. Bez tām, tie bērni nerastos.
Arī vīriešiem nepieciešama uzmanība no sievietes, sievas, draudzenes.. Vecumdienās, kā reiz ar to vienu būs jāpavada laiks, jo Dievs dod, ka bērni pie mammas brunča nesēdēs, bet aizies savās dzīvēs.
Apple of my eye @ 16.01.2024 12:48
Viņa vienmēr kaut kā jocīgi tur lokās, galīgi ne skaisti.
Un tad vēl staipa tās savas kārnās kājas un visādi izpildās, lai izskatās vēl kārnākas
Apple of my eye @ 16.01.2024 17:02
Es arī šim piekrītu. Daudzi kaut kā aizmirst, ka mēs katrs esam personība un indivīds ar savu dzīvi. Bērni jau padsmit gados principā nodalās - ja visa dzīve bija par un ap bērnu, tad ko tālāk? Un arī kamēr bērni ir mazi - ja visa dzīve griežas ap bērniem un vecāki "upurējas" viņiem, tad arī tas šķiet tā neveselīgi