priekškam kkas tāds jādara akd kāda divorce party. Šķiraties ar cieņuKristaMilze @ 07.01.2024 08:28Dukurs veselu storiju veltījis ar Lauras ballītes bildēm. Izrādās tā uztaisījusi Šķiršanās balli ?
oi, Melderis Rīgā pat nav censties slēpties, visas Rīgas viesnīcas apmeklējis ar skaistām dāmām pa vienai. Un atklāšu noslēpumu - viesnīcās strādā cilvēki, kuri nav akli... Bet šis jau ir gadiem, nekā pārsteidzošaSmiekliNāk @ 06.01.2024 21:36ja pareizi atceros, sieva viņu pārsita, jo viņai vīrieši tur pat bildes sūtija visai pikantas. Tas bija diezgan sen.
Jums ir jāatceras, ka Gobzems ir advokāts, pietam visai slīpēts. Daudz kas, ko viņš liek savā IG ir puspatiesības, ko iesūta cilvēki, kas zin/ir dzirdējuši puspatiesības. Neaizmirstiet, ka Rīga tas pats ciems vien ir. Atliek Tev vienā galā nopirsties un otrā ciema galā jau teiks, ka Tev ir caureja, kas smaržo pēc rozēm. Pajautājiet Gobzemam, kāpēc vēl ar vien par Melderi neko nav nopublicējis, lai gan jau 2x liek story, ka nu tik būs atmaskošana.... viņš gaida, kad tāda kā Gardenia uzrakstīs, ka Melderis tinderī sēž un šai rakstijis. Pliks fakts bez backgrounda. Bet es šo stāstu zinu no otras puses. Un patiesība nemaz nav tik briesmīga. Nedaudz tomēr jāfiltrē ko lasat un uztverat.
DaigaL @ 07.01.2024 09:46Akd un kam Kalendy un Miks uztaisīja Patreon???! Nu ok,.pastāstīs kā iepazinās, cilvēkiem apmierinās to ziņkāri, bet ko tālāk? Par ko tie video būs
vienīgais ir jābūt registrētam kādā no bernudārziem,,kur bus nokārtota majmācība,un jāmāca pec programmas,AnneBelle @ 07.01.2024 03:45
Obligāta ir sagatavošana skolai, kas var notikt arī ģimenē. Piesaiste pie PII nav nepieciešama.
Dadaaa @ 07.01.2024 08:37es ar tā aizdomājos, kuram gan interesē , ka tāda un tāda ir prostitūte, dapaskatoties daudzu sievuešu insta bildes ir skaidrs ar ko viņas nodarbojas un no kurienes nauda, bet vai tas ir tādas uzmanības vērts, nē!
DaigaL @ 07.01.2024 09:33priekškam kkas tāds jādara akd kāda divorce party. Šķiraties ar cieņu
Te jau meitenes daudz ko pateica un pareizi pateica… bet man kaut kā šķita, ka LV noteikti kaut ko stāstīs vai pieminēs par dejošanu, jo viņa taču tā aizrāvās. Godīgi sakot, domāju, ka teiks, ka uz Londonu aizbrauca tādēļ, bet sanāk tad, ka vienkārši gribēja naudu pelnīt..Lindy @ 06.01.2024 20:35Ka jums patika beta beidz intervija ar LV ?
jā, es lkm gaidīju kko dziļāku par viņu pašu. Tieši tā-tā dejošana bija liela daļa viņas dzīves, par ko viņa gribēja mācīties? Kosmetologs? Varēja kko par to ieminēties. Kkā viss tukši.mangos @ 07.01.2024 10:51Te jau meitenes daudz ko pateica un pareizi pateica… bet man kaut kā šķita, ka LV noteikti kaut ko stāstīs vai pieminēs par dejošanu, jo viņa taču tā aizrāvās. Godīgi sakot, domāju, ka teiks, ka uz Londonu aizbrauca tādēļ, bet sanāk tad, ka vienkārši gribēja naudu pelnīt..
Un arī pēc tam nekur nepieminēja dejošanu, lai gan man bija priekšstats, ka tā viņai sirds lieta. Bet laikam jau tagad arī vairs nedejo un grib pelnīt tikai ar influencēšanu.
DaigaL @ 07.01.2024 11:38jā, es lkm gaidīju kko dziļāku par viņu pašu. Tieši tā-tā dejošana bija liela daļa viņas dzīves, par ko viņa gribēja mācīties? Kosmetologs? Varēja kko par to ieminēties. Kkā viss tukši.
Villanelle @ 07.01.2024 10:38Betai piestāvētu provokatīvi jautājumi, kurus citiem kauns uzdot. Tā vietā viņa neko tiešām interesantu neuzprasa. Pat pareizā Laura Saulīte viesus tirda vairāk.
Pat būtu interesanti intervijas ar cilvēkiem, ko citi neaicina. Tikai tad jāuzdod interesanti jautājumi.
Bet atzīstiet - LV ir tiešām skaista. Kā Photoshopēta. Liekas arī patīkams cilvēks. Bija satraukusies, varbūt arī tāpēc stostījās. Brīžiem var redzēt, ka atdarina Kylie runasveidu, mīmikas.
Clara @ 07.01.2024 09:22Vizla atstāja jauku iespaidu par sevi. Bet vārdu krājums meitenei ir kritiski zems, sen nebiju dzirdējusi, ka kādam tik ļoti grūti raisās valoda. Intervija ļoti garlaicīga. Ummm ammm bet bet ununun veselīgu veselīgu. Ja mēs iedzertu katru reizi kā viņa dublē kādu vārdu, kuru pasaka, mēs apreibtu jau pirmajās 10min. It īpaši, kur Beta jautā par nākotni 55:50
Merilda @ 07.01.2024 12:05
Nē, manos skaistuma standartos viņa nav skaista, vienkārši simpātiska. Man pat šķita ļoti neproporcionāla seja, Beta gan ir skaista.