Viņš taču to visur uzsver, pie iespējas. Te būs karš, tāpēc savus baltmatainos bērniņus jau laikus izglāba.Arabesq @ 07.01.2024 22:01Da Fuck? Kāda tiešām klausītos un fanotu par Reinika “Es skrienu” tāpēc, ka viņš būtu hetero-brīvs vīrietis, kurš idejiski ir pieejams? ? Tiešām? Un ne tāpēc, ka dziesma skanīga un lipīga?
Tad man jāsaka, ka klausītājas vairāk ir iesprūdušas 12 gadnieču attīstības līmenī, nevis problēma būtu dziedātāja seksuālajā orientācijā.
Un Gobzems pats baigi šķūrē grāvī. Kas tie par tekstiem - Reiniks - pareizo vērtību cīnītājs? WTF? Kad viņš vispār kaut ko publiski runājis par attiecībām, ģimenēm, kādam kaut ko mācījis?
Gobzems ir dzīvē dziļi vīlies cilvēks, totāls lūzeris. Papisis visu, ko var papist un savā bezdibenī cenšas raut arī citus. Es tiešām nespēju saprast cilvēkus, kas par viņu fano. Appisa visus savus vēlētājus, aizbēga uz Spāniju (rēcīgi, ka te kāda iepriekš rakstīja, ka bēg no kara - LOL) un kļuvis par lielāko klaču tantiņu. Ai, ai, ai.
Piekritu šim! Ir interesanti, kad viņš raksta par tādiem cilvēkiem, kas izliekas, tiem pašiem Ceriņiem, Maiju Rozīti- nav pareizi, bet interesanti uzzināt, tomēr cilvēki, kā Reiniks, Teterovskis, Markuss Riva- nu, priekš kam?! Kāpēc viņi nevarētu dzīvot savu dzīvi, kā vēlas? Ne, kādu krapj (partneri vai valsti), ne kādam ko izdarījusi. Man patīk Lauris Reiniks, kopš viņa dalības “Četri uz koferiem”, šķiet ļoti jauks cilvēks un man tiešām ir vienalga, ar ko viņš guļ, turklāt, visi jau tāpat nojauš, lai arī pats publiski neko nav atklājis.Arabesq @ 07.01.2024 22:01Da Fuck? Kāda tiešām klausītos un fanotu par Reinika “Es skrienu” tāpēc, ka viņš būtu hetero-brīvs vīrietis, kurš idejiski ir pieejams? ? Tiešām? Un ne tāpēc, ka dziesma skanīga un lipīga?
Tad man jāsaka, ka klausītājas vairāk ir iesprūdušas 12 gadnieču attīstības līmenī, nevis problēma būtu dziedātāja seksuālajā orientācijā.
Un Gobzems pats baigi šķūrē grāvī. Kas tie par tekstiem - Reiniks - pareizo vērtību cīnītājs? WTF? Kad viņš vispār kaut ko publiski runājis par attiecībām, ģimenēm, kādam kaut ko mācījis?
Gobzems ir dzīvē dziļi vīlies cilvēks, totāls lūzeris. Papisis visu, ko var papist un savā bezdibenī cenšas raut arī citus. Es tiešām nespēju saprast cilvēkus, kas par viņu fano. Appisa visus savus vēlētājus, aizbēga uz Spāniju (rēcīgi, ka te kāda iepriekš rakstīja, ka bēg no kara - LOL) un kļuvis par lielāko klaču tantiņu. Ai, ai, ai.
apskaujmani @ 07.01.2024 21:07
Tik tok star ?
Viņas fantāzijās, kaut kā tas engagement un skatījumi jātur.Mathilde @ 07.01.2024 22:15Un kā jums liekas, kur palikušas Stužukas bagātības?
Gardenia @ 07.01.2024 21:15Ko viņam tas Lauris nodarījis, ne precēts, ne civilsieva ir!
truedeee @ 07.01.2024 14:07Bet ar ko Gobzems Spānijā nodarbojas? Kur tieši Spānijà viņš ir?
huitzitzilin @ 07.01.2024 21:32
Kad viņš rakstīja par mistisko pedofīlu?
Klaviere @ 07.01.2024 22:18Viņas fantāzijās, kaut kā tas engagement un skatījumi jātur.
joselyn @ 07.01.2024 22:29To, ka Gobzemam viss nav mājās, to sen visi saprot.
Bet nu bāc, totāls pakala vinš ir.
Vins tik naski homo megina atmaskot, ka tik pats pa to līniju nav un kkas kremt.
Mathilde @ 07.01.2024 22:32
dīvaini, ka nav kameras, vismaz pa perimetru. Tad jau redzētu, ja kāds svešs. Ja nav, tad savējie vai viltus zādzība.
bru @ 07.01.2024 21:47
Nē, Roga tiešām nav tāds, viņam tikai sievietes patīk.
Un Donam arī-es zinu no draudzenēm- koļījuši ir abi divi sievietes (nejau kopā, bet katrs atsevišķi), un vairākas sievietes (arī draudzenes-tikušies, sarakstījušies, gājuši uz randiņiem utt).
Nevajag baumot tikai tāpēc, ka abiem kopā ir bizness bijis.
pretīgi.. ne pa tēmu bazars aizgājajana.te @ 07.01.2024 22:32Atbalstu Gobzema publiski iztirzatos naudas atmazgatajus un narkotiku tirgonu publisku nokaunonasanu -tie tiesam pec nopelniem butu pelnijusi,bet nu kaads sakars Laurim utt..te nu Gobzis ir galigi greizi nosavis..
Mathilde @ 07.01.2024 22:15Un kā jums liekas, kur palikušas Stužukas bagātības?