Aniia @ 07.01.2024 18:11Kādreiz bija šim ASV čalis, bet cik nu nopietni var būt, ja pāris x gadā tiekas. Roberto arī no tās pašas brālības, varbūt viņš?
Fantasia @ 07.01.2024 18:15
Man liekas Roberto arī.
Saku domāt tie vīriešu draugi, kas Reinika Ziemassvētkos bildēs varbūt ir draugi. Roberto ir bijis. Par Teterovski jā, pie tam viņš neizskatās pēc tāda tipāža, kam interesētu savs dzimums.
Linlī @ 07.01.2024 16:13
Jaa mana radiniece strāda Rīgā par ārsti un Reiniks tika aizvests uz slimnīcu ar analas atveres plīsumu
krixis3 @ 07.01.2024 18:33Bet vispār, kas ir jādara, lai gadiem esot gejam, ir jābrauc lāpīt apakšdaļu. Tik brutāli viss vai kas tur ir. Es tik tā, ja nu tā ir tiešām taisnība.
krixis3 @ 07.01.2024 18:33Bet vispār, kas ir jādara, lai gadiem esot gejam, ir jābrauc lāpīt apakšdaļu. Tik brutāli viss vai kas tur ir. Es tik tā, ja nu tā ir tiešām taisnība.
Roberto protams no tās šlakas, bet par Teterovski viņš galīgi ne no tās zortes izskatās drīzāk tāds mačo tips kuram ir daudz un bieži mainās tās sievietes, bet redz puiši tuvāki. Ehh salauza manu sirdi šodien viņš.Fantasia @ 07.01.2024 18:15
Man liekas Roberto arī.
Saku domāt tie vīriešu draugi, kas Reinika Ziemassvētkos bildēs varbūt ir draugi. Roberto ir bijis. Par Teterovski jā, pie tam viņš neizskatās pēc tāda tipāža, kam interesētu savs dzimums.
Tieši tas man neticās, ka tā pakaļa ir lāpīta! Ja nu tur vienīgais ir regulāras sado mazo orģijas un boksa cimds vai nez kas vēl tiek bāzts iekšā! Nu nevar savādāk būt gejiem ar stāžu tādas problēmas! Sievietes pat kas dara to nevisai regulāri, nav dzirdēts par tādām problēmām. Te jau izskatās tiek viss pārspīlēts.krixis3 @ 07.01.2024 18:33Bet vispār, kas ir jādara, lai gadiem esot gejam, ir jābrauc lāpīt apakšdaļu. Tik brutāli viss vai kas tur ir. Es tik tā, ja nu tā ir tiešām taisnība.
Fantasia @ 07.01.2024 18:15
Man liekas Roberto arī.
Es sapratu, ka tā ir taisnība internetā komentāros arī uzgāju, ja skaidri saprotams, ka gadus 10. Tas gan, ka pēc tāda klasiskā geju tipāža neizskatās, vismaz manā skatījumā. Reiniki, roberto un visi citi viņi izskatās, bet šis nē, pat Ceriņš uz to puišu mīli vairāk velk.huitzitzilin @ 07.01.2024 18:49Teterovskis nav tas klasiskais variants, kurš liktos, ka varētu būt homoseksuāls, bet taisnība tā ir gan...
Bija tāds UK seriāls par jauno ārstu, uz patiesiem notikumiem balstīts. Tur vienam pacientam bija iebāzta ...poda birste. Tādas tās rotaļas viņiem.krixis3 @ 07.01.2024 18:33Bet vispār, kas ir jādara, lai gadiem esot gejam, ir jābrauc lāpīt apakšdaļu. Tik brutāli viss vai kas tur ir. Es tik tā, ja nu tā ir tiešām taisnība.
DoxyPenelope @ 07.01.2024 18:46
Daudzi tādi feini vīrieši par kuriem sāp sirds,ka sievietēm netiks. Teterovskis, Arnis Krauze, Jānis Geste, nelaiķis Andrejs Žagars, Ģirts Krūmiņš, iespējams arī Mārtiņš Meiers. Viņi visi intelektuāli un sirdsgudri šķiet.
Bet jā, tie kuri neiziet no skapja šeit LV, bieži kaut kur piebraukā - ASV, Vācija (konkrēti Berlīne)...
Bet vai tad kāds nezināja par viņa orientāciju? Manuprāt, visiem tas jau bija zināms gadus 20.Londine @ 07.01.2024 19:00Iznākšana no skapja Reinika karjeru gan var ietekmēt - kas tad līdz šim bija viņa auditorija? Saldās dziesmas meitenēm. Meitenēm nav interesanti džeki, kuriem patīk džeki. Kurš vecis klausās Reiniku? Tagad paliek vecāks, jaunām meitenēm vairs neinteresēs, tagad dzied bērniem. Bērnus uz pasākumiem ved mammas un tēti. Mūsu sabiedrība ir joprojām nosodoša un ne tik pieņemoša, lai Laurika auditoriju nepašķaidītu.
Londine @ 07.01.2024 19:00Iznākšana no skapja Reinika karjeru gan var ietekmēt - kas tad līdz šim bija viņa auditorija? Saldās dziesmas meitenēm. Meitenēm nav interesanti džeki, kuriem patīk džeki. Kurš vecis klausās Reiniku? Tagad paliek vecāks, jaunām meitenēm vairs neinteresēs, tagad dzied bērniem. Bērnus uz pasākumiem ved mammas un tēti. Mūsu sabiedrība ir joprojām nosodoša un ne tik pieņemoša, lai Laurika auditoriju nepašķaidītu.
Fantasia @ 07.01.2024 18:59
Es šokā par šo sarakstu, tiešām žēl. Par Meieru liekas, ka viņš bija attiecībās ar Dārtu D. kaut kad? Vai kļūdos...
Valters Krauze arī nav šajā sarakstā.
Man ļoti no viena raidījuma iepatikās Edijs Pipars, par to man bija tik žēl. Bet viņš ir izgājis no skapja. Par vīriešiem zin, bet par sievietēm... Tādu laikam slavenību aprindās nav, kuram patiktu savs dzimums. Par Žagaru atklājums,tik skaists vīrietis bija, tik vīrišķīgs.
Vienīgais tipiskais man liekas ir Riva un Kašers, ko tiešām var pateikt.
Londine @ 07.01.2024 19:00Iznākšana no skapja Reinika karjeru gan var ietekmēt - kas tad līdz šim bija viņa auditorija? Saldās dziesmas meitenēm. Meitenēm nav interesanti džeki, kuriem patīk džeki. Kurš vecis klausās Reiniku? Tagad paliek vecāks, jaunām meitenēm vairs neinteresēs, tagad dzied bērniem. Bērnus uz pasākumiem ved mammas un tēti. Mūsu sabiedrība ir joprojām nosodoša un ne tik pieņemoša, lai Laurika auditoriju nepašķaidītu.