_Naomi_ @ 11.11.2019 09:27O, Saulietei šodien 35... man vienīgajai likās, ka viņai ir zem 30?
Blanche @ 11.11.2019 09:38
Nē, nu es visu laiku zināju, ka viņai pāri 30. Bet nu jā, labi saglabājusies, dzerot draineffecfus un liekot NL kosmētiku uz sejas.,?
tici mam,Evija arī tā šmauc pa kreisi. Savu darbiņu viņa ir izdarījusi - 2 berni piedzemdēti. Viņu nekas neattur no dzīves baudīšanas un citiem vīriešiem ;) pareizi saki,ka principā viss balansā, bet Robertam tomēr novēlētu nopietnāku sievieti.ShabbyEve @ 09.11.2019 01:44Bet tā ir, nebūtu virs būtu novazajusies apkart. Viņam ir tiešām ļoti veiksmīgi uzņēmumi, vienīgais brīnos, ka viņa sevi nekur nerealizē, tikai vīra paspārnē. Bet Evija ir llooooooti skaista, lai vai kas. Roberts ir ļoti jauks, vispār brīnījos ko viņš uz tadas uzrāvās, bet viss balansā - smuka čiepiņa un naudīgs vīrietis :)
es nesaprotu kāpēc latvieši maziem bērniem dzied "happy birthday"? Kāds sakars? Ne ārzemēs dzīvojam, ne tie bērni saprot visu to dziesmu.Lapšuks @ 08.11.2019 17:46Man, godīgi sakot, patīk Danenbergsones sīcītes. Tādas tīri draudzīgas māsiņas šķiet. Arī tā ievēroju - kad vecākajai bija dzimšanas diena un bija laiks pūst sveces, mazākā nemaz neskrēja pie kūkas kā daudzi citi sīkie dara, ka "maaaaan jāpūš sveces" un "eeeeeees" un "taaaaagaaad eeees", paralēli tam taisot histēriju un krītot gar zemi. Ļāva māsai izpriecāties, saprata, ka tā māsas kūka, tā teikt. Nezinu, kāpēc man tas tā iespiedās - varbūt tāpēc, ka man nepatīk, ka sīkie tā dara. Vēl jo vairāk, ja vecāki to tolerē. Tā aug tie bērni, kam liekas, ka viņiem viss pienākas un visam jābūt viņiem. No malas šķiet, ka ar viņas meitenēm tā galīgi nav un ka Kristīne ir tiešām laba mamma.
Bārbele* @ 11.11.2019 22:48Kas jaunos ietekmeļu topā? ?
Dzenīte jūsmo par saviem ?, Didrihsone un Monča turpina rīt :D
Kurš seko Leldei Ceriņai? Patīk?
P.S. Rebekas Liepiņas saturs ar bolt reklāmu katru dienu gan sāk uzvilkt.
coconut_xoxo @ 12.11.2019 10:03Jā, rīšana nonstop ? reāli monta Didriķa storijos izskatās chubby, normāls carb face.
Sauliete reāli ir ļoti uzspēlēta savos storijos, var redzēt, ka apkārtējie jūtas neērti.