Gardenia @ 07.01.2024 14:47Opā, man pat nebija mazāko aizdomu, ka Teterovskis mauc uz abām pusēm!
kokogle @ 07.01.2024 12:07Kas tā par Agritu Rudzīti no Gobzema storijiem? Mums ar reiz bija cosmo Agrita Rudzīte,bet tā laikam cita?
Kārtējā eskortniece, nasing spešal.Scandinavian @ 07.01.2024 15:10
Kas tur ir par viņu?
SindijaT @ 07.01.2024 14:53viņam ir draudzene Anna Pierhurovica, zinu 100000000%
Teterovskim ģimene jau nav, vienkārši biju kādreiz ar sievietēm redzējusi, bet nu skaidrs ar viņu vissFantasia @ 07.01.2024 14:55
Par Teterovski sen teikts ka patīk vīrieši. Viņam ģimene ir? Ja sakat ka uz abām pusēm viņš?
Kādu laiku kad Lauris brauca uz Ameriku ārstēties, kaut kur komentāros iesmēja, ka sēžamvietu ārstēt. ?
un visas nogriež tos īsos zem ausīm matus, kas lielai daļai, piemēram, Dzenìtei, nepiestāv.Everests @ 07.01.2024 14:29jā, es nesaprotu to prikolu, ka šodien visas uztaisa vienādas basic bitch izsaktu.
Skaistule bez skaistuma @ 07.01.2024 15:11
Tas aizsegam.
DoxyPenelope @ 07.01.2024 15:32
Nav tikai aizsegam, viņi jau padsmit gadus ir on/off attiecības.
Kaut kad salīdiznoši nesen bija arī manīta Upenieka māsas Lauras dzimšanas dienas svinību bildēs..
Viņiem tās attiecības ir toksiskas, bet ņemās laikam joprojām.
Gaumes jautājums, protams, bet nekad neesmu sapratusi, ko viņš tajā meitenē ir saskatījis, un arī otrādi. Dzīvē tāds bik zīmulis un muldoņa
DoxyPenelope @ 07.01.2024 15:39Jāpiekrīt, nesaprotu kāpēc Gobzems raksta par kaut kādām nevienam nezināmām un neaktuālām eskortniecēm/prostitūtām. Tādas visos laikos bijušas un būs.
Un man jau šķiet, ka normālam cilvēkam pašam uzreiz viegli saprotams ar kādu izlaidīgu dzīvesveidu personas nodarbojas, paskatoties viņu soctīklus.
Un arī pieminēšana par Reiniku & Teterovski - nu nav tas grēks, ja viņiem ir divu pieaugušu cilvēku attiecības. Kāpēc viņu intīmā dzīve vispār jāceļ gaismā, viņi taču nevienam sliktu nedara ar to!
Būtu labāk turinājis rakstīt par mahinatoriem, likumu pārkāpējiem vai tiešām tiem, kuri tēlo paraugcilvēkus, bet sievām aiz muguras maukojas.
Ieliks video kā sēž vannā kā Kiviči 😁DaigaL @ 07.01.2024 09:46Akd un kam Kalendy un Miks uztaisīja Patreon???! Nu ok,.pastāstīs kā iepazinās, cilvēkiem apmierinās to ziņkāri, bet ko tālāk? Par ko tie video būs
Merilda @ 07.01.2024 15:49
Es viņam atsekoju, man palika par daudz tā "dzeltenuma" un lūrēšanas svešu cilvēku privātajā dzīvē.
magdalena333 @ 07.01.2024 15:50Es arī Gobzemu nesaprotu, labi vēl tos krāpējus atmasko, bet kāda kuram daļa par citu orientāciju? Reiniks, Teterovskis ir brīvi, pieauguši cilvēki tak, lai ņemas ar ko vēlas, kamēr nevienam pāri nedara, tā ir viņu personīgā darīšana. Nedomāju, ka sabiedrību interesē, lai viņš tagad atmasko visus tos, kas ar citādu orientāciju, šeit tiešām viņš pārkāpj visas robežas
Jā, šis vairs nav ok. Lai tak tie puiši dara, ko grib. Brīvi cilvēki, ģimenes nejauc... Tāpat tās prostitūtas. Nu ir jau dīvaini, ka tik daudzas ar to pelna, par morāli nerunāsim, bet tomēr - kas par to?DoxyPenelope @ 07.01.2024 15:56
Šķiet, ka jāņem no tevis piemērs!
Precīzi! Un smieklīgi, ka par šo viņam šķiet, ka uztaisīs "baigo sensāciju", info ko jau visi sen zin.
Dzintriņa @ 07.01.2024 14:15Par pēdējo Gobzema story.
Lauris Reiniks un Ints Teterovskis.
Kādu laiku atpakaļ dzirdēju, ka šiem abiem, Gultas priekos sanākusi liela šmuce. Viens otrā esot “iesprūduši” un saukta ātrā palīdzība.
Pieļauju, ka par to arī Gobzems ziņos vakarā ?
Linlī @ 07.01.2024 16:13
Jaa mana radiniece strāda Rīgā par ārsti un Reiniks tika aizvests uz slimnīcu ar analas atveres plīsumu
Linlī @ 07.01.2024 16:13
Jaa mana radiniece strāda Rīgā par ārsti un Reiniks tika aizvests uz slimnīcu ar analas atveres plīsumu
DaigaL @ 07.01.2024 09:46Akd un kam Kalendy un Miks uztaisīja Patreon???! Nu ok,.pastāstīs kā iepazinās, cilvēkiem apmierinās to ziņkāri, bet ko tālāk? Par ko tie video būs