Linlī @ 07.01.2024 20:46Kur starp citu , ir benchiks ? Nav gadījumā kas slikts noticis?
Gardenia @ 07.01.2024 20:24Tad kā varbūt izrādīsies, ka tas viens ar greizo orientāciju no PV nav Roga, bet Jubalts??
Zebradivi @ 07.01.2024 20:48Gobzems ir aizgājis par tālu. Neviens to gejiem viņam ēst neprasa. Es nesaprotu kādā sakarā viņš par to raksta publiski? Lai pazemotu cilvēkus? Nez viņš uz tām 10’sekundēm sajūtas varenāks?
Nebrīnos , ka sieva no Gobzema aizmuka, tik nesaprotu kā viņš panāca to , ka Krista parakstās par atteikumu no bērniem. Neticu , ka legālā ceļā. Žēl, ka bērniem ar tādu indes podu jādzīvo, nez vai tie bērni vispār ir drošībā?
Fantasia @ 07.01.2024 20:52
Neviens nezin. Es arī tik tok sen neesmu redzējusi. Bet pie video kāds prasa, neviens nezin. Pieļauju, ka ārstējas, varbūt tuvinieki neizturēja.
Bet pēc tam, sadarbības piedāvājumi, dubultā nākuši.Fantasia @ 07.01.2024 20:46
Kašeram nometnes pajuka, jo vecāki negribēja vest kad uzzināja.
AiKaaaSaaap @ 07.01.2024 21:18Reāli, kāda Laura loma tajā purva romānā? Nu nekāda. Lai jau ir zils vai zaļš. Tad, lai publicē visu par to mistisko pedofīlu, ko te nedēļu sludina.
DoxyPenelope @ 07.01.2024 21:00
Ar šādu gājienu Gobzems tikai pats sev tikai iegrieza.
Ne jau Reiniks tagad citādāks mūsu acīs būs, bet pēdējās respekta paliekas pret Gobzemu būs izplenējušas gan.
Kādā sakarā publiski jāliek tik privāti materiāli. Ko viņš ar šādu gājienu cenšas panākt? Nopelnīt, kādam ieriebt? Zemiski!!!
DoxyPenelope @ 07.01.2024 21:00
Ar šādu gājienu Gobzems tikai pats sev tikai iegrieza.
Ne jau Reiniks tagad citādāks mūsu acīs būs, bet pēdējās respekta paliekas pret Gobzemu būs izplenējušas gan.
Kādā sakarā publiski jāliek tik privāti materiāli. Ko viņš ar šādu gājienu cenšas panākt? Nopelnīt, kādam ieriebt? Zemiski!!!
IceCream @ 07.01.2024 21:07
Ups, jā Rogu domāju, bet tā kā Jubalts te iepriekš bija pieminēts, sajaucu. Tā tās baumas rodas :D
Nu jā, par Donu un Rogu runāja, kad viņiem tā kafejnīca Engurē bija.
Man neticās, ka Reiniks mazus bērnus orģijās izmantotu!huitzitzilin @ 07.01.2024 21:32
Kad viņš rakstīja par mistisko pedofīlu?